Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In perioada 18 - 25.07.2010 am petrecut o minivacanta la mare in campingul GPM Holidays, in urmatoarea formula: Aurelian, Camelia si printesa noastra Roxana. Trebuie sa mentionam ca a fost prima iesire la mare cu rulota.
Vremea a fost buna, soare din belsug, apa calda si in rest......sa "curga" pozele.
Cu respect va saluta din Tulcea, familia Zarnescu.
Fişiere ataşate
accident [640x480].JPG (84.49 KiB) Vizualizat de 5455 ori
bucuria copiilor [640x480].JPG (79.02 KiB) Vizualizat de 5450 ori
buna dimineata [640x480].JPG (80.08 KiB) Vizualizat de 5450 ori
cafeluta este gata [640x480].JPG (92.25 KiB) Vizualizat de 5452 ori
caldura mare [640x480].JPG (97.52 KiB) Vizualizat de 5449 ori
'coana mare [640x480].JPG (79.09 KiB) Vizualizat de 5447 ori
fetele napustite de tantari [640x480].JPG (71.08 KiB) Vizualizat de 5443 ori
gata si gratarul [640x480].JPG (90.54 KiB) Vizualizat de 5445 ori
hmm...nu-i asa ca sunt frumoasa [640x480].JPG (96.87 KiB) Vizualizat de 5446 ori
Multumim.
Iesirile le programam in functie de cum putem sa ne luam concediu, sau asa zisele permisii de 4-5 zile.
Cand "se-nginge" carligu' rau de tot, profitam de week-end si tot plecam.
La mare anul acesta nu mai mergem, cautam alte locatii mai pe la umbra.
Si noi am fost vreo patru zile la Venus la camping Palace si cred ca anu asta nu ma mai conving ai mei sa mai merg !
Asa ca ne orientam si noi catre munte / adica umbra toata ziua , un izvor pe langa locul de campare si drumuri de acces usor accesibile [da sa nu fie Valea Cerbului ca e prea aglomerat ] ! :mrgreen:
felicitari vecininilor - fam. zarnescu
felicitari conjudetenilor - fam. iamandi
aoileu ce frige carligul. noroc ca nu e fix si am putut sa-l arunc intr-o galeata cu apa :mrgreen:
de la campu cetatii, nu am mai iesit pe nicaieri
poate ne organizam putin si ne intalnim un pic pe undeva
la munte, la iarba, oriunde.
mi-e tare dor
Avem destule locuri frumoase aici in judetele noastre asa ca ne putem organiza oricand vreti ! Acum nu trebe decat sa cadem un pic de acord si sa fixam un sfarsit de saptamana in care suntem toti liberi si un loc cat mai pe placul nostru pentru campare ! Cheile Dobrogei , Cerbul Lopatar , Delta Dunarii .... sau facem o excursie la munte ... mai aproape [ Intorsura Buzaului e destul de aproape ] ! Ce ziceti ?
Apropo domn. Mihai am vazut ca avem cativa colegi noi din zona ..... asa ca ar trebui sa/i cooptam si pe ei si binenteles ca lista ar ramane deschisa pentru toti amatorii de distractii ! :mrgreen:
Salutare tuturor!
Daca vi s-a incins carligul :) va propun o iesire in zona Siriu in perioada 13 -17 august. E Buzaul aproape si-l puteti inmuia ca sa-l racoriti.
Noi vom veni dintr-un periplu mai lung atunci (Bolboci - Cheile Cetati - Cheile Rasnoavei - Plaiul foii) si vom fi pe drumul de intoarcere.
In ce priveste M-tii Dobrogei, de mult ma gandesc la o iesire. Sunt zone superbe care chiar merita vazute. Dar astea sunt alte planuri pt. sfarsitul lui august poate. Oricum, putem tinem legatura daca va doriti sa ne insostiti. Tel. meu este: 0723 510224.
Multumim pentru invitatie.
Studiem, analizam, cautam cateva zile libere si .....mai vorbim.
Va uram de pe acum periplu placut, in cazul in care nu vom putea concretiza ceva.
La calculatorul pe care lucrez acum, am o versiune DEX unde "periplu" face referire si la o calatorie pe uscat. :mrgreen:
Toata stima si periplu placut domnilor. :)
@iamandi: da, asa e adrian. am vazut ca tot mai multi dobrogeni devin rulotisti. pe mine ma bucura acest lucru. deh, patriotism local :mrgreen:
@zabava: va salutam domn prof. sunt ocupat in comunitate in perioada 13-17 august. era interesanta propunerea d-voastra.
oricum, cred ca spre sfarsitul lunii august vom iesi si noi undeva la munte sau macar prin zona. sper si imi doresc