Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Intentionez sa calatoresc pe litoralul bulgaresc si in nordul Greciei in acesta perioada ! Inca nu am un traseu bine stabilit si daca mai sunt doritori cu ideei bune , eu sunt deschis ! Momentan am in cap ceva cu Burgas ... Alexandropolis ... !
alexandroupolis este super,ai putea sa renunti din start la Burgas,sau sa-l lasi pt la sfirsitul concediului.Sint sigur ca ai sa renunti singur la el dupa ce ai sa stai in Alexandroupolis si eventual ,Kavala,dupa cum bine sugera colegul de mai inainte.Eu inca sint in zona si iti spun ca se merita...
Alexandru Busurca scrie:alexandroupolis este super,ai putea sa renunti din start la Burgas,sau sa-l lasi pt la sfirsitul concediului.Sint sigur ca ai sa renunti singur la el dupa ce ai sa stai in Alexandroupolis si eventual ,Kavala,dupa cum bine sugera colegul de mai inainte.Eu inca sint in zona si iti spun ca se merita...
cum e gardul de ocupare ? necesita neaparat rezervare?
Dumitru Marius Adrian scrie:Gata ! Decizia este asta http://www.kouyoni.gr/ ! Revin cu poze si impresii !
Si eu ma duc la kouyoni in data de 6 sau 7 august pentru vreo 8-9 zile.
Si mai sunt 2 echipaje din jud. Brasov care spuneau ca merg la kouyoni din 9 sau 10.
:-?
Salutari
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)