Valea Doftanei - Popasul Vladisor

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Valea Doftanei - Popasul Vladisor

Mesaj de Relu Deliu »

Asa este cunoscut locul. Unii il cunosc ca fiind Paltinul.
Am petrecut un sfarsit de saptamana aici, profitand de distanta mica fata de Bucuresti (115km).
Nu mai fusesem de 3 ani. Am gasit locul neschimbat, cu exceptia curentului electric care acum exista, insa numai pentru rulote si acestea daca sunt campate in partea stanga, unde am fost noi. Daca locul ar fi rezervat (n-ar fi corturi), ar putea campa 10 rulote.
Locul este excelent in timpul saptamanii, peisaj, liniste, aer, posibilitati de aprovizionare.
Sambata si duminica este furnicar, iti doresti sa-l ai pe Sarkozy presedinte.
Sper ca noul administrator sa schimbe fata acestui loc frumos.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: Valea Doftanei - Popasul Vladisor

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salutare , foarte frumos "Metre"! imi pare rau ca nu am putut veni si noi dar data viitoare nu voi lipsi . Cum a fost surpriza lui Buliga ?? Stiam ca vor veni la tine eram acolo cand ai vorbit la telefon , chiar era bucuros ca iti va face o surpriza.
Cand crezi ca va fii urmatoarea iesire ? , si unde ? Poate vorbim sa vina si "Tovarasul Capitan" , ca si asa trebuie sa dea un sprit . Vezi ca am vazut locuri destul de frumoase pe Transfagarasan cu tot ce trebuie sa putem sta off .

Tineti-o tot asa,

Multa sanatate din partea familiei
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Valea Doftanei - Popasul Vladisor

Mesaj de Relu Deliu »

Ii multumim pentru gazduire si amabilitate domnului Sandu Matei tel.0761342077, administratorul locului unde, la anul probabil, va functiona noul popas Vladisor.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns