Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
petre razvan(boby)
Membru forum
15

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de petre razvan(boby) »

Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Am fost la corbu intre 02 iul -04 iul.Am venit aseara tirziu si am citit surprins vestile rele pe care ni le dadea un coleg .Am plecat vreo 2 ore dupa boby si pot confirma ce a spus el.Am intrat foarte usor in locatie si nu am tractiune integrala si am iesit la fel de usor .Am un hiunday accent de 1.4 si o englezoaica de 6 m si vreo 950 de kg (cu tot cu bagaje)dar am venit la corbu pentu ca vreau off camping si nu am pretentii de 5 stele .Este adevarat ca mai apar si petrecareti ,si oameni care arunca gunoiu pe jos dar traim in romania si noi le-am permis sa se comporte asa .Este vorba de cei vreo 20 de ani care trebuiau sa treaca pina invatam noi democratia. Intr-un cuvint a fost frumos . Le doresc tuturor celor care le place salbaticia sa se duca sa petreaca un sejur la corbu . am facut si un filmulet pe care o sa ma staduiesc sa-l prelucrez cit mai repede si o sa postez(ce o iesi film sau poze)la imagini si impresii
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Deci sa inteleg ca pana la urma este frumos si merita sa mergi cateva zile.Cineva spunea insa ceva de cei de la mediu...cum ca impart amenzi,pentru ce ? pentru oricine este campat acolo sau pur si simplu pentru nsimtitii care arunca gunoiul acolo?As vrea sa stiu pentru ca intentionez ca in august sa merg si eu cateva zile acolo.Poate ma lamureste cineva.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Stoica Cristian
Membru asociat
15

Garda de mediu are o singura pretentie: nu campati la mai putin de 100m de apa (ca o fi 80 nu-i bai) iar primaria are tot o singura pretentie : fara mizerie .Daca respecti cit de cit regulile nu te supara nimeni,daca vrei sa cobori din rulota direct in mare s-ar putea sa ai vizitatori .Eu cit am stat nu ne-a suparat nimeni cu toate ca nu toata lumea respecta regulile
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
marian tudu
Membru forum
15

Mesaj de marian tudu »

Multumim pentru informatii. Pe 17 ajungem si noi la Corbu. :D
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Multumim pentru informatii, pe 23 august am sa fiu si eu acolo pentru cateva zile.Este bine de stiut conditiile de campare chiar daca sunt off.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
cristian agopian
Membru forum
15

Mesaj de cristian agopian »

Pentru 16 iulie inca doua echipaje la Corbu.Este prima data cand merg acolo,asa ca ..sa avem toti vreme buna..!
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Sunteti norocosi, veti avea vreme buna, apa marii probabil ca nu este inca de baita ore in sir :D ( ma gandesc la baltaretii mei) Noi mai amanam un pic, mai ales ca masina este in suferinta dupa un accident, din fericire fara victime. Concediu placut tuturor! :D
http://www.accuweather.com/ro/EUR/RO/RO ... cast2.aspx
Stefan Nistor
Membru forum
15

Mesaj de Stefan Nistor »

Daca da Dumnezeu sa fie totul bine si sa nu apara nimic neprevazut, marti, 13 iulie, o sa ajungem un echipaj de la Tecuci format din 3 adulti si 3 copii. E foarte posibil ca pana atunci sa mai convingem niste prieteni rulotisti tot din zona noastra! Ei, daca vor putea veni, vor fi 2 adulti si 2 copii! Mai asteptam informatii noi de la cei care au mai fost de curand sau care sunt chiar acum pe litoral!
Opel Zafira C (2012) - Fleetwood Garland 165/5 (1993)
ionutvasilian
Membru forum
14

Mesaj de ionutvasilian »

sal,sunt nou pe forum.am fost la corbu (cu cortu) anul trecut de 2 ori si mi-a placut enorm.am si eu o intrebare: se poate sta la malul marii cu cortul(anul trecut am stat la 10m de apa) fara sa ai probleme cu amenzile? doresc si anul acesta sa las masina in parcarea care se afla la coborarea acelor pante sicortul sa il pun langa apa in apropierea terasei cu banci de lemn si mancare de peste si a rulotei cu fast-fooduri.multumesc
Stoica Cristian
Membru asociat
15

De stat poti sa stai cu cortu si in apa daca vrei.Necazuri cu cei de la mediu poti sa ai numai daca vin in control.Ei au un afis mare cit o zi de post pe care scrie ca nu ai voie sa campezi la mai putin de 100 m de apa(si cu amenda aferenta incalcarii dispozitiei-nu mai stiu cit era).In cursul saptamini mai vin in control .Totul se rezolva daca sti sa vorbesti (vorba dulce mult aduce).Concediu placut.
Încuiat