Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

PRP nu stiu daca e chiar asa... Daca ai observat la mesajele puse de tine ai in dr sus doua butoane "citeaza si modifica", atunci cand bagi un mesaj nou langa astea mai apare si butonul "x" (erase) cred ca daca s-ar reface o setare ai putea avea toate cele 3 butoane la mesajele tale tot timpul... Nu cred ca e bine ce face Belial ca daca ne apucam sa bagam toti semne in loc de mesaje ne umplem forumul de semne aiurea de nu mai intelege nimeni nimic si imagineaza-ti ce-o sa fie pe capul adminului sa stearga unul cate unul toate mesajele fiecaruia... Asa mai bine sterge de topicul cu totul. Dar care e treaba cu stersul asta, nu mai avem loc, nu ne asumam ce spunem, spunem prostii si apoi ne pare rau??? Eu zic sa le lasam asa si sa mergem mai departesi apoi la sf de an eventual le comasam pe toate intr-o arhiva si o luam de la capat. Membrul nou daca vrea ceva da cautare si gata...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mircea iti raspund in partea asta la intrebarea...'dar un catel nu vrei?'
Acasa nu pot sa-l iau.Am pet o....pisica!!! Curte n-am deocamdata.Ai mei parinti au,dar au si vreo trei caini.Si culmea,unul dintre ei e 'copilul' unei maidaneze superba si inteligenta adusa acum vreo 17-18 ani de fica-mea din....Bucuresti!!! :D :D :D Socrii mei stau la tara si acolo dragostea ptr pet-uri se manifesta altfel! :D Initiativa e superba iar ala cu limbuta scoasa e....colosal,daca pot spune asa! Vezi ca era parca o pagina cu pet-uri ceva pe net!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

In legatura cu stergerea mesajelor definitiv:
-mesajul modificat anterior nu mai poate fi sters decat prin metoda aplicata de noi toti....cu puncte,puncte si alte emoticons.Nu mai apare butonul 'X' ptr stergere!
-mesajul original poate fi sters din butonul 'X',asezat in dreapta butoanelor aferente mesajului scris de fiecare...'citeaza','modifica','X'.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Si...Mircea,se va rezolva asta cand vor fi vreo 2-3 moderatori,care....isi vor face treaba lor de moderatori.Toate topicurile cu...gaz,truma,carlige,wc,apa,etc legate strict de rulota sa le mute la "probleme tehnice rv".In acest fel,cei care vor avea nevoie de un sfat le vor gasi pe toate intr-un singur loc.Alea cu excursii,intalniri,etc la fel grupate undeva.Revin la chestia cu duplicitatea topicului despre acelasi subiect.Nu cred ca m-am exprimat corect dar....in fine,intelegeti voi.Atunci cand cineva va deschide un topic dublu,dar denumit doar altfel,moderatorul sau adminul muta postul respectiv unde trebuie,sterge topicul respectiv si revine cu un PM catre initiator cu o explicatie neaparat!!! Asta ptr ca asa e corect si elegant! Hai ca vad ca a inceput sa se miste roata si...e bine!!! :D Imi pare rau ca vremea nu se imblanzeste mai repede sa putem face o intalnire! Cred ca ar trebui sa participam mai multi la aceasta discutie.Stau multi deoparte si ...nu-i bine!
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Era o gluma cu catelul dar oricum iti multumesc ca te-ai gandit.
Cu x-ul ala se poate sterge doar mesajul pe care abea l-ai postat unul postat cu o zi inainte nu il mai poti sterge ca nu mai apare x-ul. Eu cred ca e tot o setare pe care o poate face adminu-ul (dar poate ma insel) si atunci ai putea avea full acces la mesajele tale si ai putea sa le stergi fara probleme...
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

parpaneata scrie:Multi vizitatori logati dupa noile setari!!! :D :D :D
Forumul cu ID-urile de YM trebuie ascuns ptr ca acolo suntem noi intre noi,totusi!

