Plaiul Foii 4-6 iunie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Plaiul Foii 4-6 iunie

Mesaj de Catalin Popescu »

Suntem cateva echipaje hotarate sa petreaca un sfarsit de saptamana in aceasta locatie.Daca exista doritori,sunt bineveniti.
Hilux Vigo + Knaus 500
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Re: Plaiul Foii 4-6 iunie

Mesaj de Bratulescu Ionut »

In principiu....daca toate vor fi bune...vremea , vremurile...cum de altfel am vorbit....speram sa venim si noi !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

cum se ajunge acolo?am auzit numai vorbe bune.Apa se gaseste?dinspre Bucuresti care este traseul?
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Bucuresti-Ploiesti-Sinaia catre Predeal .La Intrare in Predeal se face stanga(la postul de control) catre Paraul Rece pana la Zarnesti. De acolo mai este de mers vre-o 12-15Km de drum prost pana la Plaiul Foii. In Zarnesti intrebati de drumul catre Plaiul Foii ...sunt cam intortocheate stradutele ... si pline de gropi .In mare cam asta ar fi traseul :mrgreen: Apa este...."garla" :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Marcela Podaru
Membru forum
15

Mesaj de Marcela Podaru »

e o zona frumoasa si linistita,asta daca nu vin genul aceea de oameni,drumul din Zarnesti pana in Plai e cam rau...dar si cand ajungi acolo relaxare,berea pusa la rece in garla...am fost anul trecut cu cortul,anul asta schimbam confortul...la rulota :) ...se pot face si trasee turistice...vai de piciorusele mele am urcat pana la sparla :mrgreen:
garla :D
Imagine
dimineata in plai
Imagine
trasee pt cei care...pot 😉
ImagineImagine
cabana"plaiul foii"cu restaurant si camere de inchiriat
Imagine
skoda octavia+avento royal 395 TL
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Interesanta locatia, dar eu ma refeream la apa potabila daca se gaseste.Din cate vad locatia este frumoasa, nici vorba de aglomeratie gen Valea Cerbului.Inca o intrebare..gasesti pe cineva acolo( campati cu rulotele)..ma gandesc sa nu fiu decat eu prin zona si sa ma cert cu ursul daca o venii prin zona.. :D
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Noi cand am fost...am gasit ceva grupuri de rulote si corturi....apa de baut am luat de acasa...ptr spalat-"berechet". Ursi nu-s....doar lupi :D :mrgreen: Si inca ceva...poti sa bei un lapte proaspat...direct de la "tita vaci"...sa aveti la dvs. berici ptr. troc...bere contra lapte :D
Marcela Podaru
Membru forum
15

Mesaj de Marcela Podaru »

la intrarea in plai pe partea stanga e un izvor de unde se poate aproviziona cu apa potabila...chiar daca stati singuri,e o locatie linistita,salvamontistii patruleaza des...ursi nu sunt...in schimb vacile sunt la ele acasa :D ...cum zicea si d-nul de mai inainte,se poate bea lapte proaspat cand doriti :)
skoda octavia+avento royal 395 TL
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Mergeti linistit.
Este plin de hoteluri, pensiuni, case de vacanta.
In jurul cabanei sunt 2 izvoare. Cei ce sunt in jur, binevoitori ca orice roman va va indruma.
STANESCU DRAGOS
Membru forum
15

Mesaj de STANESCU DRAGOS »

Am fost cu cortul acum 2 ani si mi-a venit sa plang cand a trebuit sa plec.E super locul.Ursi nu sunt fiindca su nt 2 stani chiar langa locul de campare si au vreo 20 de caini care nu sunt agresivi.Contra niste oase ramase de la gratar ,am avut langa cort vreo 5 caini toata noaptea.La cabana Pliaul Foii incercati papanasi, sunt de nota 10.
Logan 16+Burstner 390+Un Pajero 3.0 24 valve 180 Cp
Nae George
Membru forum
14
Oras: Berceni ,Ilfov
Data nasterii: 06 Ian 1976

Mesaj de Nae George »

....puteti sa-mi spuneti cati km sint din ZARNESTI pana la cabana si cum este drumul?
rmg_land@yahoo.com

RENAULT MEGANE 105 CP+ ADRIA 460
tel:0722.296.851 (telecom)
Nae George
Membru forum
14
Oras: Berceni ,Ilfov
Data nasterii: 06 Ian 1976

Mesaj de Nae George »

......am inteles ca drumul este foarte prost.
rmg_land@yahoo.com

RENAULT MEGANE 105 CP+ ADRIA 460
tel:0722.296.851 (telecom)
Încuiat