Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
ionutvasilian
Membru forum
14

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de ionutvasilian »

multumesc pt. urari,ce nu inteleg eu este ca de ce sa imi iau amenda ca stau cu cortul langa apa ,cat timp pe site-urile oficiale primariacorbu.ro si plajacorbu.ro sunt poze cu corturile pe malul marii.deci practic este un indemn.incerc sa ajung pe 18 iulie, am vrut sa plec duminica pe 11 dar mi-a fost frica de ce au anuntat la meteo si acum regret.toate celr bune.
Mircea Paduraru
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Dec 1974

Mesaj de Mircea Paduraru »

Salut
Pe data de 16 iulie seara ajungem si noi la Corbu ,doi adulti cu doi copii (5ani si 2 ani)
Noi si 2 "talibani" 9 ani si 12 ani

Tel 0745 669 450
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

Din cite am inteles eu zona este "intre ape",mai exact ea nu este atribuita in mod clar spre administrare nici ARBDD-ului ,nici consiliului Corbu,este o disputa in acest sens,si de aceea amindoua admistratiile cam joaca "tzontzoroiul".cind Garda de Mediu cind reprezentantii primariei Corbu vin la "ciupeala".In ceea ce priveste acel afis ,acolo in mod clar scrie ca "este interzis accesul la mai putin de 100 m pt ,atentie,redau din memorie,autovehicule,utilaje agricole,atv-uri,stina de animale,si atit...Nu mai este nimic specificat gen "si altele",deci prin omisiune se poate trage concluzia ca rulota sau cortul sint permise,atentie iar,de CONSILiUL CORBU.Iar de aici intra cea de-a doua parte implicata,ARBDD-ul ,care in baza nu stiu care legi,dau amenzi sau iau spaga.Eu am sa plec acum acolo si daca o sa primesc asa ceva ,am sa fiu politicos,am sa incerc sa-i las sa-si faca treaba si apoi ,probabil am s-o neglijez sau eventual o sa ma joc putin cu ei si am s-o contest...
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Se pare ca cei care deja au fost la Corbu au satisfactia unui concediu petrecut fara sicanarile Garzii de Mediu. Din 08 iulie, exista un comunicat de presa prin care sunt informati doritorii unor campari in Rezervatie, ca au voie NUMAI in spatii amenajate. (campinguri)
http://www.ddbra.ro/mediatizari/ARBDD-i ... ie2010.jpg
Cei care doresc sa ajunga la Corbu si Vadu vor trebui" sa-si faca niste socoteli"
Sa auzim de bine!
cojocariu marius
Membru forum
14

Mesaj de cojocariu marius »

D-nul Mihai Gheorghe vă rog să nu mai dezinformaţi lumea pe acest topic.
Dvs aţi dat ca rute de intrare pe plajă nişte trasee care nu sunt deloc practicabile cu rulota(ultimul drum a fost grav afectat si este cel mai rău,s-a încercat reabilitarea lui de către câţiva rulotişti dar e bine de evitat).Cea mai bună variantă de intrare pe plaja Corbu este pe drumul pe lingă pensiune(este cel mai pietruit,eu am ieşit de pe plajă tras de un suv toyota landcruiser pe timpul inundaţiilor si doar pe acolo s-a putut ieşi cel mai safe).Chiar şi înainte de ploi ultimul drum era cel mai rău iar dvs.l-aţi recomandat.
Comunicatul de presă face referire doar la cei care campează cu cortul
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
MARIAN SARARU
Membru forum
14

Mesaj de MARIAN SARARU »

Buna ziua
Asa este vla Corbu si Vadu vin cei de la garda de mediu insotiti de politie,blocheaza toate iesirile de pe plaja si amenda 100 lei.Am fost in acest sfarsit de saptamana si asta s-a intamplat.Dupa care am fost in camping Hanul Piratilor(65lei) cu conditii ca la Corbu.Lipsa apa la WC,apa calda mai greu,etc.Astazi am cautat locuri de campare si am gasit,tot in zona Navodari.
RENAULT CLIO SYMBOL 1,5 DCI+KNAUS SUDWIND
BUCURESTI,PTA RAHOVA
mariansrr@yahoo.com
0769679762
NICI O ROBIE NU-I MAI RUSINOASA DECAT CEA DE BUNA VOIE.
Mihai Gheorghe

