colac george scrie:Salut ,sincer eu am fost in vama duminica 25.07. si nu mi a placut de loc, apa murdara[ avea culoarea pamantului],mizerie ,si numai oameni ciudati, in afara de asta ma si urmarit o masina cu nr bulgaresti din mangalia pana in vama ,dupa toate astea mai interesativa.Asta e numai parerea mea.
Daca in Vama e mizerie, cu cosuri pentru colectarea gunoiului din 50 in 50 metri si golirea lor in fiecare dimineata (si asta se intampla de cativa ani buni), atunci la Corbu cum este?! Am si acum in memorie imaginea unor familii, care, spre stupefactia mea, desi loc era berechet, luau masa la mai putin de 1 m de mormanul de gunoaie, de altfel toata plaja Corbu este sub stapanirea gunoaielor, atat in zona dinspre gardul nou ridicat de armata cat si pe fasia de vegetatie paralela cu plaja.Iar in legatura cu "oamenii ciudati", detaliati un pic, pentru cei care frecventeaza de ceva timp vama, e cunoscut ca acolo vin oameni mai neinhibati si mai netributari regulilor gen "la 12 :00 mergem la cantina, la 12:30 nani, la ....". Apa da, foarte des este ceva mai murdara, fenomenul inmultirii algelor peste o anume acceptabilitate este acolo frecvent.
Iar faptul ca ati avut impresia (sau chiar asta a fost realitatea) ca v-a urmarit o masina...ce legatura are, poate fi generalizata intamplarea?!