Camping Palace- Venus, jud. Constanta

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: Camping Palace- Venus, jud. Constanta

Mesaj de Florin Tutunaru »

Bravo Iamandi :mrgreen: din ce spune el asa este.Am vorbit cu el in fiecare zi cat a stat acolo si parea foarte multumit...poate un pic trist ca nu am fost si eu acolo.. :( .Oricum din spusele lui, patronul si tot ce este acolo sunt ideale.Asa da un camping si un manager bun.Sa vedem ce vor face celelalte campinguri in continuare :lol:
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Am stat o saptamana! Oameni foarte amabili, grupurile sanitare curate(in permanenta era o femeie care facea curat), apa calda permanent, verdeata, umbra din belsug, iluminat, insa cel mai mult mi-a placut ca era foarte liniste(am prins si un uichend si ma asteptam sa fie balamuc, insa nu a fost) si ca nu era aglomerat. Plaja relativ aproape, nu foarte aglomerata, fara renumitele sezlonguri, apa nu foarte adanca(numai buna pentru cei care au copii). Preturile din camping erau mai ieftine decat cele de la magazin! Mai este de renovat la locatie, insa si asa a fost super OK!
Multumim tutror angajatilor, ne-am simtit foarte bine!
Vis a vis de pret: echipaj 2 adulti si doi copii (fata 13 baietelul 4 - fata a considerat-o adult), rulota, masina, curent, etc - am platit 55 lei/zi.
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Frumos camping-ul, am stat o saptamana, in perioada 2-8 august.
Puncte bune:
- copaci inalti, umbra buna la rulota.
- iarba din belsug, trotuare asfaltate pt acces la locul de campare.
- liniste (cu mici exceptii de la ceilalti tovarasi cortari :twisted: , insa niciodata galagie de la terasa camping-ului).
- pret f bun, comparativ cu Holiday (110lei) sau 2 mai (80lei) aici am platit 45 lei pt masina, rulota, cort, 2 adulti si un copil (am inteles ca e oferta pt cei din Club Rv).
- spatiu f generos de campare, intre noi si ceilalti am avut mereu un spatiu de 3-4 metri, fara sa ies din rulota si sa calc pe cortul vecinului (asa cum a fost in aceeasi saptamana la Holiday).
- loc de joaca amenajat special pt copii mici.
- frigider pus la dispozitie pt cei din camping (gratis).
- plaja cea mai buna, cu nisip fin si apa f mica la mal, superba pt copii mici.
- distanta acceptabila de la camping la plaja (5-10minute, in functie de locul ales), sau cateva minute cu masina cu posibilitatea de a parca pe plaja. Pe drumul care leaga Venus de Saturn (care este acum in lucru) se permite accesul masinilor pana pe plaja.
Puncte rele:
- apa calda am avut doar 2 zile, in rest doar am asteptat sa curga calda. La dusul pt femei a fost apa calda permanent.
- toaletele care ar fi avut nevoie de niste curatenie si "golire" ceva mai des. :evil:
- preturi uriase la alimetara din Venus: o sticla de suc de 2 litri 8 lei, o sticla de lapte 7 lei, aproape la dublu fata de normal, carne refrigerata lipsa totala. Insa toate acestea se pot "remedia" cu o scurta plimbare pana in Mangalia: langa Gara, pe partea drepta (chiar inainte de gara) sunt 2 magazine direct de la producator, unul este cu produse de pui iar celalalt o macelarie, ambele cu produse proaspete. Preturi f bune, chiar mai mici ca asa. Legume si fructe ieftine gasitit in Piata la Mangalia iar peste proaspat si congelat la Piata de Sud (tot in Mangalia). Bere si racoritoare la "Plus" si "Penny". Unul este la intrarea in Mangalia pe dreapta, celalalt la iesire (drumul spre vama Veche). Pepeni buni si dulci ("harbuzoaice") gasiti la 23 August (chiar la iesire pe drepta, cum se vine de la Constata spre Mangalia).
In rest, toate bune si frumoase!
cateva imagini din acest camping:
Fişiere ataşate
DSCF5728.JPG
DSCF5728.JPG (83.77 KiB) Vizualizat de 3656 ori
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@gabi peterca:
off-topic: ai venit in ultimele zile sa plec eu, am fost chiar vecini, ai stat chiar in fata mea; imi pare rau ca nu ne-am cunoscut! oricum, ciudat fel de a pune rulota in boloboc ai! :D
o sa revin si eu cu poze!
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Salut! Tare faza! Sa fim vecini si sa nu ne dam seama... Imi pare rau ca nu am stat putin la ‘vorbe”, mai ales ca am avut un congelator plin de bere rece, pe care nu prea am avut cu cine s-o impart, am ajuns cu berea inapoi acasa. Tu ai fost cu rulota din avatar? Ai stat cumva in dreapta rulotei mele? In fata mea a fost un camper model mai vechi.
Polobocul trebuia sa fie in rulota, dar l-am uitat acasa. Rulota am pus-o pe un loc putin mai inclinat, tocmai ca in cazul in care ar ploua, sa nu stau cu balta in fata cortului de la rulota. Atat timp cat frigiderul si congelatorul au functionat fara probleme, pe mine nu m-a deranjat, mi-a fost “lene” sa caut un poloboc prin vecini. Am ajuns dupa cateva saptamani infernale de munca fara nici o zi libera si eram nerabdator sa trag niste somuri de alea lungiiiiiiiiiiiii, sa fac baie de soare si apa sarata, numai de pus rulota perfect la orizontala nu am avut chef. :roll:

