parpaneata scrie:Serghei,in principiu prietenii de 'berica' o sa fie la platitori,in forumul sau topicul ascuns celorlalti membrii care nu platesc.Aici,cred ca se merita sa discutam putin! Vor fi membri ai Clubului RV,deci neplatitori si membri ai Asociatiei Club RV care vor fi cotizanti.Acum...neplatitorii nu vor avea acces deloc,nici macar vizionare,la paginile cotizantilor.Acolo vom fi clar doar membri Asociatiei noastre,unde ne vom spala rufele,etc. Poze de-ale noastre,discutii mai deocheate,glume personale...exact ce nu trebuie dat ....publicului larg!!! :D CLUBUL,propiuzis,cred eu,acolo va fi!
Astept confirmari sau infirmari ale ideilor mele!
Cu chestia ,,platitori-neplatitori" sunt de acord ,corect.dar trebuie avut grija ca discutiile generale gen probleme tehnice,de unde cumparam etc sa nu intre in aria ,,interzisa membrilor neplatitori".In felul asta cine vede si ii place ,poate deveni membru platitor cine nu ,nu.Sunt multe persoane care practica rulotismul (nu este cazul meu ,inca) si care se rezuma la vazut,privit,plecat...care nu tin neaparat sa faca parte dintr-un Club,tocmai de aceea nimeni nu va avea pretentia accesului in paginile dedicate atata timp cat nu plateste.
Pericolul consta in restrangerea sau chiar disparitia cu timpul a paginilor free...Timpul rezolva totul..Chiar si asa, conditionarea accesului pe forum poate genera discutii ..dar vorba aia..,,omul face ce vrea cu forumul lui ,ca doar el da banul...."