Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de Constantin Curelea »

Vom continua discuţiile pe acest subiect dupa ce primim un raspuns la adresa facută.
Pentru sugestii de îmbunatatire a activitatii exista topic rezervat.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Plaja Corbu 2010 - raspuns ARBDD

Mesaj noude Mihai Gheorghe pe 29 Iul 2010, 09:55
In cursul zilei de ieri am sunat la ARBDD pentru a ma interesa de solicitarea noastra, am vorbit cu doamna Mihaela Botezatu de la serviciul avize, permise, si mi-a transmis ca luni a fost o sedinta la care printre altele a fost dezbatuta petitia noastra, urmare a deciziei lor vom primi raspunsul scris. Raspunsul verbal este ca nu ne-a fost aprobata solicitarea, si in hartia pe care o primim vor fi si argumentele, dar in principal legea 280/2003 prin care se spune ca in zonele costiere nu se campeaza la mai putin de 150m de apa.
Am citit si eu legea inainte de a trimite hartia, si tocmai ce incercam sa le explic in petitie, ca noi dispunem prin dotare de utilitati si conditii igienico -sanitare, astfel incat am putea fi acceptati.
Ca sa nu mai fie dubii si discutii ale unora care se baga in seama, mai jos este art. din lege care se refera direct la "argument " . Mai este si OUG 57/ 2007 care se refera si la atribitiile Administratorului Biosferei, in care se spune ca poate sa dea aviz, sa permita accesul, in anumite conditii si contracost, lucru care a si fost reglementat ,("(3) Pentru completarea resurselor financiare necesare bunei administrari a ariilor
naturale protejate, potrivit planurilor de management si regulamentelor,
administratorii acestora pot institui un sistem de tarife, ce se stabileste de
administratorul ariei naturale protejate, cu avizul Agentiei Nationale pentru Arii
Naturale Protejate.
(4) Tarifele prevazute la alin. (3) se constituie ca venituri proprii pentru sistemul de
arii naturale protejate si se pot institui pentru vizitarea sau pentru facilitatile,
serviciile si activitatile specifice desfasurate in ariile naturale protejate, in
conformitate cu prevederile regulamentului ariei naturale protejate")

am si pus harta cu zonele de campare acceptate, dar care prin decizia din 08 iulie a fost anulata.
..........................................................................................................................................................................................
legea 280/2003
Art. 16. − (1) În scopul conservării condiţiilor ambientale şi valorii patrimoniale şi peisagistice din zonele situate în aproprierea ţărmului, se delimitează pe toată lungimea litoralului o fâşie de teren lată de 50−150 m măsuraţi de la linia cea mai înaintată a mării, în funcţie de lăţimea zonei costiere, în care sunt interzise orice fel de construcţii definitive. Această interdicţie se aplică, de asemenea, construcţiilor provizorii sau transportabile, cu excepţia celor pescăreşti, precum şi caravanelor sau structurilor de primire turistice cu funcţii de cazare. Sigur ca este interpretabila formularea "cu exceptia celor pescaresti, precum si caravanelor sau structurilor de primire turistice cu functii de cazare", adica eu zic si cred, ca este o portita faptul ca printre exceptii sunt si caravanele, care asa cum spuneam in adresa, au utilitati si deci functii de cazare. Printre noi sunt juristi care profeseaza si ar putea sa se pronunte, chiar ii rog. Oricum in acest an unii au beneficiat linistiti de plaja Corbu, altii cu emotii, unii vor aceasta adrenalina si o vor avea, cred ca per total nu trebuie sa disperam, "o minune nu tine....", sa fim optimisti. Poate ca astazi probabil am primi si raspunsul scris, insa pentru ca eu incepand de dupa pranz nu mai am acces la internet, v-am scris celor care sunt interesati de subiect.
Rog un moderator sa mute la topicul initial care acum este inchis.
Bayerland vitesse de luxe 380/2
0721601525
Orice problema are o rezolvare practica
Lorena Blaga
Membru forum
15

Mesaj de Lorena Blaga »

Rasarit de soare pe plaja Corbu
Fişiere ataşate
rasarit 1.jpg
rasarit 1.jpg (18.07 KiB) Vizualizat de 3400 ori
rasarit 2.jpg
rasarit 2.jpg (13.03 KiB) Vizualizat de 3401 ori
rasarit 3.jpg
rasarit 3.jpg (16.19 KiB) Vizualizat de 3402 ori
rasarit 4.jpg
rasarit 4.jpg (17.32 KiB) Vizualizat de 3402 ori
rasarit 5.jpg
rasarit 5.jpg (14.33 KiB) Vizualizat de 3400 ori
rasarit 6.jpg
rasarit 6.jpg (17.47 KiB) Vizualizat de 3403 ori
Opel Astra H Caravan + Beyerland 430 DM Vitesse
Lorena Blaga
Membru forum
15

Mesaj de Lorena Blaga »

