ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Hai ca m-am lamurit... Situatia e astfel. Pe majoritatea topicurilor poti posta linistit ca vizitator orice ti se nazare. Pe sectiunea "forum clubrv" ti se cere autentificare si nu poti posta nimic ca vizitator ceea ce inseamna ca aici este facuta corect o setare ce la crearea celorlalte sectiuni nu a fost facuta. Deci nu e nici o smecherie este neglijenta adminului care nu face un clic pe o setare... Daca nu stie ce si cum ii sugerez sa intrebe pe PRP sau pe furnizorul serviciului sau sa compare setarile cu cele facute deja corect pe topicul asta... Imi cer scuze adminului pt limbajul cam abrupt dar m-am enervat si m-am saturat sa tot scriu degeaba despre moderatori, securitate samd
Ultima oară modificat 03 Feb 2007, 10:25 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.
sint perfect de acord coupeule , sa limitam postarile celor care nu au bunul simt sa chiar curajul de a isi asuma raspunderea celor scrise : CONCLUZIE : NU TE LOGHEZI NU POSTEZI !!! :evil:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
De acord cu Belial numai ca nu pot (sau nu stiu eu cum) sterge complet mesajul. Chiar daca stergi continutul ramane un mesaj gol... si ne umplem de spatii goale...
Aia tot adminul poate sa o faca!!! I-am dat pe PM nr de telefon al "omului" cu setarile.Asta e in Buc si sta pana duminica dupaamiaza.Ori se intalnesc,ptr o discutie mai larga,ori ii transmite lui cele necesare. Trebuie,intradevar cum spune si @belial,facuta o selectie a posturilor ce trebuiesc sterse.Ce e bun si in legatura cu rulotismul sa ramana,chiar daca e vechi de 100 de ani!
Acuma ca s-au refacut setarile il rog pe admin sa ma invete si cum se sterg posturile proprii si nefolositoare... Belial cred ca a inceput deja dar are o problema si ne umple de dracusori :D :D
Niciodata nu o sa le poti sterge! Numai adminul sau moderatorul. Deci cei care au full acces.La ei pagina arata putin altfel!Au si butonul 'erase'! :D :D :D Aplicam metoda @belial,binenteles fiecare cu .....semnul lui!Mi-ar fi placut sa fie la emoticons...si semnul cu un anumit deget....ca in unele locuri ar fi fost necesar! :D :D :D
Peti a scris in femina RV:"voi observati ca fiecare subiect se transforma in discutii aiuria?" Pai toata discutia era....putin aiurea acolo!!! Mie unul imi placea.Pacat ca s-a incheiat,vizitatorii fiind 'exmatriculati' pe motiv de off-side!!! :D Peti,daca nu mai glumim din cand in cand...ce facem?Acolo,cel putin asa cred eu,era si e un loc unde putem glumii!