topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan, dupa parerea mea exista o solutie: alt camping. Stiu ca patronul nu va pierde pe moment, insa daca i se duce "buhul", pe termen lung sigur va pierde...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
salut, cu 56 lei pe zi am stat in camping gelu 2 mai 2 adulti si copil de 7 ani anul acesta in iunie. pe plaja. administratoarea se numeste iulia si raspunde la tel. 0724196505. nu se tine cont de ora de sosire sau de plecare. m-am simtit bine, dar ce-mi place mie nu e obligatoriu sa-ti placa si tie. cumparaturi iti faci la mangalia. 2 mai nu e statiune, e doar un sat, lumea vine pt. odihna, nu pt. viata de noapte. chiar am avut nopti fara manele.in weekend e mai aglomerat, deci galagie mai multa, mizerie mai multa, agitatie mai multa. poti incerca, daca nu-ti place impachetezi si pleci. toate bune, calin
Ieri ne-am intors acasa din campingul gpm Holidays Navodari, in care am stat 7 zile.
Incep prin a va recomanda sosirea in oricare camping, in o oricare zi a saptamanii, mai putin vineri, sambata si duminica (weekend-ul este asaltat de cei care merg cu cortul pentru cateva zile). Eu am ajuns in camping duminica 18.07.10, dupa-amiaza ora 17.30 si inca era aglomerat.De preferat este sa va campati luni, spun asta deoarece aveti de ales mai multe locuri la umbra.
Cat despre campingul gpm Holidays, fara sa-i fac reclama, va spun ca am fost multumit de conditiile oferite. Spre deosebire de alte campinguri acesta este mai scumpicel, dar conditiile sunt cu mult mai bune.
Cateva avantaje referitoroare la gpm Holidays: umbra din belsug, iarba peste tot locul, plaja este foarte aproape (5 minute de mers cu piciorul), dupa ora 21-22 muzica nu mai canta cu desavarsire, dusurile au apa calda non-stop (la cabinele pentru barbati va spun ca intr-o saptamana cat am stat in camping, nu am stat niciodata la coada, sunt 5-6 cabine de dus), grupurile sanitare sunt curate (se face curatenie la interval de 3-4 ore, atat la dusuri cat si la wc-uri), peste tot locul sunt amenajate foisoare care adapostesc 4-6 chiuvete unde puteti spala vesela sau altele, posibilitate de bransare la reteaua de energie electrica (220 v), la intrare in camping (langa receptie) este amplasata o alimentara de unde puteti cumpara orice chiar si pungi cu cuburi de gheata, tot la intrare langa alimentara este amplasata o terasa frumoasa unde se poate manca cu preturi decente, mic dejun, pranz si cina, in regim de "impinge tava", la iesirea spre plaja este un bar cu bauturi si inghetata.
Despre tarife, va pot spune ca pe noi ne-a costat 104 lei pe zi, intr-o formatie de 2 adulti si un minor 7,5 ani, astfel: 24 lei/zi/adult la rulota, 12 lei/zi/minor la rulota cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani (pana in 6 ani este gratuit, intre 6-12 ani pretul este la jumatate, peste 12 ani tarif de adult), curent 220 v (daca se doreste) 18 lei/zi, 13 lei/zi parcare masina in incinta campingului (la rulota), 13 lei/zi parcare rulota.
In rest....ce sa va mai spun, concediu placut!
am fost si noi la mare in perioada 18.07-23.07 in camping palace-resort din venus,ne-a placut foarte mult si ca amplasament cu umbra,liniste seara fara muzica sau altele,apa calda la dusuri,terasa unde puteai bea bere rece la halba la pretul de 3lei/halba(in prima zi am baut cu 2,5lei :mrgreen: ),plaja cam la 10minute de mers pe jos sau 5min cu masina(daca aveti copii mici ) si ca pret pentru un sejur cu rulota mi se pare cel mai ieftin camping dupa ce am studiat ofertele de pret din campingurile din anul acesta...25lei rulota+masina,10lei adulti,5lei copii ,intre 0-6ani gratis,5lei curentul...noi nu suntem membri cotizanti ai clubrv dar ne-au facut reducere la suma totala...patronii campingului foarte amabili si intelegatori la orice problema...ne-a placut f.mult si la anul o sa revenim cu placere,pana atunci ne orientam spre o iesire la corbu...distractie placuta celor care ajung la mare :)
in orice camping de pe litoral sau din alta parte a tarii, sau locatie off este recomandabil sa nu nimeresti in weekend, cu cat e mai mic gradul de ocupare cu atat ai mai multe sanse sa-ti alegi un loc mai pe placul tau, indiferent ce inseamna asta, soare, umbra, plaja, alee, grup sanitar, strand. am observat anul acesta, mai putin perioada 15.07-15.08, turism de weekend, care este cel mai haotic si mai devastator pentru toate locatiile, vine omul incarcat de o caruta de frustrari, stres, complexe,tinute in frau o saptamana, nu stiu cate sute de km la 50 de grade in masina, dintre care ultima suta bara in bara, o nevasta cu refrenul "nu-ti am spus eu" , doi copii care atunci cand deschizi usa masinii parca s-au liberat din armata, si daca ai norocul sa se puna langa tine, s-a terminat cu gingasia. vi se pare cunoscut scenariul ?
Am avut parte de asa ceva acum 2 saptamini la campingul de la 7 Izvoare ( Baile Herculane ).
Sambata la pranz am si plecat in cea mai mare viteza la Poiana Marului.