invitatie vama veche 1-4.08.2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Posirca
Membru forum
16
Oras: rosiori de vede
Data nasterii: 26 Mar 1972

invitatie vama veche 1-4.08.2010

Mesaj de Radu Posirca »

Salutare rulotisti!
Suntem doua rulote cu patru adulti si patru copii 8--10 ani si am dori sa aflam daca se poate
merge cu rulota la Vama Veche, ca o alternativa la plaja Corbu sau Vadu???
Am auzit pe cineva, care spunea ca undeva dupa Vama Veche spre bulgari este liniste si plaja aprope de campat.
Daca ne poate da cineva mai multe detalii sau poate se alatura... va multumesc anticipat.
Noi plecam duminica dimineata din Bucuresti.
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
andi simionescu
Membru forum
14

Re: invitatie vama veche 1-4.08.2010

Mesaj de andi simionescu »

La Vama Veche, in partea spre granita cu Bulgaria, este mai mereu loc berechet pt rulote, dar mai ales pe platou. Noi am campat acolo, chiar in zilele festivalului de folk, si cu toate astea era loc suficient fara sa fie deloc aglomerat. Pe mal insa, nu prea aveai loc de campare cu rulota, decat daca riscai sa sufli in ceafa cuiva. Avantajele sunt linistea din timpul zilei (lipsa totala a manelelor, si chiar lipsa muzicii de orice fel), lipsa insectelor. Ca dezavantaj fata de campingurile consacrate (Neptun, Mamaia), lipsa totala a umbrei si a facilitatilor in proximitatea rulotei (apa, curent el.)
colac george
Membru forum
14

Mesaj de colac george »

Salut ,sincer eu am fost in vama duminica 25.07. si nu mi a placut de loc, apa murdara[ avea culoarea pamantului],mizerie ,si numai oameni ciudati, in afara de asta ma si urmarit o masina cu nr bulgaresti din mangalia pana in vama ,dupa toate astea mai interesativa.Asta e numai parerea mea.
Bmw X1 & Wilk Stern 450
Silviu Sanda
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Mai 1969

Mesaj de Silviu Sanda »

Va salut pe 03 aug. ajung si eu la vama , sper sa mai fie un loc langa mare .
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
stoica mihai
Membru forum
14

Mesaj de stoica mihai »

Salutare,
Cica mai nou acum exista un camping in Vama Veche. Vezi http://www.cortinagate.ro/
PASSAT 2.0 TDI 4 MOTION + rulota HOBBY PRESTIGE 520 TQM
Radu Posirca
Membru forum
16

Mesaj de Radu Posirca »

Va multumesc tuturor ptr. raspunsuri.
Referitor la utilitati,nu avem nevoie ,suntem foarte dotati cu de toate(acumulatori,invertoare,generator 3,3kw ,dusuri sa.)
Poate fara apa este posibil sa ramanem..
Daca mai stie cineva ceva va sunt foarte recunoscator.
tlf.0723547026
Radu Posirca
Membru forum
16

Mesaj de Radu Posirca »

Salut ,,SilviuS'''
voi veniti cu rulota???
tlf.0723547026
Silviu Sanda
Membru forum
14

Mesaj de Silviu Sanda »

Binenteles, ca DA.
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Radu Posirca
Membru forum
16

Mesaj de Radu Posirca »

salut
Ai mai fost in Vama??
tlf.0723547026
Silviu Sanda
Membru forum
14

Mesaj de Silviu Sanda »

da, dar nu cu rulota .
andi simionescu
Membru forum
14

Mesaj de andi simionescu »

colac george scrie:Salut ,sincer eu am fost in vama duminica 25.07. si nu mi a placut de loc, apa murdara[ avea culoarea pamantului],mizerie ,si numai oameni ciudati, in afara de asta ma si urmarit o masina cu nr bulgaresti din mangalia pana in vama ,dupa toate astea mai interesativa.Asta e numai parerea mea.
Daca in Vama e mizerie, cu cosuri pentru colectarea gunoiului din 50 in 50 metri si golirea lor in fiecare dimineata (si asta se intampla de cativa ani buni), atunci la Corbu cum este?! Am si acum in memorie imaginea unor familii, care, spre stupefactia mea, desi loc era berechet, luau masa la mai putin de 1 m de mormanul de gunoaie, de altfel toata plaja Corbu este sub stapanirea gunoaielor, atat in zona dinspre gardul nou ridicat de armata cat si pe fasia de vegetatie paralela cu plaja.Iar in legatura cu "oamenii ciudati", detaliati un pic, pentru cei care frecventeaza de ceva timp vama, e cunoscut ca acolo vin oameni mai neinhibati si mai netributari regulilor gen "la 12 :00 mergem la cantina, la 12:30 nani, la ....". Apa da, foarte des este ceva mai murdara, fenomenul inmultirii algelor peste o anume acceptabilitate este acolo frecvent.
Iar faptul ca ati avut impresia (sau chiar asta a fost realitatea) ca v-a urmarit o masina...ce legatura are, poate fi generalizata intamplarea?!
PASCU CRISTIAN

Mesaj de PASCU CRISTIAN »

Si noi am fost in vama;;am venit duminica seara in Bucuresti;;este ;;super ok;;mai putin cativa indivizi evident rulotisti de ai nostri de ne au cam barait cu tampeniile lor de generatoare;;ca deh doar oamenii ies in natura sa aiba tot comfortul de acasa;;de ce nu si canalizare :evil:
ma rog faza cu datul drumului unui generator in plin campament atunci cand in jurul tau se afla zeci de persoane este discutabila;;asta este unul din motivele ptr care urasc sa campez in zone populate.;aproape de fiecare data am avut nesansa sa gasesc un istet sa imi armonizeze ambientul cu o pocnitoare :lol:
Încuiat