Camping Vampire - Bran

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Re: Camping Vampire - Bran

Mesaj de Catalin Popescu »

Eu am facut calculul (la pret de lista)pentru un echipaj similar cu al meu,3 adulti+2 copii,facand abstractie de discountul pentru membri cotizanti ,membri care oricum nu cred sa fie mai mult de cateva procente din totalul de vizitatori anual.Nici initiatorul topicului nu este ,deci cred ca nu a beneficiat de reducere.N-am spus ca este enorm,dar nici mic nu este,nu inteleg de ce deranjeaza parerea personala a cuiva.
Pentru domnul Serpescu:chiar daca ati fost tendentios,eu va asigur de tot respectul si promit sa nu fiu ranchiunos dar...lista nu fac :mrgreen:

Va doresc tuturor o seara minunata :D
Hilux Vigo + Knaus 500
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am fost tendentios si-mi cer scuze, dar cred ca pretul de 40 pana la 75 de lei intr-un camping din Romania nu este mare daca e binne organizat si curat; Ma refer la o familie de 2 adulti si un copil. Pana la urma si acesti oameni trebuie sa isi recupereze investitia si sa mai apuce si ei sa vada castigul cat sunt in viata, mai ales ca vedeti: noi vorbim tot timpul de off camping. Inca odata imi cer scuze pentru ironie, dar vreau lista pe PM si promit ca n-o dau mai departe fara incuviintarea dumneavoastra :P .
Ultima oară modificat 07 Dec 2010, 08:06 de către Serpescu Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Ca o paranteza, cred ca este printre putinele campinguri din Romania clasificat(3 stele), daca nu singurul! Asta spune multe!

@catalin: cit despre pret...stii cum este: "mai se uita si la om!". Eu zic sa mergi acolo si sigur nu o sa faci drumul intors!

Sa auzim de bine!
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Buna seara, acum m-am intors din acest camping si pot sa va spun ca pretul pt.2 adulti + 2 copii ,camper,curent = 50 ron.Parerea mea este ca pretul este destul de OK pt. ceea ce ofera.Merita vizitat.Noi am hotarat sa devenim clienti fideli .
O seara buna tuturor !
Bratu Dragos
Membru forum
16
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Mesaj de Bratu Dragos »

Pretul mi se pare rezonabil la ce conditii ofera.
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

In perioada 15-19.08.2010 am fost la Bran în campingul Vampire.
Condiţiile oferite, ambientul precum şi vremea bună avută, ne-au încărcat bateriile pentru perioada următoare.
Am avut ocazia să-l întâlnesc pe patronul acestui camping şi să discutăm probleme specifice .
Este în vigoare înţelegerea privind tariful preferenţial pentru membrii cu legitimaţii CLUBRV-RO valabile. Acest tarif este 45 lei/zi /echipaj de 2 persoane.
Se doreşte construirea, în incinta campingului, a unui patinoar natural, activitatea fiind extinsă şi în sezonul rece.
Dacă reuşesc anumite tratative, din anul 2011, va fi un camping Vampire şi pe litoral, membrii noştri având reducere şi acolo.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Sunt si eu pentru trei zile(19-22.08.2010) in acest camping,sunt conditii excelente,
vreme buna,incarcam bateriile.Un loc minunat,pentru petrecerea timpului liber.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Marius Beldiman

Constantin CURELEA scrie: Dacă reuşesc anumite tratative, din anul 2011, va fi un camping Vampire şi pe litoral, membrii noştri având reducere şi acolo.
Ma bucur nespus sa aflu ca va exista si pe litoral un camping la standardele celui de la Bran! Mult succes! Eu unul sigur voi merge acolo!
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

Salut ,

intrucat nu am reusit sa vin la intalnirea nationala planific sa ajung in urmatorul sfarsit de saptamana la Campig Vampire , incitat si de laudele voastre asupra locatiei , daca vreti si puteti dati-mi va rog ceva informatii asupra bugetului ce trebui sa il rezerv zilnic pentru 2 adulti si 1 minor sau mai bine zis pret/zi/caravana+masina

Multumesc
Marius Beldiman

Salutare Doru!
Daca esti membru cotizant al Club RV pretul este de 45 lei/zi pe echipaj(rulota+masina+curent+2persoane+minorul 😉 ). Este un pret foarte bun pentru ceea ce este Camping Vampire!
Daca nu esti membru cotizant atunci preturile sint astea: http://www.vampirecamping.com/ adika circa 73 lei/zi

Cu alte cuvinte daca platesti cotizatia este ca si cum ai sta 4 zile la pret normal in camping! Deja de la a 5-a zi de sedere in camping ai de castigat de pe urma faptului ca esti membru Club RV. 😉 Daca te mai duci si la mare in camping Palace - Venus viewtopic.php?f=70&t=4370 deja esti pe supereconomie! :shock:

Deci ce decizie iei? :?: :!: :?: :idea:

Vant in spate sa aveti si sa auzim de bine!
Scrie răspuns