Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
imagine118[1].jpg (51.26 KiB) Vizualizat de 5596 ori
10
imagine177[1].jpg (47.09 KiB) Vizualizat de 5604 ori
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667 Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Frumos.Cred ca a fost un concediu minunat.Ati lasat mirosul de friptura si valuri in mare.Este clar ca ati fost aici. :P
Noi suntem la Vama Veche, putin mai in dreapta de unde ati campat.Evident pe domeniu fara taxa. :D Au incercat si pe partea asta o tentativa de taxa ,dar nu le-a tinut vrajeala.
Timpul este excelent iar apa calda.Avem locuri libere in zona. :P Profitati ca se anunta timp super. :P
Buna Seara! Cei care stau in stanga pistei de bicicleta platesc ,cei care stau in dreapta pistei nu platesc.
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667 Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Pubele pentru gunoi si toalete ecologice imputite.
Are dreptate domnul Silviu in ceea ce privesc facilitatile. :D
Mirela va asteptam la mare.Adi poate sa pescuiasca.A bagat GUVID proaspat. :D
Domnule Peterca, pe partea dreapta nu este taxa :D ne gasiti aici pana dupa 1 septembrie. :D
Vremea este superba,iar apa caldaaaaaaaaaa. :D
Ultima oară modificat 23 Aug 2010, 19:16 de către LILIANA DIACONESCU, modificat 1 dată în total.
LILIANA DIACONESCU scrie:...
Domnule Peterca, pe partea dreapta nu este taxa :D ne gasiti aici pana dupa 1 septembrie. :D
Vremea este superba,iar apa caldaaaaaaaaaa. :D
Primul ajunge Alex din Arad, are un Volkswagen Touran + rulota Burstner Scala. Teoretic sambata ar trebuie sa fie pe plaja.
Duminica seara ajungeam si noi. Sa ne rezervati un loc in zona unde se prind guvizi si o galeata cu apa calda (am inteles ca de duminica vremea se raceste. :D