Barajul Paltinu-Popas Vlădişor

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pana Gabriel

Re: Barajul Paltinu-Popas Vlădişor

Mesaj de Pana Gabriel »

,,Locul prezentat este oribil ........Sincer mi-a placut zona,dar nu este cea prezentata de primar in film ..,,domnule Isdraila ,hotarati-va !am scos special din context sa arat ca nu sunteti coerent.Nu sunt Gica contra dar,zona e aceiasi din videoclip,am campat o zi si o noapte in cursul saptamanii,masini trec atat de putine incat nu deranjeaza(Valea Doftanei e capat de asfalt ),vederea lacului de sus e superba......P.S. Chiar daca mi-as da cu parerea despre meleagurile galatene ,tot as alege intre afirmatia ca ,,mi-a placut zona ,,sau ,,oribil,,.
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sa o luam pe rind..... :( 1. cind am spus oribil ,eu m-am referit la zona prezentata in fotografii si cea din film(interviu cu primarul localitatii).Situatia se vede din foto.Trageti concluziile de rigoare. 😉 mizerie,tomberoane pline cu gunoi,ce mai foarte" placut".2.Eu spun mai departe ca ,atunci cind am fost in zona am vazut corturi si rulote pe malul apei pina in baraj.Mai precis ...poienita la apa curgatoare in dreapta si case pe stinga in directia de mers inspre baraj.Acest loc imi place mie si nu cel prezentat in foto.Degeaba spune primarul ca a licitat locul ,cei ce l-au luat nu fac nimic pt. a incuraja turismul.Ar mai lua si primaria din zona ceva bani .Eu nu vorbesc de Valea Doftanei...capat de asfalt...vorbesc de zona in aval de baraj,vad barajul in fata nu de sus. 😉 Scuze ,dar nu ne potrivim in relatari . :mrgreen:D-l Petre Marin,vad ca stie de zona .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Inchei, ca sa nu vorbimin contradictoriu .Despre zona propusa ati afirmat ca e oribila ,ca ati dat-o si prin alte vecinatati mai placute ,e cam tot acolo,dar noi discutam aici despre ce s-a prezentat in videoclip ,iar faptul ca sometimes mai sunt si tomberoanele pline ,e din cauza unor conationali care au inteles ca ,daca iti permiti o vila intr-o zona mirifica poti sa te strangi si la 10 ron pt Rosal si sa arunci gunoiul pe DN1 in parcari. Intradevar ,zona e populata in weekend ,dar nu degeaba .Cu privire la investitii,se vor face sigur.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Zona este foarte frumoasa , putin stiuta si nu inseamna numai Popasul Vladisor, desi si aici este peisaj superb daca nu nimeresti intr-o zi de sarbatoare, poate fi deosebit. Poze din locul in discutie mai pun acum. Ca sa aveti o idee despre loc, la poza unu in fundal este pajistea spre lac dinspre sosea/popas,la poza 2 va puteti imagina in spate soseaua si cele 12 ha in panta cu platforme betonate, foste parcari, cladiri, dar si pajiste, padure etc. Tablou electric am vazut, apa poate au adus. Acum ca este administrat spatiul cu siguranta ca merita atentie. Putem raspunde invitatiei si ne vom convinge.
Fişiere ataşate
in fundal se vede pajistea de sub popas
in fundal se vede pajistea de sub popas
barajul_paltinu spre Vladisor [800x600].jpg (86.96 KiB) Vizualizat de 2057 ori
lacul de acumulare vazut dinspre popas
lacul de acumulare vazut dinspre popas
lacul vazut dinspre popas [800x600].jpg (56.8 KiB) Vizualizat de 2057 ori
jos langa lac
jos langa lac
mal lac popas [800x600] [800x600].jpg (63.83 KiB) Vizualizat de 2058 ori
margine lac popas [800x600].jpg
margine lac popas [800x600].jpg (85.24 KiB) Vizualizat de 2058 ori
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru relatii suplimentare ÅŸi eventuala rezervare sunati la 0761342077 -Sandu Matei.
Administratorul popasului aşteaptă să fie contactat de membrii forumului nostru.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Încuiat