CAMPING MHT Saturn

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
floringi
Membru forum
15

CAMPING MHT Saturn

Mesaj de floringi »

Buna,ma intereseaza niste detalii despre acest camping,intentionez sa merg din 12.08 si nu prea am vazut vorbindu-se de el pe forum,va multumesc
MERCEDES C KLASS+ABBEY PIPER 420
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: CAMPING MHT

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sti ce usor se cauta in "goagal" http://www.camping-mht.ro/
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
floringi
Membru forum
15

Mesaj de floringi »

Serpescu Gheorghe scrie:Sti ce usor se cauta in "goagal" http://www.camping-mht.ro/
Da,multumesc,am gasit si accesat si eu aceasta adresa,dar as fi vrut sa-mi spuna parerile cei care au fost campati acolo,cum se prezinta,cit de departe este de mare(real)....
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Acum cativa ani am fost in vizita la un amic care era cazat la o casuta in acest camping. Foarte curat, ingrijit, camere impecabile. Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost ca gratarul era la comun. Am tras la sorti si eu am picat de bucatar, adica sa stau la coada sa frig niste ceafa. Era un gratar mare asezat in curte. La rand am cazut in spatele unor basarabeni. Pana sa ne vina randul la prajit carnea, baietii au scos niste sticle de vin ars, iar eu niste grasa de Cotnari. Finalul a fost un dezastru pt ambele tabere: fripturile s-au transfort in niste chestii placut aromate dar carbonizate, iar eu m-am trezit cu greu a doua zi in camera mea de hotel. In rest, toate bune si frumoase!
Pana la mare ai ceva de mers, de trecut strada, de mers printre niste hoteluri, dar nu este exagerat de mult. Insa plaja in acel loc e foarte aglomerata, sunt niste turnuri cu 10-12 etaje chiar pe malul marii care sunt mereu pline de turisti.
Daca nu vrei ingramadeala la plaja, mergi cu masina 2 km pana la mijlocul distante dintre Saturn si Venus. Gasesti o plaja cu nisip fin, apa mica si curata.
floringi
Membru forum
15

Mesaj de floringi »

Gabi Peterca scrie:Acum cativa ani am fost in vizita la un amic care era cazat la o casuta in acest camping. Foarte curat, ingrijit, camere impecabile. Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost ca gratarul era la comun. Am tras la sorti si eu am picat de bucatar, adica sa stau la coada sa frig niste ceafa. Era un gratar mare asezat in curte. La rand am cazut in spatele unor basarabeni. Pana sa ne vina randul la prajit carnea, baietii au scos niste sticle de vin ars, iar eu niste grasa de Cotnari. Finalul a fost un dezastru pt ambele tabere: fripturile s-au transfort in niste chestii placut aromate dar carbonizate, iar eu m-am trezit cu greu a doua zi in camera mea de hotel. In rest, toate bune si frumoase!
Pana la mare ai ceva de mers, de trecut strada, de mers printre niste hoteluri, dar nu este exagerat de mult. Insa plaja in acel loc e foarte aglomerata, sunt niste turnuri cu 10-12 etaje chiar pe malul marii care sunt mereu pline de turisti.
Daca nu vrei ingramadeala la plaja, mergi cu masina 2 km pana la mijlocul distante dintre Saturn si Venus. Gasesti o plaja cu nisip fin, apa mica si curata.
Multumesc mult de sfaturi,stau sa aleg acum intre MHT si PALACE Venus si atunci ma duc la plaja intre Saturn si Venus,multumesc mult,am sa ma mai gindesc
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Daca tot mergeti fie la Saturn sau Venus, cele doua statiuni sunt unite prin soseaua din imagini, si ar fi bine de stiut daca locurile filmate sunt bune pentru campare cu rulota. Poate cineva chiar a trecut prin zona si ne poate spune, ce zici Relu? :D
http://www.videosurf.com/video/campare- ... ?vlt=ffext
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Soseaua dintre Saturn si Venus este inchisa datorita lucrarilor care au loc la parcul acvatic,dar la sfarsit de saptamana am vazut ca se ridica bariera pentru accesul turistilor catre portiunea de plaja amintita,cat despre campare off,ani trecuti am vazut un camper si o rulota care au stat pe partea dreapta cum mergi catre Saturn dar este un lac si multi tantari acolo 😢
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Marcela Podaru
Membru forum
15

Mesaj de Marcela Podaru »

am fost in camping mht prima oara in 2007 cu cortul,in anul acela il daduse in functiune...in anul 2008 am stat un weekend la casute,apoi in 2009 am sunat pe la inceputul lui iulie sa ne facem rezervare si ne-a zis ca dupa 15 august e loc si ne-am reorientat atunci spre un alt camping ...e un camping situat in spatele bazarului din saturn,frumos,curat ,cu bai si dusuri curate si moderne amenajate si multe,nu stai la rand,cu un mini teren unde poti sa bati mingea la cos,masa de tenis,un fileu de jucat volei sau tenis cu piciorul si un mic loc de joaca pentru copii ...spatiul pentru campare la cort sau cu rulota nu e prea mare,cam stai inghesuit,noi cand am fost fiind primul an nu stiau multi de el si a fost ok,au si o miniparcare unde poti sa lasi masina chiar la intrare in camping...campingul este si langa o terasa unde in fiecare seara cam au discoteca cu muzica disco,dupa care manele fara numar live :mrgreen: ...adica daca dupa o zi de plaja,plimbat si altele si esti obosit si adormi repede nu auzi muzica,dar daca esti mai insomniac/a e cam stresant...plaja nu este departe traversezi strada principala,treci pe langa niste tarabe si niste hoteluri si ai ajuns,e lata plaja si ai loc de pus cearsaful si sa joci si o miuta :) ...e curata plaja in zona saturn,nu sunt alge si alte mirosuri doar poate fi un pic aglomerat dar anul acesta am facut plaja intre saturn si venus si a fost super bine si nici aglomerat...patronul de la camping mht il cheama Marian zis si Neamtu(cica a stat mult prin germania si cand a revenit acasa,si-a facut afacerea cu campingul)e un tip de treaba pentru orice problema apelezi te ajuta...atasez si niste poze sa va faceti o impresie cum e pe acolo...numai bine
Imagine
Imagine
skoda octavia+avento royal 395 TL
Costica Stoica
Membru forum
16