Pai nu are nici o treaba daca este public..Oricum nu poate intra cu tine pe mess decat daca accepti acest lucru.....unde mai pui ca poti bloca pe cineva sa nu te mai deranjeze...Ca sa nu mai spun ca sunt programe pe net (free sau cost) care iti asigura anonimatul si care iti asigura accesul chiar si pe forumuri unde ai BAN pe ID... 😉 cea mai buna solutie este sa numiti 2-3 moderatori ,impartiali (lucru care in timp poate deveni chiar ,,dicutabil" avand in vedere ca prietenii de ,,berica" vor avea tratament ,,special" ), care pot sterge sau bloca anumiti u6ilizatori.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Serghei,in principiu prietenii de 'berica' o sa fie la platitori,in forumul sau topicul ascuns celorlalti membrii care nu platesc.Aici,cred ca se merita sa discutam putin! Vor fi membri ai Clubului RV,deci neplatitori si membri ai Asociatiei Club RV care vor fi cotizanti.Acum...neplatitorii nu vor avea acces deloc,nici macar vizionare,la paginile cotizantilor.Acolo vom fi clar doar membri Asociatiei noastre,unde ne vom spala rufele,etc. Poze de-ale noastre,discutii mai deocheate,glume personale...exact ce nu trebuie dat ....publicului larg!!! :D CLUBUL,propiuzis,cred eu,acolo va fi!
Astept confirmari sau infirmari ale ideilor mele!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Iar cu moderatorii va fi foarte simplu.Ei vor fi alesi,numiti,etc de membri cotizanti! Nu de toti membri ptr ca,iarasi cred eu,n-ar fi corect sa aiba drept de vot cei care nu dau banul! Nu vreau sa ofensez pe nimeni si-mi cer scuze daca am facut-o!Moderatorul,dupa cum spunea Mircea mai demult,va fi pe anumite domenii.Uite la Probleme tehnice RV,eu ii propun pe Mihai si Mariana Rusu,Bogdan si eventual Exis daca se vor baga ca si membri platitori.Vom vota si...cel mai agreat de toata lumea va fi ales.La imagini si locuri ii avem pe Doru,Peti dar si Viorel Popescu.La discutii aiurea si amuzament,ma aveti pe mine si cred ca n-aveti ce face!!! :D :D :D Hai sa dezvoltam subiectul!!!
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

parpaneata scrie:Serghei,in principiu prietenii de 'berica' o sa fie la platitori,in forumul sau topicul ascuns celorlalti membrii care nu platesc.Aici,cred ca se merita sa discutam putin! Vor fi membri ai Clubului RV,deci neplatitori si membri ai Asociatiei Club RV care vor fi cotizanti.Acum...neplatitorii nu vor avea acces deloc,nici macar vizionare,la paginile cotizantilor.Acolo vom fi clar doar membri Asociatiei noastre,unde ne vom spala rufele,etc. Poze de-ale noastre,discutii mai deocheate,glume personale...exact ce nu trebuie dat ....publicului larg!!! :D CLUBUL,propiuzis,cred eu,acolo va fi!
Astept confirmari sau infirmari ale ideilor mele!

Cu chestia ,,platitori-neplatitori" sunt de acord ,corect.dar trebuie avut grija ca discutiile generale gen probleme tehnice,de unde cumparam etc sa nu intre in aria ,,interzisa membrilor neplatitori".In felul asta cine vede si ii place ,poate deveni membru platitor cine nu ,nu.Sunt multe persoane care practica rulotismul (nu este cazul meu ,inca) si care se rezuma la vazut,privit,plecat...care nu tin neaparat sa faca parte dintr-un Club,tocmai de aceea nimeni nu va avea pretentia accesului in paginile dedicate atata timp cat nu plateste.Pericolul consta in restrangerea sau chiar disparitia cu timpul a paginilor free...Timpul rezolva totul..Chiar si asa, conditionarea accesului pe forum poate genera discutii ..dar vorba aia..,,omul face ce vrea cu forumul lui ,ca doar el da banul...."
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

:arrow:
Ultima oară modificat 06 Feb 2007, 10:56 de către SERGHEI, modificat 1 dată în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Corect! ..."utilizatorii" si...."pot"...N-are nimic,se modifica! Problema e....cand incepem sa platim....ca sa avem acces acolo? Vezi @serghei ca e aceasi regula ptr toti.N-am acces! :D :D :D
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Serge , esti fenomenal si ai o energie de nestavilit .
Ai citit forumul rulotistilor cotizanti?!?!?!
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Încuiat