Budapesta,Bratislava,Viena

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Budapesta,Bratislava,Viena

Mesaj de Panait Valentin »

In Austria am dormit intr-o parcare pe autostrada la intoarcerea din Italia, a trecut politia si din toate masinile care erau oprite doar la mine s-a oprit si a cercetat cu atentie rovignieta din geam,au butonat ceva pe calculatorul din dotare si dusi au fost,fara sa ne deranjeze de la masa nici macar cu o privire,de dimineata am avut surpriza sa mai gasim doua campere langa noi. In concluzie se poate dormi in tranzit in orice parcare amenajata de pe autostrada,stiu ca si alti colegi au apelat la solutia asta.
In Ungaria este posibil sa fie la fel ca in celelalte tari,intr-o statie de carburanti cu parcare pentru camioane nu cred ca ar fi probleme de nici un fel.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

In Ungaria, Germania, Austria, poti trage linistit in parcarile de pe autostrada. Cauta parcari pt tiruri deoarece cu rulota nu poti parca in locurile pt autoturisme. Respecta alinierea liniei de pe astfalt care delimiteaza locul de parcare si nu vei avea probleme. Nu parca in fata tirurilor ( in fata lor este un loc liber cam cat doua benzi de circulatie) fiindca nu au loc sa iasa si cheama politia. Atunci poti avea probleme.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

ionel.muresanu scrie:Buna seara, intru si eu cu cateva intrebari, si anume, in Ungaria si Austria daca esti in tranzit se poate campa si off-camping eventual doar o noapte? Are politia ceva de obiectat, daca innoptezi in oras in parcare sau in locuri unde stationarea nu e interzisa de vreun indicator?
Cu respect, de la Arad, Ionel Muresanu.

In oras nu cred ca poti dormi decat daca ai camper. In Ungaria nu recomand sa dormi DECAT IN benzinariile ft mari de pe autostrada . La fel si in Austria.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

este un mic incovenient cu dormitul in parcari pe autostrada, este foarte multa poluare fonica si poate aveti sansa sa nu adormiti
si eu am dormit in 2 parcari pe autostrada in Croatia si in Ungaria
in Croatia de dimineata de la ora 4-5 am inceput sa fiu deranjat de turistii care au condus toata noaptea si s-au oprit sa bea o cafea si sa manace micul dejun (eram la o distanta considerabila de cladirea parcarii dar toti s-au oprit in jurul meu) si toti vorbeau si tranteau pe portiere
in Ungaria din cauza galagiei traficului pe autostrada nu am putut sta in prima parcare ce am mai mers pana la o parcare care era mai distata de sosea si acolo am avut norocul sa ma strecor intre tiruri care erau paralele cu soseaua si s-a mai diminuat considerabil din zgomot si sa adorm dar eram si rupt de oboseala
cand merg la vara din nou in Croatia somnul peste noapte neaparat in camping

eu personal opresc in parcari pe autostrada unde exista si benzinarii
Peugeot 307SW + FENDT 470
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru Budapeste este de luat in calcul campingul Haller, este destul de mare si linistit, aproape de centru, doar la 3 statii de metrou. In centru o sa gasiti acei celebri "ghizi" care vand bilete pentru turul orasului. Puteti sa va tocmiti, mai ales daca sunteti mai multe persoane. Autocarul care face turul Budapestei, conducandu-va la cele mai importante atractii turistice, face mai multe opriri. Va coborati la prima statie, vizitati imprejurimile si reveniti in statie de unde veti lua alta masina si veti merge mai departe. Iar coborati, iar vizitati s.a.m.d. Biletul este valabil toata ziua iar autobuzele sosesc cu regularitate din jumatate in jumatate de ora. Ia acest tur mai sunt prinse si doua plimbari cu vaporasul pe Dunare (una ziua si una noaptea). Sincera sa fiu mi-a placut mai mult Budapeste decat Viena (si la Viena am facut un tur de vizitare, dar in cele din urma ne-am oprit la Schombrunn sa-l putem vizita cu de-amanuntul).Vizitarea la pas a manumentelor si atractiilor turistice face din concediul nostru o bucurie si o imbogatire a albumului de familie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Are cineva informatii despre un camping decent in Bratislava? Am cercetat putin si am gasit un camping, dar parerile nu sunt foarte incurajatoare...
Multumesc anticipat!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Sa inteleg ca nu a fost nimeni in Bratislava?! Sau poate ar trebui sa inteleg altceva?!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Scrie răspuns