Excursie in zonele inundate?

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cojocariu marius
Membru forum
15

Re: Excursie in zonele inundate?

Mesaj de cojocariu marius »

Pentru cei interesati sa ajute doua familii din Dorohoi exista un cont in care se poate dona cat de putin.Orice suma este binevenita.Titular cont Anton Lacramioara,nr. cont RO62BRDE070SV26348920700 Telefon 0746637196
Sau in cazul in care detine cineva o rulota de care nu mai are nevoie poate sa fie si neinmatriculata poate sa o doneze pentru sinistrati.
Va multumim.
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Prieteni,

Pentru a ajutora semenii noştri loviţi de inundaţii, propun următoarele:

-identificarea cu ajutorul voluntarilor noÅŸtri a 2 familii nevoiaÅŸe;
-depunerea în contul asociaţiei CLUBRV-RO a unei sume modice de fiecare doritor;
-cumpărarea, din suma strânsă, de materiale de construcţie;
-transportul acestor materiale cu ajutorul unui camion;

Este forma cea mai sigură şi civilizată de ajutor.

Dacă sprijinul privind transportul este asigurat de către unul din colegii noştri, atunci lucrurile sunt şi mai simple.

Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO,
CIF 21847408
Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIAÅ¢IEI
Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02

Va rog sa precizati la depunere:
numele si prenumele
localitatea
Depunere in scop umanitar ,,INUNDATII"

Termenul de finalizare: 30.08.2010

Persoane care ÅŸi-au exprimat disponibilitatea de a depune bani:

1. Costi Popovici 200 lei
2. Irimescu Cristian 100 lei
2. Curelea Constantin 100 lei
3.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

[quote="Constantin CURELEA"]Prieteni,

Pentru a ajutora semenii noştri loviţi de inundaţii, propun următoarele:

-identificarea cu ajutorul voluntarilor noÅŸtri a 2 familii nevoiaÅŸe;
-depunerea în contul asociaţiei CLUBRV-RO a unei sume modice de fiecare doritor;
-cumpărarea, din suma strânsă, de materiale de construcţie;
-transportul acestor materiale cu ajutorul unui camion;

Este forma cea mai sigură şi civilizată de ajutor.

Dacă sprijinul privind transportul este asigurat de către unul din colegii noştri, atunci lucrurile sunt şi mai simple.

Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO,
CIF 21847408
Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIAÅ¢IEI
Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02

Va rog sa precizati la depunere:
numele si prenumele
localitatea
Depunere in scop umanitar ,,INUNDATII"

Termenul de finalizare: 30.08.2010

Persoane care ÅŸi-au exprimat disponibilitatea de a depune bani:

1. Costi Popovici 200 lei
2. Irimescu Cristian 100 lei
2. Curelea Constantin 100 lei
3.Radu Andron 100 lei
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

noi iar am inceput sa adunam. Unde trimit? cu cine? la ora actuala sunt 2 saci si un sac de jucarii. Astept.
Am o rulota neinmatriculata si din pacate fara saltele. Am posibilitate sa o trimit la Bucuresti 9in el mai rau caz de acolo cum o trimit mai departe???
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

cred ca trebuie sa uazim strigatul, care e mai puternic decat cel de asta primavara. Efrumos si bine ca fiecare din noi face concediu peste concediu , in locuri de locuri dar 1 zi din concediu (macar) am putea da si la oamenii astia necajiti care nu au nici o vina la cele intamplate. Aici nu a mai tinut cont nici Dumnezeu ca e sarac, bogat ca e sanatos sau bolnav, .........

Sa ne unim din nou fortele.
Cred ca e din nou momentul.

Multumesc
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Am reusit sa pun cap la cap date despre cei afectati in zona moldovei(desi sunt mai multe zone afectate in tara), iar daca cineva are cunostinte, rude sau prieteni in vreuna din localitatile respective, poate ca acolo ar trebui sa se indrepte eventualul ajutor oferit de asociatia rulotistilor. Sau poate catre cele doua familii mentionate de colegul Marius din Dorohoi.

