Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
in aceiasi perioada cand colegii nostrii erau la UMAG eu am fost mai la sud de ei la 3.5km nord de Rovinj intr-un camping croat
mentionez de la inceput ca prima data in viata mea cand am fost intr-un camping si prima data cu rulota
am fost placut impresionat de curatenie, chiar am ales o parcela langa WC ca doara am mers in Croatia si intradevar nu am simtit nici macar un usor iz de WC, in permanenta la WC era cate o femeie de serviciu care tot timpul facea curat
WC-ul de fapt era un complex (cum cred ca-i peste tot) unde erau dusuri cu apa calda, apa rece, toalete, loc de spalat vase, loc de spalat haine (manual)
camparea s-a facut relativ repede (aveam facuta rezervarea pe internet) cand am ajuns n-i sa aratat pe ce locuri putem campa, parcelele erau numerotate si erau de 100mp, aveam posibilitatea sa merg mai intai sa vad parcela si daca nu imi convenea puteam sa ma mut pe alta parcela binenteles disponibila
dupa ce n-am instalt a inceput ploaia si 3 zile a ploat si a fost destul de rece dar urmatoarele 7 zile a fost soare
campingul are piscina cu topogan mare in forma de serpentina cu acces liber, plaja cu pietris, debarcader, restaurant, pitzerie (cu terasa), cafenea, minimarket si magazine de suveniruri
marea foarte limpede si destul de calda (daca eu am facut baie in ea si sunt un friguros), am facut impreuna cu fiul meu mai mare snorkeling unde am vazut o multime de pesti si chiar un crab
curatenie peste tot si foarte multa liniste dupamasa si dimineata chiar ne canta pasarelele, foarte multa zona cu umbra singurul inconvenient este ca ii usor in panta si eu nu am mers pregatit cu dispozitive de pus la boloboc rulota dar m-am descurcat
seara se organizau diferite evenimente cu acces gratuit, in fiecare seara era mini disco pt. copii, de 3 ori pe sptamana vinea o formatie si canta live facand discoteca iar o data pe saptamana se organza cate un spectacol, noi am prins un spectacol dat de o formatie de dansatori din Rusia
multa lume de varsta inaintata cu rulotele si camperele plus foarte multi cortisti
ne-am simtit minunat, am fost sa vizitam orasul Rovinj si la Prcul National Plitvice
costul camparii a fost de 267EUR/10 nopti, eu am prins o oferta de Family Package
am ajuns la concluzia ca totusi rulotismul facut in campinguri nu este destul de ieftin, dar este un altfel de turism decat ce-l traditional unde mergi la 4-5 stele si vii acasa sa te lauzi la cunoscuti ca ce afacere ai facut tu din concediul tau
Croatia ca si tara pt. un turist roman este destul de scumpa, indiferent ca mergi cu rulota, cortul sau stai la pensiune
speram ca si la anul vom merge tot acolo
atasez si fotografii
Fişiere ataşate
dimineata dupa o noapte de dormit in prima benzinarie din Croatia
001.jpg (94.19 KiB) Vizualizat de 3856 ori
tineri cortisti din DK
004.jpg (93.6 KiB) Vizualizat de 3855 ori
piscina campingului
007.jpg (91.82 KiB) Vizualizat de 3851 ori
mini disco
008.jpg (92.75 KiB) Vizualizat de 3851 ori
un vas de croaziera la orizont
009.jpg (94.46 KiB) Vizualizat de 3852 ori
Ultima oară modificat 05 Iul 2010, 00:16 de către Ilisie Sanda, modificat 1 dată în total.
Frumoase poze felicitari......am si eu o curiozitate daca se poate sa imi raspundeti,de ce nu ati ales umag :( ......a fost frumos si un pic mai ieftin :D si am fi fost mai multi ......zic si eu nu vreau sa supar cu nimic.....tot ce va doriti
momentan nu sunt membru cotizant CLUBRV (voi fii de la inceputul anului 2011) si mai aveam costuri in plus cu obtinerea legitimatiei CLUBRV implicit si cea FICC
am zis ca anul asta nu vreau sa devin membru cotizat deoarece nu stiam daca o sa-mi placa sau nu turismul cu rulota, anul viitor am inteles ca raly FICC se va tine in Cehoslovacia si acolo sper ca voi participa ca si membru cotizant
la UMAG pt. colegi a fost umpic mai scump, ei au stat 7 nopti iar eu 10 nopti, din cate stiu eu a fost cu 1.5EURO/noapte mai mult pt. ei, dar asta are chiar cea mai mica importanta
dupa cum spuneam si ma repet, concluzia la care am ajuns eu ca turismul cu rulota facut in camping nu este ieftin
plus ca in momentul in care m-am hotarat sa merg in Croatia (in principiu vroiam la Marea Neagra dar pt. mine ca distanta mi-e indiferent daca merg spre est sau spre vest) era deja relativ tarziu pt. UMAG, cum s-ar spune "cartile au fost facute" sau cum zicea Cezar "zarurile au fost aruncate" si nu mai vroiam sa-l incurc pe d-ul Curelea cu participarea mea si asa am decalat cu o zii plecarea spre Croatia ca ala micu a fost bolnav