Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de Doru Stoicescu »

Serpescu Gheorghe scrie:Barca lor e, o pluta fragila si nu ma intereseaza...
Eii...! d-aia vreau Serpescule, sa ma consideri prietenul tau.
Sa traiti, domnul Serpescu !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Deja esti prietenul meu Doru, onoarea este de partea mea. Daca eu aveam scrisul verde, cred ca de mult ramaneam numai noi doi pe forum :D .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am uitat sa-ti spun ca am fost dat afara de pe forumul rulotistilor offcamping, printr-un mesaj primit pe Skype. Mi s-a sters contul sau cam asa ceva 😢 😢 😢
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Serpescu Gheorghe scrie:Am uitat sa-ti spun ca am fost dat afara de pe forumul rulotistilor offcamping, printr-un mesaj primit pe Skype. Mi s-a sters contul sau cam asa ceva 😢 😢 😢
Si nu te inteleg ?
Ce nu ne putem intalni in padure la Trei Brazi, iarna cu multa zapada, in Busteni langa biserica penticostala, langa raul ce curge dinspre Silva, la poalele Pietrii Craiului, la Cheia (la Rusu), la ...uuu si cat de multe locuri mai sunt. Dar fara sa necajim pe altii, poate ca si noi sunt off... Doamne !
P.S. Pacat ca esti atat de departe...
Dar nu conteaza...
Pe curand.
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Cristian Dragan scrie:Ce practica comunista !!! Imi este sila!
Poate Cristian Dragan are motive intemeiate sa fie asa drastic in afirmatii, dar dupa ce vad ca se scrie pe aici, nu pot spune ca e departe de adevar... cum adica numai membri fondatori sau asociati au voie sa organizeze si sa posteze la intalniri? Care ati fost cu ideea? Pai eu sunt membru simplu de 2 ani si am postat de cateva ori acolo, si sincer mi se pare complet aberanta o asemenea regula. Si nu de alta, dar nu asa se convinge restul lumii sa cotizeze, si in plus, riscati sa ramaneti pe forum numai voi membri asociati si fondatori... si cand ma gandesc ca mi-am lipit pe rulota emblema club-rv din proprie initiativa! Trebuia oare sa cer bani pentru publicitate???
Scuze ca m-am bagat in "vorba", dar mai activam si noi si pe alte forumuri, dar asa o regula aberanta inca nu am mai intalnit.
Tavi
RO +40745007103
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Buna dimineata ,doamnelor,domnilor! Cand am deschis calculatorul am avut un soc. :shock: .... se umflase ecranul .....ma intreb :? ...oare de la ce sa fie ?
cand colo ce vad in partea de jos a ecranului se zarea o mica gaurica ( varf de ac) spre care se indrepta umflatura....si ce mi-am zis .Tati, gata, s-a terminat........Da s-a terminat. Cu ce ? Cu BARFA ,binenteles :mrgreen: Acum chiar ca vad ecranul perfect.Fara nici o denivelare.......Concluzia........VIATA ESTE SCURTA :lol: Parerea mea umila :(
Va doresc tuturor o zi buna!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pentru a nu polua forumul cu discutii ce tin mai mult de educatie decat de obiectul acestuia, am hotarat sa fac cateva precizari in cadrul acestui topic specializat in dezvoltarea unor teme mai deosebite.
Mihai Gheorghe scrie:Handicapatii sunt unii dintre cei care sar :D , care au facut niste hartii pe vremuri imobiliare ..., si care cred ca stiu sa faca altele ,sa nu spun vorba ca "tiganu cand s-a vazut sef a omorat-o pe ma'sa, insa astazi suntem in realitate, cand nu mai poti prosti oameni care vor sa cumpere la Fundulea ...,in satul pe... :idea: , Mostistea, sau in Glina satul Mihalache, nu mai merge handicapatilor... :idea: De bun simt sa ramana langa cimitir... :D 😉 Rog sa lasati 12 ore, dupa care stergeti mizeria despre handicapati...!
Postarea de mai sus facea referire la persoana mea.
In acest moment Mihai, ca nu de putine ori pana acum, a depasit orice limita a bunului simt.
In momentul in care nu are argumente pertinente se urca in patut si incepe sa jigneasca in stanga si in dreapta. Inteleg ca toti moderatorii sunt in concediu, iar Regulamentul de functionare a forumului nu isi mai are rostul pentru oameni de genul lui Mihai.
De multe ori am incercat sa-l inteleg, poate in anumite momente el este animat de intentii bune, insa nu de putine ori se pripeste si face lucruri ce trebuiesc un pic mai mult gandite, lucru pe care l-am amintit intr-o interventie anterioara in cadrul aceluiasi subiect (plaja Corbu 2010).
Mihai trebuie sa intelegi foarte clar un lucru. Jignirile nu tin loc de argumente. Despre aluziile pe care le faci nu pot sa-ti spun decat ca habar nu ai ce vorbesti. De fapt, nu de putine ori esti foarte greu de descifrat si cred ca nu numai de mine. Daca incerci mereu sa fii jolly-jokerul (pacaliciul) acestui forum sa stii ca de foarte multe ori reusesti cu succes.