Suceava:
Patrauti: 13 familii(case)
Comanesti: 14 familii (case)
Frasin: 2 familii (case)
Manastirea Humorului: 3 familii (case)
Zvorastea: 3 familii (case)
Adancata: 1 familie (casa)
Zamostea: 22 familii (case)

Iasi:
Pascani: 4 familii (case)
Mogosesti Siret: 15 familii (case)

Botosani:
Dorohoi: 189 familii (case)

Bacau:
Saucesti: 271 familii (case)
Schineni: 6 familii (case)
Siretu: 52 familii (case)
Serbesti: 11 familii (case).

Poate ca nu sunt cele mai exacte date, dar de pe net si din presa cam asta rezulta.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
cojocariu marius
Membru forum
15

Situaţia abia acum începe să se agraveze.(o să pun poze cu starea actuală a casei)Casa familiei Anton urmează să fie demolată si le este foarte greu cu dormitul pe la cunoştinţe.D-na Melinda Bagiu vă rog să imi spuneţi unde se află rulota neînmatriculată şi daca vreţi să o donaţi acestei familii.Poate să fie goală fără nimic în ea doar să aibă unde dormi că la situaţia actuală nu mai face nimeni nici o pretenţie.Ce greutate are respectiva rulota,pot să o pun pe o platformă?
Aştept răspunsul dvs.
Vă mulţumesc
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

rulota se afla la mine in Timisoara. Va rog sa ma anuntati daca est vreo posibilitate sa o ridice cineva de aici si pe langa ce sa mai adunam.
telefonul meu nu sa schimbat.
Este o Felicia vveche neinmatriculata. Pentru siguranta am chemat pe saptamana viitoare pe cineva sa i izoleze pe exterior pe tavan. Am o saltea de 2 persoane care o pot pune in ea, sa-mi spuneti ce mai au nevoie poate gasesc prin casa sau dau o strigare ceva gasesc . (marimi la haine.....)
cojocariu marius
Membru forum
15

Situaţia este delicata pentru cele 2 familii deoarece ei nu pot pleca de pe locul respectiv au şi animale.(s-a pus la dispoziţia sinistraţilor niste containere amplasate linga unitatea de pompieri din oraş dar nu s-a inghesuit nimeni la acelea întrucat sunt metalice si se incalzesc foarte tare la canicula din zilele acestea că nu se poate dormi in ele şi aşa cum am mai scris ei nu pot părăsi amplasamentul pentru că au animale).Eu le-am pus la dispoziţie rulota mea dar sunt 2 familii cu 6 membri în total şi tare aş dori să mai găsesc o rulota.
D-na Bagiu am căutat nr.dvs de telefon dar nu l-am găsit la datele de contact.Vă rog să imi spuneţi ce greutate aproximativă are rulota sau de câte persoane este(câţi pot dormi în ea).O să mă interesez să văd care sunt costurile aducerii pe platformă a rulotei dvs.până la dorohoi şi poate găsesc pe cineva doritor să facă un drum până la Timişoara.
Luni casa va fi demolată şi aş dori să găsesc o soluţie cât mai urgent pentru ei.
Fişiere ataşate
160720102018 [640x480].jpg
160720102018 [640x480].jpg (96.85 KiB) Vizualizat de 3061 ori
160720102020 [640x480].jpg
160720102020 [640x480].jpg (84.94 KiB) Vizualizat de 3061 ori
160720102021 [640x480].jpg
160720102021 [640x480].jpg (88.68 KiB) Vizualizat de 3060 ori
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

nr telefon 0730085520 sa-mi spuneti cand ce si cum sa adun si plapuma perne..... etc. multumesc
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

va rog sa-mi dati 1-2 zile , ca se pare ca mai avem un coleg rulotist care sare in ajutor si ne organizeaza transportul rulotei pana cat mai aprope de locatie. Se numeste Alex Ticsai -rulotist ca noi- traieste in Timisoara si are multe drumuri in colo. Va tin la curent.
Melinda Bagiu
Membru forum
18

Mesaj de Melinda Bagiu »

Imi cer mii de scuze. Am fost incurcata si dezinformata de catre o persoana care sa oferit sa ma ajute sa ajunga rulota und etrebuie.alarma. Rulota este inca la mine in curte si sacii cu haine si altele in garaj.
astept sa luati legatura cumine sa vedem cum ajung la cei nevoiasi.

multumesc
Încuiat