george chirila scrie: Au un atuu in plus ,care ma bucura,acesta fiind baia. Este cat toate zilele de post :P
Sint curios cati dintre colegii nostri folosesc preponderent baia, mai bine zis dusul din rulota! Eu unul am baie cu cadita de dus si recunosc ca nu am folosit-o niciodata pina acum. Ce-i drept nici nu am iesit in sezonul rece! Iar vara prefer sa fac un dus afara decat sa ma risc sa se infiltreze apa in rulota. Tocmai de aceea mi-am si confectionat un dus exterior pe care recunosc ca nici pe acesta nu l-am folosit inca deoarece am fost pina acum numai in campinguri si acolo am folosit utilitatile(dus, wc, spalatoare, etc). Si in alta ordine de idei confort mult inseamna si greutate mai mare! De aceea englezoaicele nu sint din cele mai usoare rulote. Dar ma rog, cine are cu ce....sa traga....Rulota mea are 5.30m(interior), 6.00m exterior(fara protap), am si baie cu cabina de dus si cu toate asta are MMA 980 kg. O englezoaica de marimea ei ar avea cel putin 1500kg MMA. Asa ca fiecare alege ce-l avantajeaza! Ce-i drept ca sint cam frumose englezoaicele!(la rulote ma refer :lol: )