Atentie la uzura pastilelor de la sistemul antibalans

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Atentie la uzura pastilelor de la sistemul antibalans

Mesaj de Luidort Peti »

se spune ca prostia si domnia se plateste,vedeti cum arata un cirlig de 300 de euro distrus de un sistem de tractare antibalans remediat pe jumatate Imagine ,uitativa bine ce agatati pe cirlig! sint lucruri care nu se vad,dar zgirie rau
Ultima oară modificat 09 Mai 2007, 22:16 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

o sa pun si poze cu cel nou,adica cu chestia antibalans sa puteti face comporatie cu ce avati si sa shimbati pastilele la timp,amindoua nu numai una!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

Imagine Imagine Imagine
Marius Trifu
Membru forum
19
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

pastile cupla anti-balans

Mesaj de Marius Trifu »

de unde se pot cumpara pastilele ptr cuplele antibalans ? sunt cumva universale....? citisem undeva pe forum ca nu se greseaza pastilele astea....(nu prea imi vine sa cred asa ceva....parerea mea!)
Poate ai mai remorcat si altceva in afara de rulota....(eu mai am o remorca platforma cu obloane pe care am imprumutat-o la un vecin si mi-a distrus cupla <a inceput sa aiba joc cand o cuplez la carligul meu> ptr ca nu am observat ca nu avea carlig cu sfera standardizata....)
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

este interzis ungerea,daca il ungi nu mai functioneaza ,este specificat in prospect,nu sint universale,sint tipice ,si depind si de anul de fabricatie,eu am avut winterhoff,tot aceasta marca am cumparat,dar este diferenta intre ele www.winterhoff.de sint si multe poze
Militaru Ion

Mesaj de Militaru Ion »

Salutare fratilor de suferinta :)
Unde se gaseste si cat costa un astfel de carlig?
Din cate observ (sau ma insel?) un astfel de carlig protejeaza masina (mai exact discul de ambreiaj) in special pe drumurile cu denivelari. Cred ca isi merita banii.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

da cred ca merita banii,costa 300 de euro si poti cumpara la exis ,dar oare ce are discul de ambreaj...cu stabilizatorul?
TIBIX

Mesaj de TIBIX »

Nici o legatura.
motorhome
Membru forum
17

Mesaj de motorhome »

daca vreti pastile pentru sistemul antibalans ... are dan iliescu ... si nici nu costa o avere ...si in plus primesti si o groaza de sfaturi mai ales pentru cei care sunt incepatori ca mine ....
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: Atentie la uzura pastilelor de la sistemul antibalans

Mesaj de Florin Tutunaru »

Bine, bine...dar inca nu am vazut cum anume se si schimba aceste pastile.daca are cineva poze sunt binevenite. Eu am SSK, si chiar nu am verificat chestia cu pastilele.Concret cat costa(media) si daca aveti poze cu montare-demontare...
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Re: Atentie la uzura pastilelor de la sistemul antibalans

Mesaj de Cristi Argesanu »

cand am plecat ultima data...m`am trezit cu rotita de la antibalans deschisa la maxim(de mine) si blocata..din pacate am plecat cu ea asa..ce ar trebui sa ii fac?
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Scrie răspuns