bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut, as dori sa aflu cit mai multe informati legate de felul cum se comporta acceasta masina la drum si prin locurile in care ati campat. Eu am un opel 1,7 (101cp), si rulota este o Abbey de 950 kg. Sincer nu am iesit cu ea inca,doar pina la r.a.r si nu mi s-a parut a fi greu de folosit :D .Sunt curios deoarece am vazut colegi cu astfel de masina. :P
Opel Astra h+Hobby Excellent 495 Sunt mindru de rulota noastra!!!!
Eu am un Astra G 2.0 DTI, pentru că atunci când mă interesam să-mi cumpăr Opel, un neamţ m-a întrebat la ce vreu s-o folosesc (am de alergat, de tractat, etc.?).
I-am spus că vreau să tractez o rulotă. Mi-a spus să-mi iau de 2,0 litri că voi vedea avantajele la tractare şi în depăşiri.
A fost un sfat corect.
Este adevărat că are tot 101 CP. Sunt mulţumit de ea, rulota are 1200 kg gata de drum, trebuie să schimbi vitezele mai din timp.
Cel mai mult se simte lipsa demarajului, dar cu puterea de tracţiune n-am avut probleme nici pe traseele de munte, chiar off al cărui adept sunt.
S-auzim de bine!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Noi avem si o Astra G de 1.7DTI cu 75 CP si s-a comportat foarte bine cand am tractat rulota de pana in 1000 kg MMA,cu consum pana la 7%.In 2500 km cand am venit din Olanda ,masina s-a comportat foarte bine ,insa nu cu conducere sportiva. :D Cu rulota dupa, mai usurel,undeva pe la 80 -90 km/h.Cu timpul capatand experienta condusului cu rulota,te obisnuiesti cu demarajul si depasirile.Pentru mine a fost o experienta chiar placuta.Am mai condus cu rulota, dar cu un Astra G 2.0 DTI (101CP)Caravan.Se simte diferenta intr-adevar.Cu cat motorul este mai puternic si CP sunt mai multi, este mai usor si in depasiri si la demaraj.Cu timpul se capata experienta si asta conteaza.Cat mai multe iesiri cu rulota :P
Am o astra ca a ta 1.7 CDTI (101 cp) Caravan si rulota de 900 Kg si mi-o trage chiar ft usor... la peste 120 face putin balans dar nu puternic, am mers si mai mult si e totul ok. La urcare se simte putin (e ceva normal... ai o tona in spate), in curbe sta excelent, am fost cu ea de doua ori in acest an la mare fara nici o prb. Banuiesc ca intre timp ai iesit si tu cu ea. cum ti s-a parut?
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
La RV-ul meu,am prezentat rulota mea DETHLLEFS RT 2,de 644 kg,maxim 900 kg ,pe care o tractez cu Opel astra g caravan fosta de 1,7cp pina in 2007.De atunci,odata cu iesirile afara a fost imbunatatita(remapata).Pot spune ca merg foarte usor cu rulota,depasirile facindu-se foarte bine.Rulaj cu rulota 90km/ora media si la drum intins folosesc cu succes si pilotul automat. :D
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
luidort peti scrie:nu e totul ok !
la 120 deja pui in pericol viata celorlalti participanti la trafic.!
peste 110 pe autostrada doar :D
Si astra ta e 1.7? cam ce consum ai?
Eu pe ruta Constanta Bucuresti Brasov Tg Mures Cluj am avut media 12l/100 km, e drept ca am venit cu ea cam sportiv ... pe austostrada 110-135 max :oops: dar e exagerat consumul, nu?