Buna ziua tuturor,
Cu exceptia celor doua zile de ploaie, in care nu s-a putut face plaja sau baie in mare, totul a fost frumos la Umag. Excursiile cu vaporul la Rovinji, Porec, Venetia, serile cu muzica din cortul mare central si colectivul nostru romanesc care, la Umag, a parut mai unit ca niciodata. In orice caz, una peste alta, noua si nepotilor nostri ne-a placut foarte mult si organizarea si locatia Acym cind suntem la a treia saptamina de calatorie (Venetia, Milano, Monte Carlo, Monaco, Nice, Grenoble), vreau sa va spun ca nu am mai intilnit campinguri de marimea celui de la Umag si nici atit de bine ingrijite. Cel putin la campingul din Milano, la Gardaland, ne-au mincat tintarii de ne-au rupt, ca si la Venetia de altfel. Curate si destul de bine utilate (piscine, bar, etc.) sun campingurile franceze. Va dau mai multe detalii cind ajung acasa si bineinteles si poze din calatoria noastra (doi bunici si trei nepoti). Asa ca am ramas cu o buna impresia despre Croatia in general si Umag, in special. Cred ca vom mai reveni in zona.
Cu stima,
Violeta Popa