Camping Vampire - Bran

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marius Beldiman

Camping Vampire - Bran

Mesaj de Marius Beldiman »

Dupa o saptamana petrecuta la mare am simtit nevoia sa ne racorim la munte! Zis si facut: am venit de la mare, am trecut pe acasa si am plecat la munte, initial cu gandul sa campam la Cabana Cheia de la Cheile Rasnoavei; dupa o dezamagire profunda am plecat catre Ozunca Bai, de acolo am trecut pe la Chichis si in cele din urma am poposit la Bran la Camping Vampire.
Camping Vampire este o locatie extraordinara din toate punctele de vedere! Incepand cu toaletele, dusurile(apa fiarta permanent), wc-urile care arata intr-un mare fel de curatenie si terminand cu locul de campare care este un adevarat covor viu de iarba, o liniste care te copleseste si un personal exceptional, foarte amabil si serviabil! Un adevarat loc de relaxare si de liniste! Nici nu se pune problema de manele sau alte muzici! Campingul este in proportie de 99% vizitat de straini de tot felul care impun respectul numai prin felul lor de a fi. Locatia se afla chiar la intrare in Bran, imediat dupa Petrom. De aici se pot face excursii in Bran, Moeciu, Cheile Gradistei, Zarnesti, Brasov, etc. Pentru aprovizionare se poate merge la un supermarket care se afla la circa 500m de camping.
Recomand din toata inima! Nu am gasit nimic de reprosat la aceasta locatie!
Catalin Popescu
Membru forum
16

Re: Camping Vampire - Bran

Mesaj de Catalin Popescu »

Poate pretul... :mrgreen: exista numeroase campinguri in strainatate Austria,Franta... (adica acolo unde se munceste pe aprox. 1.000 euro )care sunt mai ieftine...
Apropos de barfa:in zona,adica Bran,Moeciu,Simon,sunt foarte frecvente salariile de 800-1.000 ron :shock:
Hilux Vigo + Knaus 500
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Campingul este in proportie de 99% vizitat de straini de tot felul care impun respectul numai prin felul lor de a fi.
Nu am spus-o eu.
Eu consider ca-i... acceptabil pretul... pentru ce ofera.
Pe langa ce ofera natura, poalele Bucegilor ( cat l-o fi costat pe proprietar terenul ? la Bran ! ), mai ofera si apa calda, masina de spalat, WC-uri impecabile, iarba verde cat cuprinde, dus cand vrei, dar cald si mai ales la munte. La pretul asta in Germania (de Olanda nu vorbesc, caci ei nu pot oferi asa ceva) ce doriti?
Salarii mari ?
Sorry !
Asta-i alta problema si pe un alt forum.
De politica.
P.S. Nu faceti reclama negativa !
Rugam moderatorii sa se sesizeze si in aceste cazuri.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bineinteles ca opinia exprimata de Catalin Popescu este una personala.
Din ceea ce am vazut acolo si am discutat cu alti rulotisti, conditiile sunt deosebite , iar amplasarea foarte potrivita pentru cei care vor sa viziteze zona de la Plaiul Foii, la Brasov, Rasnov, Moieciu si pana la Cheile Dambovicioarei.
A fost unul din primele Campinguri Partenere ale ClubRV viewtopic.php?f=26&t=1160.
Ramane ca vizitatorii acestui camping sa ne impartaseasca impresiile lor si sa cunoastem cat mai multe pareri cu privire la raportul calitatea serviciilor/pret.
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Nu vad unde este reclama negativa...nu vreau nici salarii mari... :shock: :shock: :shock:

Nu ma pot abtine:Pentru ce sa se sesizeze moderatorii ??????????
Hilux Vigo + Knaus 500
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

In campingul asta am fost cand a fost intalnirea ClubRV de anul trecut si pot spune ca mi-a placut foarte mult, curatenie, servicii bune; merita sa petreci cateva zile de relaxare.
Si motorina este la nivel european ca preturi, sa nu mai vorbim de locuinte si nu ne deranjeaza asa de tare? ( sa coste un apartament in Bucuresti cat o casuta pe Coasta de Azur?)
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Campingul din Bran este partener CLUBRV-RO si face discount membrilor asociati .
Va rog sa precizati , daca este cazul, la receptie, acest lucru.

Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Marius Beldiman

Fiecare are dreptul la opinie! Pina nu vezi despre ce e vorba cred ca nu poti sa-ti formezi o opinie corecta!
Intr-adevar, pretul pentru membri cotizanti ai Club RV este de numai 45 lei/echipaj - asta include tot! Cred ca este un pret rezonabil pentru tot ceea ce ofera! Mi-ar place sa fie cat mai multe campinguri in Romania la standardele astea!
Sa ne vedem cu bine in acest camping cat mai multi si o sa apreciem interesul patronilor pentru astfel de afaceri!

Acum ca o barfa mica: am facut o sesizare patronului ca la wc-uri nu era nici un fel de cuier unde sa-ti agati haina, cind te duci, si in cateva ore am gasit cuierele montate si cu scuzele de rigoare din partea patronului! Tot respectul pentru acei oameni! Nimeni nu este perfect, insa e mare lucru sa iei seama la opiniile oamenilor!
Marius Beldiman

revin cu poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

beldiman_marius scrie:...
Acum ca o barfa mica: am facut o sesizare patronului ca la wc-uri nu era nici un fel de cuier unde sa-ti agati haina, cind te duci, si in cateva ore am gasit cuierele montate si cu scuzele de rigoare din partea patronului! ...
Asta imi aduce aminte de dusurile de la camping Palace Venus, in care curierul la dus si la wc lipsea cu desavarsire, se folosea pe post de curier bara de la perdea de dus. Dupa vreo doua zile am remarcat la o cabina de dus o sarma improvizata pe post de curier, probabil un turist "inventiv". :evil:
Ionut Mosteanu
Membru forum
18

Mesaj de Ionut Mosteanu »

Si eu m-am simtit excelent acolo anul trecut.
Recomand cu toata caldura!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Oare cate campinguri din Europa ( Austria, Franta...) gasim cu 10 euro? Sa-mi faceti si mie o lista cei care le stiti, asta ca sa nu ma mai pacaleasca aia si sa platesc 20-30 euro.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns