A venit Mosul...Sterling Eccles 2000

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
George Chirila

Re: A venit Mosul...Sterling Eccles 2000

Mesaj de George Chirila »

Buna seara,domnilor.Imi cer scuze pentru disconfortul creat cu subiectul :baia. Eu sunt initiatorul acestuia.dar pur si simplu m-a "fermecat ".Pur si simplu pana acum doua zile eram adeptul rulotelor "europene " cu "baita aceea miiiiica ",pana cand am vazut o "englezoaica " cu ditamai baia in toata regula "cat toate zilele de post " si incep sa ma "intorc" in privinta achizitionarii unei rulote de sorginte britanica .Ce nu ma incanta la "englezesti " este faptul ca nu sunt bine definite zonele dormitor-sufragerie,in rest nu am ce sa comentez P.S Domnule Peterca,dvs aveti rulota cu cele doua canapele sau aveti si bancuta X? Multumesc !!!
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

D-ul George, cu riscul de a ma repeta, va rog sa accesati acest link:
http://www.highbridgecaravans.co.uk/bro ... ng1999.pdf
La pagina 6 gasiti schema exacta a rulotei mele (model Eccles Emerald), unde gasiti raspunsul la toate intrebarile legate de pozitionarea in rulota. Nu-mi este greu sa va raspund la intrebari insa am pus link-ul sa puteti face o comparatie si cu celelalte modele (sunt date scheme clare, de la cea mai mica rulota la cea mai mare plus greutatea pt fiecare model).
Asa cum spuneau si colegii conteaza si masina pe care o aveti in alegerea rulotei. Vedeti mai intai la ce greutate va incadrati cu masina si dupa aia discutam. Insa va rog sa mutati discutia la rubrica cuvenita.

PS: La rulota mea am cele doua canapele mari plus doua fotolii fatza in fatza care se transforma in pat (sau bancutza cum ai ziceti dumnevoastra). Deasupra acestora se mai monteaza un pat suspendat, la care se urca cu ajutorul unei scaritze. Este asemanatoare cu cea din link-ul pus de Victor (aceeasi compartimentare, doar la Swift-ul din imagine nu este montat patul suspendat).
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Poate sa-mi spuna cineva unde au disparut imaginile si descrierea rv-ului meu din acest topic? :| Am promis ca pun niste poze la prima iesire si acum am remarcat ca s-au evaporat mare parte din cele postate deja.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Caldura Gabi. Acum poti sa zici si de baia mea ceva, ca doar ai facut si tu ceva dusuri acolo fara taxa, dar sa nu zici de paturi ca nu incapi in ele :oops:
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Scrie răspuns