Intotdeauna ne binedispunem cand ne amintim episodul "vazduhului in gume": ne aflam peste Prut, la fratiorii nostri, intr-o statie Peco. Oamenii locului - asa cum sunt moldovenii - saritori: unul ne-a alimentat rezervorul, altul ne-a spalat parbrizul si vine al 3-lea spre noi si ne intreaba foarte firesc: "Va pun si vazduh in gumii?" In primul moment, am ramas blocati, nestiind ce sa credem: glumea sau omul chiar incerca sa ne spuna ceva? Ne-am dat insa seama imediat ca nu era vreo poanta pt ca el chiar ne privea serios. Atunci, am incercat sa privim logic problema: ce putea sa ne mai faca la masina? Evident! Sa ne puna aer in pneuri.
Nu in mod gratuit am rezumat intamplarea asta cu "-duh" ci pt a formula intr-un fel o invitatie pe care v-o adresam acelora ce va ganditi sa mergeti in vacanta: haideti sa ne-ntalnim intr-un cadru carpatin autohton si sa ne bucuram impreuna de cateva zile cu peripetii -de ce nu? - si nopti cu povesti la gura... sticlei de bere. Unde-s mai multi, distractia creste!
Si ca sa stiti cu cine v-ati putea distra ne prezentam - fam. Zabava: Cristian, Lacramioara si cele doua bobite, Catrina si Calin - toti, pana la ultimul, iubim si MUNTELE!
Tintele noastre sunt, in ordine succesiva, 3-4 zone despre care am inteles tot de la confratii de breasla ca sunt nemaipomenite. De pe 29 iulie(joi) vom fi la Cheile Rasnoavei si Cheile Cetatii pana joi, 5 august. Apoi, ne indreptam spre Plaiul Foii (e aproape) si ramanem pana marti, pe 10 august. Ultima destinatie este zona Siriu de unde plecam spre casa pe 17.
Ne-ar face mare placere sa aveti in vedere si propunerea noastra si sa stim ca plecam la drum "cu vazduh in gumii" si cu duh de vacanta!
Acceptati... provocarea?