rulotist in devenire

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
colac george
Membru forum
14

rulotist in devenire

Mesaj de colac george »

salut sunt george si ador iesirile in natura,nu am inca o rulota dar doresc sa o achizitionez in curand ,detin un opel zafira 1.6 si am o famile compusa din 4 persoane.
colac george
Membru forum
14

Re: rulotist in devenire

Mesaj de colac george »

daca ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde pot sa cumpar o rulota in rate .
Bmw X1 & Wilk Stern 450
cojocariu marius
Membru forum
15

Mesaj de cojocariu marius »

Zamfirica mare familia mare motorul de 1.6 si pe benzina...,ai grija ce rulota cumperi ca o sa fie cam submotorizata zamfira cu 1,6 benzina si rulota pentru 4 persoane.
Incearca la <Exis poate reusesti sa cumperi in rate.
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Eu trag rulota de 4 persoane(MMA 1000 kg) cu VW 1,6 16V 105 CP,benzina,combi(deci caroserie mai grea) si nu am probleme.Poate nu are asa sprint,dar cu rulota ma duc oricum sa ma relaxez,nu e concurs;ajunge putin mai lent la 80-90 Km/ora cu atelaj;dar intretinerea,taxe asigurare,etc sunt mai mici.Cred ca nici colegul nu va avea probleme cu o rulota pana la 1000 kg, daca are aceleasi caracteristici masina.Dupa talon pot tracta 1200 kg,deci 1000 kg fiind sub limita maxima,se poate spune ca nu se forteaza motorul.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

George, daca te vei uita in C.I.V.-ul masinii vei gasi ce masa maxima cu dispozitiv de remorcare poate tracta masina. Inmulteste cu 0,75 - 0,80 si vei gasi masa maxim autorizata RECOMANDATA pentru tipul de masina. Oricum pentru o familie compusa din 4 persoane recomandarea mea merge catre o rulota de minim 3,80 m, fie cu 2 dormitoare de cate 2 persoane fiecare, fie cu un dormitor de 2 persoane si 2 paturi suprapuse (daca sunt 2 copii nu foarte mari).

Pentru vanzari in rate din pacate nu stiu sa te indrum nicaieri :oops:.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

eu tractez rulota din dotare 1000 MMA cu Logan 1,5 DCI 65 CP si pe autostrada merge si cu 80-9okm/h
Peugeot 307SW + FENDT 470
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

De acord, insa motorul diesel este un tragator mai bun decat motorul pe benzina. Iar a 2-a observatie pe care as face-o este ca nu la fel se va comporta masina cu o rulota mai usoara la o urcare sau la o depasire...

Asa cum am mai spus si in alte parti, MMA rulota cu valoarea de 75-80% din ce scrie in C.I.V.-ul masinii este recomandarea care apare in multa literatura de specialitate. Daca cineva vrea sa tracteze cat scrie in C.I.V. nu este gresit, insa reversul medaliei este un consum ceva mai mare si o dinamica mai proasta a atelajului.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
colac george
Membru forum
14

Mesaj de colac george »

In sfarsit a m intrat cu adevarat in marea familie a rulotistilor . Dupa indelungi cautari pe forum am reusit sa achizitionez un CHATEAU 330 din 1988 \567Kg-850MMA cu dotari minime[are baie dar fara dus] dar sunt multumit pt inceput.Multuesc tuturor colegilor care m au ajutat cu sfaturi[am tinut cont ] dar mai ales d-ului Teodorescu Corneliu care a postat anuntul "CHATEAU FOARTE USOR" unde am si gasit rulota[are si foto].Osa revin cu imagini de la plaja Corbu unde am fost 2 zile [pt cei care doresc sa sa mearga la mare e super ok locul]
Bmw X1 & Wilk Stern 450
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa fie cu multe plimbari, bine ai venit!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
colac george
Membru forum
14

Mesaj de colac george »

multumim pt primire si sper sa avem ocazia sa intalnim cati mai multi rulotisti in concediile noastre.
Bmw X1 & Wilk Stern 450
Adrian Iamandi
Membru forum
15
Oras: Harsova , jud. Constanta
Data nasterii: 29 Iul 1975

Mesaj de Adrian Iamandi »

Bine ati venit printre noi si la cat mai multe iesiri cu rulota ! Constat cu mare placere ca se mareste numarul rulotelor din judetul nostru , asa ca poate organizam o intalnire in curand ! :mrgreen:
Rulota Knaus Eifelland Beauty 495TF
tel. 0721911211
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

bine ai venit printre noi, d-l george
ma bucur ca se mareste nr rulotistilor dobrogeni
va urez vant din spate si vacante multe si frumoase
poate se retrage apa la seimeni si organizez acea intalnire pe malu dunarii(promisa la campu cetatii)
sau poate, asa cum spunea si dl iamandi, facem o iesire in frumoasa noastra dobroge
p.s.: mai stau si prin medgidia. daca aveti nevoie de ceva, apelati-ma cu incredere
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Scrie răspuns