Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pozele sunt din acest sfirsit de saptamina .Sunt 4 drumuri de accescatre plaja.Drumul 1 si 4 (inordinea in care se ajunge la ele )sunt inaccesibile daca nu ai tractiune integrala (mai ales la iesire) celelalte sunt accesibile pentru orice vehicol cu remorca (rulota) De campat ,poti campa oriunde vrei in limitele regulilor impuse de cei de la mediu (100 de metri de apa)Locatia este off
Da...,sa facem un fel de analiza SWOT:
De bine:
-locatie in natura,direct pe plaja,stai cum vrei,de extinzi cat poti.
-drum relativ bun din sat (dale de beton cu asfalt,ingust,cu pasaje de asteptare pt sens opus);nici 1 km drum de pamant pana la locatia aleasa.
-fara plata.
-aproape de obiective ca:Muntii Macin,Cheile Dobrogei,cetatea Histria.Mamaia,Constanta,celelalte statiuni.Totul valabil pentru sejururi mai prelungite.
-pensiune pe plaja,restaurant,mici magazine in sat pentru maruntisuri.
De rau:
-insecte.
-apa de carat din sat;coada la izvor,cu mici atentii la localnici.
-colectarea gunoiului.
-semnai GPS slab sau deloc.
-magazine mari la distanta :Navodari,Mamaia,Constanta.
-nu 220V
-nesiguranta la plecari.
-galagie sau liniste,dupa caz:daca vrei liniste, te deranjeaza muzica din zona;daca este ziua soacrei,esti stresat ca deranjezi pe vecinu' cu V.Hugo in mana.
-eventualele gunoaie lasate de altii.Nu am vazut dar teoretic, se poate.
Oportunitati:
-vizualizarea unei blonde de 19,ce se plimba la apus.
Amenintari:
-Garda de Mediu:daca ai campat la mai putin de 100m de tarm.
-Primaria ,daca arunci gunoaie.
-vremea rea.
-un tel de acasa,de la banca,etc.
Salut, in acest weekend la Corbu a venit Garda de mediu si Polita, s-au dat amenzi de 1 milion celor care nu au eliberat zona. Mi-au stricat concediu. au spus ca au colegi care amendeaza si la Vadu si la Chituc deci, m-am dus la Hanul Piratilor din Navodari cu 650 pe noapte pachet special ptr rulote.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??