topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ai "dat-o la apa" , dar...de "udat" cand ai de gand ? :lol:
Sa o folositi sanatosi si fara "evenimente".
Parerea mea este sa nu o botezi TITANIC, nu de alta, dar a mai fost unul... :lol:
Poate la vreo intalnire, reusesc sa vin si eu cu a mea, doar sunt "surori" de motor :D
Poate "o udam" la Murighiol....si poate gasesc un coleg cu autorulota sa mi-o "agate" pana acolo(Murighiol)....eu o sa trag de rulota....sa vedem :? :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nimic personal cu tine :D ba din contra toata stima si jos palaria pentru realizare. Eu nu asi fi avut rabdare sa construiesc asa ceva decat daca eram foarte bine motivat
Dar daca Base vede poza poate-i vine dorul de duca....
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Cred ca este in legatura cu flota :mrgreen: sau esti pe cale sa devii primul armator din CLUBRV :D sau primul marinar sau...... :lol: glumesc desigur,la botezul de la Murighiol eu aduc sticla de sampanie
Costin Tabra scrie:Sa ne spui si noua cum a fost cu omologarea si inmatricularea peridocului. Si pe mine ma bate gandul sa imi construiesc o remorca usoara, insa stiu ca la R.A.R. trebuie sa depui un dosar cu tot felul de documente, inclusiv cu proiectul remorcii pe care vrei s-o omologhezi (care sa cuprinda calcul de rezistenta, calculul echilibrarii si altele...).
Deocamdata strang informatii si caut "donatori de organe" :D.