Am deschis acest topic cu intentia ca rulotistii (care n-au mai fost) sa stie ca au alternativa la camparea in spatii ingradite cu facilitati minime si plata ca afara. Apoi am dat ceva informatii despre traseu si acces, de unde apa, papa, si am intentionat sa se stie cam cine merge si cand, in ideea de a se forma un spatiu delimitat. Ca nu toti sunt multumiti stiu, unii pentru ca vroiau numai ei sa mearga, altii pentru ca n-au nimerit intrarea buna. Tin sa mentionez ca in harta pe care am pus-o este usor de inteles ca drumul bun este pe langa terasa si nu pe langa pensiune, asa cum cineva interpreteaza invers. Am fost sunat de catre multi rulotisti care au dorit sa mearga, i-am indrumat si unii mi-au multumit. Acum tot de datoria mea este (topicul fiind al meu ) sa informez pe cei care doresc sa mearga in legatura cu noutati campare la Corbu. Este neplacut sa mergi si sa te haituiasca unii cu chitantierul, asa ca mai bine sa stie oamenii ce-i asteapta, unii se vor descurca, altii nu, si astfel vor fi nemultumiti ca n-au stiut. In comunicatul de presa se face referire directa la camparea cu corturi si sugereaza pentru evitarea inbolnavirilor, locuri special amenajate si conditii igienico -sanitare, dar tot in comunicat se spune ca toti vizitatorii sa se cazeze doar in locuri ce au conditii..., insa banuiesc ca unii trebuie sa-si dea cascheta pe spate sa citeasca si evident sa poata intelege..., zic. Oricum eu voi merge la Corbu in conditiile date cu mentiunea ca-mi asum riscurile, insa daca sunt dintre cei care au rezerve si dubii este bine sa procedeze in consecinta, si sa fie informati corect. :D
cojocariu marius
Membru forum
14

Mesaj de cojocariu marius »

Ce simţ dezvoltat al proprietăţii aveţi D-nul Mihai.....poate după ce deschideţi mai multe discuţii o să afirmaţi că şi forumul vă aparţine :idea:
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Mihai Gheorghe

Stiu ca este perioada concediilor si ca moderatorii nostri sunt tot rulotisti, insa rog pe cineva care poate, sa stearga ce este offtopic, si sa atraga atentia celor care nu posteaza la subiect. Multumesc!
dana&liviu_ignat
Membru forum
16

Mesaj de dana&liviu_ignat »

Vom fi si oi pe Plaja Corbu dupa data de 26 iulie 2010, 2 persoane cu MCv-ul
As vrea sa aflu mai multe detalii, cum mai este pe plaja , cu apa de exemplu, tot la fel trebuie sa mergem in sat dupa apa, sau putem sa luam de peplaja.am auzit ca pe plaja sunt si doua pensiuni, este adevarat, ca vor sa vina si niste prieteni si ar vrea la pensiune. astept si eu raspuns . va multumesc .
daniela & liviu ignat

LOGAN MCV 1.6 MPI SI ATAT
Mihai Gheorghe

Cei care vor sa mearga este bine sa citeasca ultimile noutati, apoi sa analizeze posibilitatile de campare si riscurile la care se expun.
Incerc sa salvez cumva din concediile noastre programate la Vadu si Corbu , si in nume propriu am trimis o solicitare de audienta la Guvernatorul Rezervatiei, si la Garda de Mediu ,vedem ce-o iesi, mai jos este o copy

ARBDD F EE – 02-04
Formular de înscriere în audienţă

Domnule Guvernator/Director Executiv adjunct,

Subsemnatul Mihai Gheorghe domiciliat în Bucuresti.........................................../CI............................................
vă rog să îmi acordaţi o audienţă în data de 21 07 2010

