Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
buna seara,
am dori sa venim si noi la cheia (subsemnatul, sotia si nepotelul de 7 ani) :D ,desigur daca este loc de campare
si daca ati mai fost in zona cateva coordonate despre locatie va multumesc :D
Loc este pentru multe chiar foarte multe rulote.Daca nu a-ti fost niciodata la cheia traseul ar fi bucuresti ,ploiesti valenii de munte si cheia (asta in mare).Daca plecati sambata dimineata(in jur de 6-6.30)sunati-ma si mergem inpreuna.Nu sunt mai mult de 130km .Pe la 8.30-9 suntem acolo sa luam micu dejun
loc campare la camping mos martin.Campind cu casute si zona de corturi si rulote .Au dusuri cu boiler ,toalete,acces bucatarie,un mic bar,biliard.Se afla la intersectia cu drumul ce duce la hoteluri si manastire.Mai este un camping ,dar de casute mai sus de muzeul cristalelor de mina.Posibilitate de cazare sau camping mai este la Muntele Rosu.Exista si o mica piata si ceva magazine.Eu am fost acum doi ani ,asa ca imi cer suze ,daca nu mai sunt de actualitate cele spuse.Era proprietar un tip,roman ,dar stabilit in Germania.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Cred ca ar trebui luata in calcul si starea drumului catre Muntele Rosu, care, pe langa panta continua si accentuata, este si plin de gropi, care nu fac bine rulotelor.
Un camping demn de luat in seama este minicampingul Rusu, de la pensiunea cu acelasi nume, aflat la 150m de sosea, la intrarea in Cheia pe stanga.
Si acolo aveti toate conditiile, in plus cablu TV si internet wireless. Noi ne-am simtit bine de fiecare data acolo si credeti-ma am fost de cateva zeci de ori ! :D
Proprietarul campingului se numeste Mihai Rusu, este membru fondator al asociatiei ClubRV si poate fi contactat la 0722.634.800
Asta chiar nu stiu in momentul de fata, noi am fost acolo anul asta de Revelion si de 8 Martie, dar nu-mi amintesc tarifele. Cel ,mai simplu ar fi sa-l sunati pe Mihai Rusu. http://www.trilulilu.ro/FamiliaRusu/fccb14beae360a