Mark Camping -Gyula Ungaria

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
RollandBilti
Membru forum
16

Mark Camping -Gyula Ungaria

Mesaj de RollandBilti »

am fost si eu acolo in weekendul acesta.
e un camping la vreo 200 de metri de stranduri chiar in spatele cetatii. ca dotari are toalete, curent, dusuri, apa calda, masina de spalat, storcator, bucatarie si, mai ales, preturi bune.
pt doua persoane si un copil a fost 4000 de forinti sau 25 de euro.
Emil Naghi
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 23 Apr 1968

Re: Mark Camping -Gyula Ungaria

Mesaj de Emil Naghi »

Salut, te-as ruga daca se poate sa-mi dai si mie mai multe amanunte despre Gyula, Mark Camping (sau altele daca mai sunt), as vrea sa merg la vara acolo cu rulota si as vrea sa stiu daca merita deplasarea din Bucuresti , cam ce este de vizitat pe o raza de 100-200 km, dotari ale campingului, preturi, etc. Multumesc, Emil.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs

Dude, where"s my car??
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

nu ar fi multe lucruri de spus. strandul e impecabil si are multe bazine pentru toate varstele. sunt si cateva acoperite asa ca poti merge chiar si iarna. inauntru se mananca foarte bine si ieftin (iti recomand sa incerci bobgulash-ul). daca ai copii sunt si topogane cu acces liber plus un strand cu valuri.

legat de oras este unul foarte cochet si are un centru plin de cladiri vechi, zone pietonale si restaurante iar vis-a-vis d eimprejurimi nu stiu nimic. eu am fost doar pentru strand.

iti recomand sa mergi acolo daca vrei sa te relaxezi si iti place apa termala. preturile si dotarile le-am scris mai sus

intra aici daca vrei sa faci un tur 3d.

http://www.varfurdo.hu/

eu merg destul de des. pana acolo fac doar 90 de minute.
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

am fost eu in perioada 30.07-02.08.2010 in acest camping

conditiile sunt intradevar ok, d-na Marika (se citest Moriko) stie romaneste (fiul ei fiind popa ortodox in Gyula) si este foarte serviabila

am fost eu, sotia, soacra si cei 2 haiduci + rulota si masina si am platit 5000 Ft. adica 75RON/noapte
noi am mers mai mult pt. strand. stranul este la o distanta de 200m de camping

in strand conditiile ok cum spunea colegul

am mai trimis un mail si la celalalt campin din Gyula - Thermal Camping - dar pt. acelasi echpaj mi-a cerut 6800Ft.
campingul este mic de maxim 30 de locuri de campare, am intalnit in camping si olandezi si nemti si polonezi si romani

d-na Marika ofera cazare si in rulotele ei proprii

tot la 150m de camping este un minimarket (pe care noi l-am ratat ca am mers dupa incheierea programului dar in schimb ne-am dus la TESSCO)

atasez cateva fotografii

se poate contacta la nr. de telefon 0036-66-463380 si va intelegeti la pret cu ea pe romaneste (sa nu va speriati ca vorbeste cu un accent puternic ardelenesc)
Fişiere ataşate
DSCN0612.jpg
DSCN0612.jpg (94.51 KiB) Vizualizat de 5227 ori
DSCN0613.jpg
DSCN0613.jpg (94.24 KiB) Vizualizat de 5228 ori
DSCN0614.jpg
DSCN0614.jpg (94.88 KiB) Vizualizat de 5230 ori
DSCN0649.jpg
DSCN0649.jpg (93.66 KiB) Vizualizat de 5231 ori
DSCN0651.jpg
DSCN0651.jpg (83.31 KiB) Vizualizat de 5232 ori
DSCN0682.jpg
DSCN0682.jpg (92.61 KiB) Vizualizat de 5230 ori
DSCN0684.jpg
DSCN0684.jpg (92.76 KiB) Vizualizat de 5229 ori
DSCN0685.jpg
DSCN0685.jpg (92.84 KiB) Vizualizat de 5227 ori
Peugeot 307SW + FENDT 470
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