Solicit acest lucru pentru următorul motiv: Referitor la informarea de presa din 08 iulie 2010, cu privire la camparea pe teritoriul Rezervatiei...,in calitate de rulotist as dori sa fac unele sugestii. In comunicat nu se pomeneste de rulotisti insa se intelege ca intram in categoria vizitatorilor si astfel sa ne conformam. In primul rand vreau sa stiti ca noi rulotistii suntem de acord cu impunerea unor reguli atunci cand nu exista facilitati, respectiv conditii igienico-sanitare, insa la noi este vorba de existenta in dotare a toaletelor ecologice, chiuvete cu apa curenta la bucatarie, dus cu apa calda si rece si toate acestea in conditii de campare offcamping. In plus educatia noastra de rulotisti responsabili si familisti avem saci menajeri care sunt carati la distante considerabile pentru a fi in containerele speciale, deasemenea apa menajera si toaletele sunt deversate in gropi special facute de catre noi si astupate. La Corbu si Vadu unde mai campam si noi s-a declansat urgia cu inspectii si amenzi si ne intrebam daca este normal. la Corbu spre exemplu desi este zona Rezervatiei nu sunt plante si animale mai speciale decat in restul litoralului care ar putea fi deranjate, nu sunt situri arhelologice in afara "cazematei". Noi am pledat, si avem ca obiective intretinerea spatiilor naturale, a curateniei si nepoluarea, acestea se afla in atentia noastra , tocmai de aceea suntem rulotisti ca iubim natura, nu suntem grataragii manelisti de weekend, suntem familisti care dorim sa ne educam copii in spiritul ecologiei, curateniei si a bunului simt. De aceea va rugam sa reconsiderati comunictul si sa ne permiteti accesul in zonele de campare initial aprobate. Daca este necesar putem solicita de la nivel de Asociatie acest lucru pentru ca suntem persoana juridica, ClubRv.ro.
Va multumesc anticipat si asteptam un raspuns,
Mihai Gh
0721601525

Data: 19 07 2010. Semnătura: Mihai Gheorghe

Data programării audienţei (se completează de ARBDD) : ...................................................

GARDA DE MEDIU

Domnule Director,

Subsemnatul Mihai Gheorghe domiciliat în Bucuresti.......................................................................................

Avand in vedere ca in ultimile zile la Corbu si Vadu reprezentantii Garzii de Mediu indeparteaza si da amenzi rulotistilor care campeaza in zonele mentionate, va rog sa aveti disponibilitatea de a analiza ceea ce urmeaza sa va relatez:

In Romania comunitatile de rulotisti au aparut destul de tarziu si din 2007 una dintre ele este persoana juridica, avem si un forum si se poate afla ce fel de oameni sunt cei care din dragoste pentru natura au ales sa devina rulotisti, sa campeze respectand reguli impuse si de bun simt. Noi suntem cei care avem in dotare conditii igienico-sanitare, respectiv toalete ecologice, apa curenta calda si rece, avem ca obiectiv si respectam curatenia chiar si atunci cand de obicei gasim mormane in locurile unde dorim sa ne campam, le strangem in sacii nostri si la transportam la containere. Cand campam in arii protejate cum sunt cele de la Corbu si Vadu, prin statutul nostru de rulotisti contribuim la asanarea spatiilor, la educarea unora care sunt certati cu bunul simt, incercam si de multe ori reusim prin atitudinile noastre sa impiedicam poluarea de orice fel. De altfel va rugam, la invitatia noastra sa trimiteti reprezentati care sa constate atmosfera si curatenia in locurile nostre de campare. Am fost bagati la gramada cu unii "turisti" de weekend care intr-adevar sunt un pericol privind poluarea cu mizerii, (pe care tot noi o "colectam") dar mai ales poluarea fonica si sigur ca deranjeaza in cazul ariilor protejate, habitatul. Ca sa ne referim strict la zona Corbu, desi se afla in Rezervatia Delta Dunarii, nu exista plante, pasari sau animale altele decat pe intreg litoralul si nici situri arheologice care sa fie degradate de prezenta noastra. Va rugam sa reconsiderati atitudinea fata de comunitatea noastra si va asiguram ca aveti un aliat de nadejde in ceea ce priveste ecologizarea zonelor de campare unde ne aflam. In perspectiva putem crea conditii de colaborare la nivel de Asocoatia ClubRv - Garda de Mediu si putem implementa anumite masuri de ecologizare, de promovare a valorilor existente inca in spatiile exterioare protejate sau nu. La nivel Guvernamental ,Ministerul Dezvoltarii Durabile si Turismului am fost sustinuti privind participarea noastra la adunarea internationala a rulotistilor organizata de Federatia Internationala , FICC,viewtopic.php?f=56&t=3494 si in perspectiva avem promisiunea ca vom fi recunoscuti ca parteneri.

Cu multumiri,
Mihai Gheorghe
0721601525
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Poate ca ar fi bine sa o complectam cu o lista de semnaturi si cu girul ClubRV in sensul ca este instiintat de actiunea dvs, in asa fel incat sa aveti si sprijinul clubului.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Încuiat