topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
bebe944 scrie:Peti , te cam contrazici cu ce ai scris pe topicul despre Balaton , la nici 30 km distanta de Bran - VAMPIRE , este campingul PANORAMA aflat pe o superba coasta , cu o deosebita priveliste , pe care cei de la Vampire nu o au , unde 2 pers + auto costa 35.00 roni ; iesirea din Dambovicioara si intrarea in Rucar , nemaipunind la socoteala traseele pe care le poti face de acolo la Pestera Dambovicioara , Barajul de la Satic , etc -singurul inconvenient fiind diferenta de nici 30 km dar cu serpentine
Da...amplasat pe niste dealuri chele. Accesul...de-l vede Coupe...nu-l mai vezi pe la clubrv. Distanta de DN = 50 m. Toti decibelii si gazul auto il ai la fereastra rulotei. Peisaj...cam ...
mergind de la brasov la exis am vizitat campingul panorama ,ce sa spun,mai bine nu comentez,pina la urma este mai important cu cine te duci decit unde,doua zile poti petrece si acolo,dar pentru doua zile sa te scuturi pe drumul acela cam... nu stiu la ce te referi bebe ca ma contrazic in legatura cu balaton ? te referi la heviz? nu ma contrazik,este foarte scump,dar nu in primul rind asta ce m-ar deranja,e plin de parveniti,care de aceea se duc sasi arete ce au,si pentru ca e scump ,deci nu ma intereseaza cit costa daca i-mi place