Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Anul trecut la Costinesti si pe un teren care apartinea vilei unde m-am cazat,(mi-am adus eu aminte :roll: )era o rulota,asa ca am sunat la propietari si i-am intrebat daca nu ma primeste si pe mine anul acesta,la care dansi mi-au spus sa vin ,mai ales ca ma stia. Am ajuns la Costinesti ,m-am "campat" mi-a dat un fir de curent .acces la baie si toaleta la care am platit 30 RON/zi. :D Toate bune si frumoase,.... DAR :( ....(ptr ca exista si un dar) n-am avut pic de umbra, asa ca ne-am copt. Clima se pare ca sa schimbat drastic la mare deci sfatul meu ar fi: daca va duceti cu rulota la mare, neaparat s-o asezati la UMBRA altfel sunteti "mancati", eu m-am "copt" cu tot aerul conditionat(i-mi venea sa-l arunc) nu am facut fata,asa ca in 2 zile am "fugit "acasa. La 35'C in aer si aproape40'C in rulota va dati seama ce "comfort". Noaptea era OK dar peste zi....SPUME. Deci ca o concluzie: (ma repet) la mare cu rulota neaparat ....UMBRA.....clima nu mai este cea care o stiam noi odata,cind maxim era 28'C(atunci era cald).....doar o parere. Si inca ceva...FOARTE MARE AGLOMERATIE :x
Fişiere ataşate
La intrare in Costinesti....
Fotografii-0010.jpg (32.77 KiB) Vizualizat de 2259 ori
...locatia...
Fotografii-0012.jpg (53.01 KiB) Vizualizat de 2257 ori
...vila de care va spuneam(portocalia)...
Fotografii-0014.jpg (35.14 KiB) Vizualizat de 2256 ori
...rulota vazuta de la o terasa a vilei....
Fotografii-0015.jpg (47.55 KiB) Vizualizat de 2259 ori
Fotografii-0040.jpg (62.66 KiB) Vizualizat de 2259 ori
Fotografii-0032.jpg (36.97 KiB) Vizualizat de 2258 ori
Fotografii-0034.jpg (41.4 KiB) Vizualizat de 2255 ori
Fotografii-0033.jpg (44.25 KiB) Vizualizat de 2260 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)