Din nou Bolboci-Pestera dar 2010, 7-9mai

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Re: Din nou Bolboci-Pestera dar 2010, 7-9mai

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Sa traiti! Am inteles! Atunci ce mai asteptati? Am inteles ca sunt destui dornici de-o "betie"! Betie a simturilor desigur! :) Ce ziceti de saptamana viitoare? Noi de pe 29 iulie am putea veni oricand. Ne-am bucura sa mai fim insotiti si de altcineva.
Aaa, si inca ceva...care-i drumul mai exact? Noi venim din C-ta... De la Ploiesti merg pana la Campina si de acolo intru pe Moroieni? Sau cum? Merci anticipat pentru lamuriri! 😉
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Am explicat in postarile anterioare ,,,inainte de camere in Sinaia 18km spre Moroieni ,dreapta la intrare in Glod ,(la Borat apropo chiar acolo s-a filmat),si apoi 6km drum asfaltat ,32km pana la pestera ,inainte cu 6-7 km fiind lacul turcoaz Bolboci.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Bine ati venit in clubrv ,si poate mai urc cu voi inca o data
mircea floricel
Membru forum
15

Mesaj de mircea floricel »

a urcat cineva cu rulota? cum este drumul acum?
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Cu 2 postari inainte si zece zile in urma ,daca citeati puteati vedea detalii despre cum se ajunge si care-i starea drumului.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Familiile Comarniceanu Viorel si Ioana , Zabava Cristian si Lacramioara ,,,si copiii sunt deja acolo ,ii asteptam cu poze. 😉
Scrie răspuns