A venit Mosul...Sterling Eccles 2000

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Viorel Ivan
Membru forum
14

Re: A venit Mosul...Sterling Eccles 2000

Mesaj de Viorel Ivan »

Crezi ?? ca ai sa te opresti ! poate in vara iti fac o oferta pt sterling ca pe cealalta am scapat-o , banuiesc ca ai vandut-o imediat , sau poate mergi cu mine sa-mi iau una din anglia ........... iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa va bucurati de investitie ........ hai sa auzim de bine .
Vio

VW CARAVELLE T5 + ELDDIS TIPHOON EX 300
Viorel Ivan
Membru forum
14

Mesaj de Viorel Ivan »

pai te mai gandesti pana la vara , sau poate ai timp de o excursie , eu ajung prin tara pe la inceputul lui iulie si daca ai timp si vrei eu as incerca sa plec dupa una , singur nu ma aventurez pt ca stau rau cu engleza adica mai nimic doar daca englezii vorbesc spaniola am putea sa ne intelegem :D pana atunci mai vb salut
Vio

VW CARAVELLE T5 + ELDDIS TIPHOON EX 300
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Va rog,o intrebare pentru cunoscatorii rulotelor englezesti : Sunt unele care in afara de cele doua canapele din fata rulotei mai au doua banchete sau una in forma de L (vezi poza ).Intrebare Cele doua canapele din fata sunt delimitate de restul ruloteo cu doua usi glisante ca la rulotele Hobby,sau nu ? Pun intrebarea deoarece vreau ca dormitorul sa fie bine delimitat,adica daca nu vreau sa fac paturile inchid usile(nu vede nimeni deranjul nimeni ) si celelalte devin sufragerie,unde pot primi pe oricine !!! Scuzati-ma daca nu am fost atat de inteles.Multumesc pentru eventualele raspunsuri !!! Cu respect Imagine
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

De obicei usa glisanta este la intrare, pe dreapta, in cazul pozei de mai sus la bancheta forma de L. Sunt modele care au si pat suspendat (este un pat detasabil) care se monteaza pt copil, deasupra banchetei in forma de L. Colegul nostru Cojocariu Marius are un model asemanator cu bancheta in forma de L si pat suspendat deasupra.
Ultima oară modificat 12 Ian 2011, 20:33 de către Gabi Peterca, modificat 1 dată în total.
George Chirila

Va rog sa-mi explicati ,pentru ca nu inteleg !!! De ce s-ar pune usa glisanta la sufragerie si nu la dormitor ? Incep sa ma indragostesc de rulotele englezesti.Dupa parerea mea ,am impresia ca sunt mai accesibile la pret decat celelalte. Au un atuu in plus ,care ma bucura,acesta fiind baia. Este cat toate zilele de post :P . Multumesc si scuze pentru intrebarile tampite,dar vreau sa ma luminez !!! :shock: :idea:
Ultima oară modificat 12 Ian 2011, 20:39 de către George Chirila, modificat 1 dată în total.
George Chirila

Pai pana la urma,in poza care am pus-o,care este socotit dormitorul ? Nu sunt cele doua canapele,care am inteles ca se poate face pat de trei persoane ? Multumesc,pentru intelegere !!! :oops:
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Dormitor este toata rulota, sufragerie (camera de oaspeti) nu prea exista. De obicei usa glisanta se foloseste la spatiul de odihna al copiilor. Bancheta aia in forma de L este considera spatiu de odihna pt cei mici, iar canapelele mari (din fatza rulotei) pt adulti.
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Musafirii puteti sa-i invitati in cort, are o suprafata mult mai mare decat rulota, si nu trebuie sa mai strangeti paturile :D
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

george chirila scrie:.... Au un atuu in plus ,care ma bucura,acesta fiind baia. Este cat toate zilele de post :P . ...
La modelul cu bancheta in forma de L, baia nu e asa de mare, e la fel ca la nemtoaice.
Spatiu mare la baie au modelele care in locul banchetei in forma de L au un spatiu delimitat prin usa glisanta, dupa care se gaseste cabina de dus separata de locul wc-ului, unde aveti si chiuveta si dulapul mare pt haine.
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

In pagina 6 gasiti prezentarea rulotei mele, model Eccles Emerald, cu schema interioara si dimensiuni. Uitati-va si la celelalte modele sa va puteti face o imagine cam cum se pot imparti spatiile interioare. Vedeti ca aveti si dimensiunile lor in metri la interior/exterior cat si la locurile de dormit. In atasament sunt prezentate modele fabricate din 1999 pana prin 2002. Insa la interior gasiti cam acelasi mod de aranjare/dimensiuni si la modele mai vechi.

http://www.highbridgecaravans.co.uk/bro ... ng1999.pdf

Salvati fisierul pe computer, pe net e mai greu de vazut, la mine se incarca f greu.
Ultima oară modificat 12 Ian 2011, 21:24 de către Gabi Peterca, modificat 1 dată în total.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

george chirila scrie: Au un atuu in plus ,care ma bucura,acesta fiind baia. Este cat toate zilele de post :P
Sint curios cati dintre colegii nostri folosesc preponderent baia, mai bine zis dusul din rulota! Eu unul am baie cu cadita de dus si recunosc ca nu am folosit-o niciodata pina acum. Ce-i drept nici nu am iesit in sezonul rece! Iar vara prefer sa fac un dus afara decat sa ma risc sa se infiltreze apa in rulota. Tocmai de aceea mi-am si confectionat un dus exterior pe care recunosc ca nici pe acesta nu l-am folosit inca deoarece am fost pina acum numai in campinguri si acolo am folosit utilitatile(dus, wc, spalatoare, etc). Si in alta ordine de idei confort mult inseamna si greutate mai mare! De aceea englezoaicele nu sint din cele mai usoare rulote. Dar ma rog, cine are cu ce....sa traga....Rulota mea are 5.30m(interior), 6.00m exterior(fara protap), am si baie cu cabina de dus si cu toate asta are MMA 980 kg. O englezoaica de marimea ei ar avea cel putin 1500kg MMA. Asa ca fiecare alege ce-l avantajeaza! Ce-i drept ca sint cam frumose englezoaicele!(la rulote ma refer :lol: )
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

In camping unde ai asigurat dus cu apa calda nu-si prea are rostul. Desi eu am folosit dusul si in camping, ma refer la celalalta rulota ( mi-am adus aminte de camping Venus unde un coleg, nu spun care, facea baie cu damingeana :lol: ) ca sa evit coada de la dus sau atunci cand se termina apa calda.
Insa in off camping e aur! Nu vad cum sa se infiltreze apa in rulota atat timp apa se scurge numai in caditza. E ca si cum ai spune ca nu speli vasele in bucatarie ca se va infiltra apa in rulota.
Eu rulota mi-am cumparat-o pt conform maxim in off camping, in mijlocul naturii.
Ultima oară modificat 12 Ian 2011, 21:44 de către Gabi Peterca, modificat de 2 ori în total.
Scrie răspuns