Suntem pe un forum si ne pretindem oameni trecuti deja de varsta la care o mai luam pe aratura. Limbajul folosit de tine nu face cinste acestui forum si comuniunii care il acceseaza. Incearca ca atunci cand doresti chiar sa "atingi" pe cineva sa nu apelezi la neghiobii, acest lucru poti sa-l faci si intr-un mod mai pertinent. Limba Romana iti pune la dispozitie o multime de expresii mai putin vulgare, totul este sa stii cand si cum sa apelezi la ele. Incearca, fa un efort si ai sa vezi ca atat pentru tine ca si pentru noi va fi mai bine.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Intr-un topic,s-a scris un mesaj(care urma dupa al meu),pe care nu l-am inteles atunci (la cine facea referire :shock: ) si oricum se potrivea ca nuca-n perete :lol: ;ma rog,unii scriu mai filozofic cu aluzii,fara referire directa 😉
Mihai Gheorghe scrie:Scuze de offtopic. Desi nu suntem la cafenea mi-am amintit de vorbele unui coleg la ultima intalnire, care spunea ca exista pe forum un tip (si i-a spus numele) care, la orice fel de problema are replica, le stie pe toate, si se "implica" ... Acum costat ca are dreptate. :D
Intre timp citind multe alte mesaje,m-am convins;era autoadresat...chiar daca nu asta se voia... :mrgreen: .Si...e la Cafenea,deci on topic :!: .
L.E.Ceva modestie n-ar strica...nimanui.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Discutii...aiurea nu înseamnă jigniri.
Moderatorii nu sunt în concediu dar nu nici vor face arbitraj.
Scrieţi civilizat şi, după ce gândiţi bine, daţi răspunsul.
Răfuielile personale rezolvaţi-le pe alte căi.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

@ Predonu...o fi Mihai cum o fi,dar si dvs. il "iritati"(atatati)...o parere impartiala...nici cu... nici cu...si inca ceva :intre noi nici n-ar trebui sa fie "rafuieli"....uni dintre noi nici nu ne cunoastem"live".....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Bratulescu Ionut scrie: @ Predonu... o fi Mihai cum o fi, dar si dvs. il "iritati" (atatati) ... o parere impartiala... nici cu... nici cu...
si inca ceva... intre noi nici n-ar trebui sa fie "rafuieli"... unii dintre noi nici nu ne cunoastem "live".....
Daca nu-i cu suparare... sunt de acord cu antevorbitorul... (limbaj din ultima sedinta de partid, 1989)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Constantin CURELEA scrie:Discutii...aiurea nu înseamnă jigniri.....
Cine a spus asta? Eu nu!
Daca eu v-as face handicapat, cum vi s-ar parea? Asta este sau nu o jignire?
Eu am pus postarea lui Gheorghe, deci era clar ca la ea am facut referire.
Constantin CURELEA scrie:...Moderatorii nu sunt în concediu dar nu nici vor face arbitraj....
Va spun eu! Pentru unii sunt in concediu. Davada este evidenta! Jigniri lasate nesanctionate!
Constantin CURELEA scrie:...Scrieţi civilizat şi, după ce gândiţi bine, daţi răspunsul.
Răfuielile personale rezolvaţi-le pe alte căi.
In momentul in care critici ceva sau pe cineva, inseamna ca scrii necivilizat?
Vorbiti de rafuieli personale. Daca cineva va jigneste, va multumiti sa ramaneti pasiv?
Eu nu am nici o treaba cu Gheorghe, atata timp cat nu jigneste. Nu sunt singurul jignit de acest individ.
Doriti sa va reamintesc ca in urma cu cca. o luna a fost banat pentru acelasi motiv. Va rog recititi subiectul "Userul GHEORGHE".
La subiectul referitor la plaja Corbu, am intervenit in momentul in care Gheorghe l-a luat peste picior pe Nicu Marin.
Bratulescu Ionut scrie:@ Predonu...o fi Mihai cum o fi,dar si dvs. il "iritati"(atatati)...o parere impartiala.....
Domnule Bratulescu, stiti ca am deschis eu pe forum un subiect in care sa-mi propun asa ceva?
Am sa va dau doua exemple ale unor subiecte deschise in ultima perioada de Gheorghe:
"Proverbe" si "Despre adunari adevarate..." Continutul ultimului subiect amintit a fost mult mai jignitor. Ulterior si l-a modificat.
Doru Stoicescu scrie:
Bratulescu Ionut scrie: ...Daca nu-i cu suparare... sunt de acord cu antevorbitorul... (limbaj din ultima sedinta de partid, 1989)
Domnule Stoicescu, din pacate nu pot pierde acum timpul sa va raspund, insa va spun doar atat. Nu ati nimerit-o! Nu am fost membru de partid ca dvs. ...probabil.
Domnilor,vazand pozitia domniilor voastre, nu pot trage decat o singura concluzie.
Gheorghe este scos la inaintare cu acceptul tacit al dumneavoastra. Am speranta ca cei ce citesc aceste postari pot trage concluziile firesti.
Încuiat