Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumos Gigi, canalele si casutele sunt din povesti... :D Ce viata au unii, si ce-i invidiez pe cei care le-o descopera... Evident ca si celelalte locuri sunt frmoase si oricum mai ai de aratat cate ceva, nu?! :D
Am plecat catre Antwerpen ( Belgia) si in drumul nostru am trecut pe la marile ecluze care protejeaza continentul dinspre Marea Nordului. Delta Works: sunt imense si se vede acolo o munca impresionanta.
Fişiere ataşate
Concediu Iunie 2010 021.jpg (47.77 KiB) Vizualizat de 2602 ori
Concediu Iunie 2010 028.jpg (29.74 KiB) Vizualizat de 2602 ori
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Belgia este o tara linistita, cu oameni linistiti, nu stiu daca vreodata in calatoriile mele m-am simtit intr-o tara atat de bine si de linistit. Peste tot se vedea bunastare si bucurie. Antwerpen, orasul slefuitorilor de diamante este superb.
Fişiere ataşate
Concediu Iunie 2010 080.jpg (54.26 KiB) Vizualizat de 2414 ori
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Am stat intr-un camping incredibil de ieftin: Camping De Molen, care a costat 9,5 euro/zi, exact la 1,5 km de centrul orasului, incrededibil. Cand mi-a zis pretul am crezut ca vises si eu ii mai cerusem si discount petru ca am aratat legitimatia FICC :oops: .
Fişiere ataşate
Concediu Iunie 2010 091.jpg (71.68 KiB) Vizualizat de 2408 ori
Concediu Iunie 2010 124.jpg (51.5 KiB) Vizualizat de 2408 ori