Mesaj de Costica Stoica »

BUNA NOI AM FOST ANUL TRECUT SI POT SA ITI SPUN CA ESTE SUPER MAI PUTIN NU AU VERDEATA,ANUL ACESTA NU STIM CE SA FACEM CA NU AM FACUT REZERVARE,ESTE SUPER CAMPINGUL SI PATRONUL
opel astra caravan 2.0dti 04
id:l_lunaticul2005
tel.0723690138
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Am mutat aici postarile referitoare la acest camping :

de Vali Mirica » 11 Iul 2011 13:16

http://www.camping-mht.ro/
http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=campi ... rn&id=4667

Caping de toata cinstea . Il recomand cu toata raspunderea . An de an vin in acest loc unde in afara de conditii (comparabile cu cele de la Mustang) pe care le-ai dorii in toate campingurile ,serate folk,se cinta live si caraoche in fiecare seara. Exclus manele si alta muzica de acest gen si ce este foarte important ,marea aproape, maxim 250 m si aproape de Venus si Mangalia , distanta de plimbare pe jos.. Marian este proprietarul si patronul acestei locatii , om de toata isprava care este atent la orce detaliu din aceasta locatie . Daca aveti intrebari pot sa va dau lamuriri pe forum sau la telefon .Problema este ca nu are spatiu pentru un grup mai mare de 15 rulote .
P.S. Se fac rezervari fiindca patronul nu accepta pe cei care nu sunt invatati cu respectul pe care il datoram tuturor celor care vor sa se odihneasca si sa se distreze decent.
Traiasca rulotisti si rulotismul romanesc . Nu este un slogan comunist este ce simt . Valy Mirica. Land Rover Freelander+Caravan Piccolo 350 .
telefon :0761675889/0731130502 Braila
Vali Mirica
Membru asociat

Locaţie: BRAILA
Mesaj privatE-mail Vali MiricaYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------

Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Camping MHT Saturn
de Irina Strimbeanu » 11 Iul 2011 14:09

Pare intr-adevar foarte frumos.Pretul e insa putin confuz.Am citit pe langa tariful per rulota si persoane,un tarif pe mp ocupat.Ocup cat vreau?Pot ocupa strict cat rulota?Pot ocupa tot campingul?Cam cat revine/rulota?Te rog lamureste-ne si spune-mi cat ai platit tu.
Multumim!Irina, Mircea,piticii si Raya
Irina Strimbeanu
Membru asociat

Locaţie: Dragomiresti (Ilfov) tel:0722309271
Mesaj privatE-mail Irina Strimbeanu Sus
--------------------------------------------------------------------------------

Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Camping MHT Saturn
de Dan Iliescu » 11 Iul 2011 15:09

La un calcul facur pentru mine pentru o zi a iesit cam asa :
13 camperul
3x14 cetatenii care il ocupa
8x5 m(minim) = 40mp

Rezulta 95 lei/ zi

Imi pare cam multCamper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
http://www.campere.ro
yahoo: iliescu4751
Dan Iliescu

Locaţie: Bucuresti - Drumul Taberei
Mesaj privatE-mail Dan IliescuSite webICQYIM Sus

de Popescu Niculae » 11 Iul 2011 20:33

Nu va suparati cei care spuneti ca ati fost acolo la fata locului vi s-a interzis sa pozati locatia sau tot ce este pe acolo? Daca nu , de ce nu puneti poze sa vedem si noi cit de adevarat este cea ce sustineti?

Cred ca ar fi perfect sa vada toti colegii ce si cum este acolo.
Asteptam pozele de la fata locului.SWIFT CHALLENGER 510-4se -- 1993 -- OPEL FRONTERA+AUDI A6
Popescu Niculae
Membru asociat

Locaţie: ALEXANDRIA -- TELEORMAN
Mesaj privatE-mail Popescu NiculaeYIM Sus
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
floringi
Membru forum
15

Mesaj de floringi »

Nu vreau sa fac reclama,dar incercati un pic mai incolo Camping Palace Venus,eu am fost destul de multumit
FlorinMircea
Membru forum
14

Re: CAMPING MHT Saturn

Mesaj de FlorinMircea »

intre MHT si Palace - Palace!!! desi si-au piperat putin preturile
Domnu Florin, cred ca ne-am intalnit pe la sfrasitul lui august in Palace cand am primit stikerele cu CLUB RV de la colegu din Iasi. Va amintiti?
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Scrie răspuns