Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca ai fi citit atent ce scriam eu si ceilalti participanti la dicutie, ti-ai fi dat seama foarte usor ca nu despre acele pastile era vorba.De altfel se observa tot foarte usor ca pastilele mele nu au un stift de siguranta si nici un canal in care acel stift ar trebui sa intre .Toate observatiile mele nu sunt tipic bucurestenilor ci doar de bun simt.Cea ce caut eu nu se gaseste in magazinele cunoscute la noi(gen exis sau stiu eu ... motorhome)si de aceea am intrebat colegii daca stiu ceva.Intre timp am fost contactat de Roxana(exis) si mi-a spus ca aduc ei pentru suma de circa 30E ,asa ca iti dai seama ca sunt destul de reticent la propuneri de 60 sau 100 de euro daca nu si mai mult .Daca te-am jignit cu ceva scuze ,nu a fost in intentia mea sa jignesc pe cineva (nici pe tine nici pe altcineva).Sper sa nu ramai cu idei preconcepute despre noi bucurestenii.
Ideile preconcepute de care vorbesti exista deja, domnul respectiv le-a exprimat in mai multe randuri pe forum, ma mir cum de nici un moderator nu ia masuri, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca in afara de vanzari nu mai face altceva pe forum, iar cand a fost contactat de cineva interesat de o rulota i-a dat viteza destul de nepoliticos. Deci, domnilor moderatori, un pic de filtre anti-poluare forum nu ar strica, zic eu, va rugam frumos, altfel riscam sa ne transformam intr-un talcioc vulgar, si nu de alta, dar bancuri nevinovate cu iz rasist stergeti, dar jigniri directe nu!!!
Intr-adevar, user-ul "snicolaescu" este "recidivist" la jignirea colegilor de forum(vezi replica "bafta miticule" si chiar unele calificative adresate pe email "dvs si gasca dvs." ) desi recunoaste ca a facut afaceri bune cu cei din "Regat".
Cu parere de rau, trebuie sa-i dau al doilea "AVERTISMENT".
Fac propunerea ca pentru membrii forumului cu o pronuntata activitate comerciala, sa fie obligatorie calitatea de MEMBRU COTIZANT
Una e sa-ti vinzi rulota proprie colegilor si alta este sa desfasori activitate comerciala !!!
Te sfatuiesc sa ai foarte mare grija cu privire la produsele oferite de Exis. Au un istoric controversat aici pe forum si ar fi pacat sa apara vreun necaz din cauza unor pastile antifrictiune neconforme (uzate, dar spalate, curatate si ambalate frumos).
Nu spun asta deoarece ti-am facut o oferta care este mai mare decat cea de la Exis, ci din cauza ca pastilele antifrictiune eu le consider un element de siguranta a intregului atelaj autoturism-rulota. In final, tu esti cel care hotaraste de unde cumpara, de la mine, de la altii nu conteaza asta, mi se pare important sa fii informat.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com