Plaja Corbu
Fişiere ataşate
plaja corbu 1.jpg
plaja corbu 1.jpg (17.4 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu 2.jpg
plaja corbu 2.jpg (17.09 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu 3.jpg
plaja corbu 3.jpg (19.79 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu 4.jpg
plaja corbu 4.jpg (16.49 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu 5.jpg
plaja corbu 5.jpg (21.62 KiB) Vizualizat de 3389 ori
plaja corbu 6.jpg
plaja corbu 6.jpg (18.24 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu 7.jpg
plaja corbu 7.jpg (16.21 KiB) Vizualizat de 3390 ori
plaja corbu vazuta de sus.jpg
plaja corbu vazuta de sus.jpg (20.81 KiB) Vizualizat de 3390 ori
Lorena Blaga
Membru forum
15

Mesaj de Lorena Blaga »

Pescarusi si apus de soare la Corbu
Fişiere ataşate
pescarusi 1.jpg
pescarusi 1.jpg (25.51 KiB) Vizualizat de 3383 ori
pescarusi 2.jpg
pescarusi 2.jpg (20.11 KiB) Vizualizat de 3381 ori
pescarusi 3.jpg
pescarusi 3.jpg (25.3 KiB) Vizualizat de 3380 ori
apus la corbu 1.jpg
apus la corbu 1.jpg (13.56 KiB) Vizualizat de 3381 ori
rasarit de luna la corbu.jpg
rasarit de luna la corbu.jpg (15.7 KiB) Vizualizat de 3383 ori
elicopter militar la corbu.jpg
elicopter militar la corbu.jpg (14.76 KiB) Vizualizat de 3380 ori
cu parapanta la corbu.jpg
cu parapanta la corbu.jpg (22.28 KiB) Vizualizat de 3378 ori
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Stimata colega Lorena Blaga, va multumim pentru pozele minunate. Tanjim si noi dupa plaja de la Corbu. Inteleg ca sunteti in masura sa ne furnizati informatii de ultima ora?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Bravo, frumos, concediu placut! :D
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Ia uitati cu ce SPAM m-am pricopsit astazi:
http://picasaweb.google.ro/lh/photo/_ig ... directlink
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Iata raspunsul de ARBDD.
Pentru cei interesati, pot pune la dispozitie prevederile legale la care se face trimitere in act.
Fişiere ataşate
ARBDD-raspuns-campareMihaiGheorghe[1].doc
(862 KiB) Descărcat de 180 ori
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

salut Nicu,
Este un topic despre plaja Corbu si tu ti-ai impartasit impresiile..., cateva sigur..., ai multe , insa te intreb daca ai stiut de restrictii." Adicatelea" din 08 07 2010, nu se mai poate campa la Corbu si Vadu..., sau noi scriem ceva, si intelege fiecare ce vrea...! :D :idea: :!: :arrow: Chiar... , cand ai fost, in ce perioada..., de curiozitate!
nicumarin
Membru forum
15

Mesaj de nicumarin »

am fost in urma cu 2 saptamani pe litoralul nostru.
Octavia 1.9 tdi 105cp+Bailey Pageant Magenta 93
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Din pacate Mihai, initiatorul acestui topic a creat un haos total printre amatorii camparii off pe plaja de la Corbu si Vadu. Citez din prima postare a lui Mihai:
Mihai Gheorghe scrie:... Pentru o atmosfera "familiala" si curata , ma gandesc sa " ne punem la dispozitie" un spatiu dedicat la Corbu care se poate realiza doar prin cunoasterea solicitarilor si a PERIOADEI ( de cand pana cand) .....
de cunoasterea legilor Mihai nu spunea nimic.- "Sa ne punem la dispozitie un spatiu dedicat la Corbu"- Cum adica? Cum este posibil sa inciti lumea cu astfel de declaratii? E spatiul lu' mama sau tata?
Din pacate multi au considerat ca o sti Mihai (membru forumist din 2007) ce zice si au ajuns ca in locul unui concediu linistit sa pateasca ce a patit Nicu Marin.
Mihai Gheorghe scrie:... Daca suntem suficienti , cam 20-30 pe serie putem bloca accesul altora in spatiul nostru, cu mentiunea ca noi nu putem ajunge pe plaja peste tot cu rulota, astfel incat ceva
cortisti de "uichend" vor fi dar in minoritate, si le putem impune ceva reguli.
Tipic romanesc! Legea nescrisa a primului venit si a haitei, ca in evul mediu, cei multi impun regulile numai de ei stiute.
Mihai daca tot ti-ai dorit sa impui reguli, uite ca ti le-au impus tie alti si nu reguli facute la un sprit, reguli adevarate cu putere de lege.
Acum, cand era cazul sa te abtii de la comentarii, dupa ce ai reusit sa strici concedii sau sa faci oamenii ca in ultima clipa sa-si modifice destinatia acestuia, iti permiti sa-l mai iei si la rost pe Nicu Marin.
Ai dat un exemplu de cum nu trebuie procedat atunci cand indici colegilor un loc de campare. Intai te informezi de legalitatea camparii in locatia respectiva, avantajele si dezavantajele camparii in locatie si informezi corect colegii forumisti.
Încuiat