ia uite ce de activitate am avut in timpul liber :lol:
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@ Marius Beldiman
Era simplu sa-ti dai seama ca-i "de-al nostru" dupa sigla ClubRV pe care vad ca o poarta pe rulota.
Dealtfel, incurajez pe aceasta cale toti rulotistii sa intre in contact cu vecinii de camping, indiferent ca sunt sau nu membri ai forumului.
Orice problema are o rezolvare practica
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Super, domnule! Mai puneti poze ca nu ne suparam. Sa inteleg ca plaja aia faina are granita comuna cu campingul, sau e mai departe? Saptamana viitoare mergem si noi, cred ca miercuri sau joi, nu stiu exact, si vom sta pana prin 28-29. Eu zic sa facem un topic la imagini si impresii intitulat "Camping Palace - Venus - vara 2010" si acolo sa postam cu totii pozele, ca sa nu mai faca fiecare topicul lui separat. Sau aici. Ce zici, Sandu, cum e mai bine?
Tavi
RO +40745007103
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Parerea mea este ca ar trebui postat in continuare in acelasi topic, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra locatiei.
Parerile pro si contra, vor ajuta atat rulotistii in alegerea lor cat si conducerea campingului in imbunatatirea serviciilor.
Deci, va asteptam cu impresii si imagini din Camping Palace- Venus ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Laur Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Laur Stanciu »

Eu merg in acest camping de mai multi ani si am fost multumit si de preturi si de amabilitatea patronului Sava
Nu va sfatuiesc sa faceti cumparaturi in Venus-preturile sunt duble-mergeti in Mangalia,sunt doua Penny,Plus sau pt.produse proaspete in piata mica de la intrare sau piata mare din oras care dispune si de carmangerii cu pret de producator
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Tavi,incepand cu vineri 13 august am sa fiu si eu in camping Palace .Plaja nu este langa camping dar nici prea departe nu este ,cica 7-8 minute de mers la pas de plimbare. Si eu am fost in ultimii 3-4 ani in campingu asta si mi-a placut .Se vad schimbarile (in bine)de la an la an .Sper sa ne vedem
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Tavi Dragotoiu scrie:Super, domnule! Mai puneti poze ca nu ne suparam. Sa inteleg ca plaja aia faina are granita comuna cu campingul, sau e mai departe? ...
V-am atasat 2 poze, una cu imagine spre Venus, alta cu panorama spre Saturn.
Plaja nu are granita comuna cu camping-ul. Este la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos sau cateva minute de mers cu masina (este permis accesul cu masina pe plaja, evident nu pana la malul marii).
Încuiat