Ilisie Sanda scrie:
conditiile sunt intradevar ok, d-na Marika (se citest Moriko) stie romaneste (fiul ei fiind popa ortodox in Gyula) si este foarte serviabila
Ma bucur ca ti-a placut. Eu am mai fost acolo si tot timpul am fost multumit.

ps: Marika e de fapt Maria si e romanca. :D
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

da intradevar Marika este echivalentul Maria in limba romana dar toti clienti o strigau pe acolo Moriko de acea am vrut sa evidentiez acest lucru ca sa stiee colegii daca merg incolo cum sa o apeleze

adevarul ii ca de multe ori uita ca suntem din romania si vorbea ba in germana cu noi ba in limba magyara :D

dar a fost ok in rest
Peugeot 307SW + FENDT 470
ene calin
Membru forum
15

Mesaj de ene calin »

alte campinguri din Ungaria- intra daca vrei sa vezi pe jonathermal.hu, este un camping la 35 km de Seged, in Kisskunmajssa nu sunt sigur ca am scris corect, dar situl are si traducere in engleza. m-am simtit f. bine, am povestit despre el la subiectul baile felix. este si harta, tarife, pagina de pagina. stima
TABBERT 460 +NISSAN TERRANO 3.0 TDI
0724969172
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Pe la mijlocul lunii iulie a.c ,am facut un periplu ,ajungand si la baile termale din Gyula.
Cu aceasta ocazie am dormit o noapte in Camping Mark . O locatie linistita si curata.
Un camping ,unde m-am simtit ca acasa ,din mai multe motive .
Primul ar fi ca proprietara acestui camping ,este unguroaica de etnie romana ,doamna Moriko .Cum maghiarii de la noi ,nu si-au uitat originea ,asa nici romanca noastra din Gyula ,si-a tinut steagul si sorgintea romaneasca pe plaiurile lui Attila . Bravo ei,si tot respectul din partea mea .
Conditiile ca acasa ,cum spuneam mai devreme . Campingul ingrijit ,curat ,cu spatiile comune foarte curate ( baia ,grupurile sanitare ,dusurile ,tot ),ospitalitatea pe masura ,cand proprietara vede numar de Romania sau vorbindu-se limba romana .
Pretul cazarii : Eu am dat pentru 3 persoane ,incluzand cort si masina 4000 de forinti -cam 64 de lei ,cu posibilitate de reducere substantiala daca stai mai mult timp. Nu a fost cazul la mine ,deoarece am stat doar o noapte
Imagine

Imagine

In fundal se vede Cetatea Gyula
Imagine

Imagine

Imagine
George Chirila

Multe rulote din Danemarca ,Germania ,Olanda si din Romania . Au fost 2 echipaje din Hunedoara si Alba
Imagine

Unul din echipajele din Hunedoara
Imagine

Grupul sanitar si dusurile
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
George Chirila

Vedere asupra campingului de langa zidurile catatii Gyula
Se poate intra sau se poate iesi din camping si pe o portita care se afla in spatele lui.De la camping pana la baile termale nu se face mai mult de 5 minute ,mers pe jos la pas
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Doamna Moriko ( cea din dreapta ) ,mi-a spus ca este incantata ca multi romani sa-i traca pragul ,si-i asteapta cu draga inima . Doamna vorbeste limba romana cum vorbesc ardelenii ,din judetul Bihor ,cu un puternic accent ardelenesc
Imagine
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

As dori sa merg in ungaria si as dori mai multe amanunte despre acest frumos loc de campare,locatia, traseul pana acolo,amanunte cum se ajunge?? va multumesc.janvasiliu@gmail.com. cu tima janOmvesel.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Sa traiesti nenea Jan, se ajunge cu masina, eventual si cu rulota :) , tastezi pe GPS orasul Gyula si te duce el, pentru adresa corecta vezi site-ul campingului http://www.eurocampings.co.uk/en/europe ... ng-104603/ adresa este : Vár-utca 5 5700 Gyula
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns