Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Radu Posirca
Membru forum
16
Oras: rosiori de vede
Data nasterii: 26 Mar 1972

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de Radu Posirca »

Este perfect zona despre care vorbitii....
Si este pentru cei care iubesc natura exact asa cum a lasato Dumnezeu
Fişiere ataşate
DSC03020 [640x480].JPG
DSC03020 [640x480].JPG (48.82 KiB) Vizualizat de 2542 ori
DSC03015 [640x480].JPG
DSC03015 [640x480].JPG (71.57 KiB) Vizualizat de 2542 ori
DSC03014 [640x480].JPG
DSC03014 [640x480].JPG (81.85 KiB) Vizualizat de 2547 ori
DSC03009 [640x480].JPG
DSC03009 [640x480].JPG (44.6 KiB) Vizualizat de 2548 ori
DSC02983 [640x480].JPG
DSC02983 [640x480].JPG (91.72 KiB) Vizualizat de 2545 ori
DSC02942 [640x480].JPG
DSC02942 [640x480].JPG (69.08 KiB) Vizualizat de 2543 ori
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Ne "omori" cu zile Radu. :D In plus fata de peisajul pozat, ai si o compozitie buna, felicitari! :D
Mihai Gheorghe

Desi nu prea are legatura cu forma nostra de turism iata un reportaj. A platit bine nea caisa cu cherhanaua si cel cu pensiunea 😉 Asta se numeste reclama mascata, "prinde (c)orbu, scoate-i ochii" :D
http://stirileprotv.ro/video/vadu-si-co ... n/60430244
Mihai Gheorghe

Am tot fost sunat sa dau amanunte despre cum este acum la Corbu si va spun ca presupun doar, nu stiu exact... Oricum pana pe 04 iulie sunt nori si va ploua, apoi pana in 12( prognoza) este bine , vor fi 29/31/32 grade si probabil si apa calda. Cu siguranta abia de-acum vor pleca mai multi spre mare si sugerez celor care vor mai multa liniste sa mearga la Vadu. Pun o harta si puteti campa incepand de la cherhana 1 pana spre Periboina. Eu zic sa va orientati spre plaja de la Cherhana 1 (plaja spre Corbu), nu este atat de cunoscuta. Eu pentru ca am copii merg la Corbu, unde sunt multi sunt si copii asa ca... :lol: Daca aveti nelamuriri sunati-ma. Vacanta placuta! :D
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 4&t=h&z=11
Mihai Gheorghe

Este necesar sa fac cateva precizari;
- la Vadu este bine sa fiti intr-un grup in care exista si un SUV ( nu peste tot este acces pentru masini obisnuite)
- camparea se poate face pana spre Periboina , nu pana la...De preferat sa mergeti doar pana la a doua cherhana sau pana la drumul care face stanga pe langa a treia cherhana, spre Periboina.
- pentru temerari, puteti merge cu moto, bicicleta, sau chiar pe jos spre Periboina- Portita
Marcela Podaru
Membru forum
15

Mesaj de Marcela Podaru »

pentru cei din zona moldovei care vor sa ajunga la Corbu si trec cu bacul de la Galati,vreau sa va anunt ca din cauza dunarii crescute, autoturismele trec cu bacul mic unde incap in jur de 10 masini,iar cu bacul mare tirurile si camioanele si alea cate 2-3 in functie de greutate...probabil ca aceiasi situatie o fi si la bacul de la Braila...va atasez niste poze sa vedeti zona bac in Galati
Imagine Imagine
skoda octavia+avento royal 395 TL
Mihai Gheorghe

Probabil ca cei care au fost deja pana acum n-au avut probleme cu autoritatile, dar pentru a fi in cunostinta de cauza daca va intreba cineva "de sanatate", este bine sa stiti :
- la Corbu locul de campare aprobat de catre ARBD pentru campare este pe harta ARBD nr. 27, si pe harta google spatiul delimitat cu albastru.
- la Vadu locul de campare aprobat se afla de la Cherhanaua Bosoanca 2 km spre Periboina marcat de catre mine cu albastru, pe harta 28
Oficial daca va aflati in alte spatii decat cele delimitate puteti fi alungati si amendati, si tot daca cineva doreste sa stea oficial in alte zone decat cele delimitate trebuie sa adreseze o solicitare scrisa catre ARBD privind scopul, perioada si mijloacele de transport folosite ( se poate ca persoana juridica sau fizica, si in cazul aprobarii se aloca un insotitor) Cu siguranta ca vor fi asemenea solicitari, le intuiesc dar este bine sa cunosteti la ce va puteti astepta. Si ca sa "schimb registrul", eu am mai fost si m-am cam inteles cu unii sau altii, alteori n-a fost necesar, ba chiar odata am mers cu o "armata " de oameni, camioane, utilaje etc., depinde de fiecare, si conjunctura unui moment. :D
In josul paginii deschideti harta zonelor de campare aprobate
http://www.ddbra.ro/trasee-turistice.php#zcamp
si harta facuta de mine cu zonele oficial aprobate si marcate cu albastru . ca sa puteti distinge mariti harta
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 4&t=h&z=11
csizek gyula
Membru forum
15

Mesaj de csizek gyula »

imi pare rau sa va dezamagesc , acum am venit din corbu si dupa parerea mea nu mai e de mers si nici ce a fost odata , plaja e arata cu plugul nu mai poti intra , drumul de acces de la cazemata e rupt de ploi si sau format santuri de 30-40 cm de la suvoaie , cei de la mediu trec in fiecare zi si impart amenzi , plus ca pe wichend esti terminat de manelistii consatantei care fac un gratar ,o baie si pleaca, parerea mea v-am spus-o ,alegeti fiecare !
Bmw 7 er ,knaus SUDWIND 435 deoacamdata +dethleffs camper luxus
made in germany
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Poti posta ceva poze cu ce ai vazut acolo?

Nu-mi pot imagina acea plaja arata cu plugul... :oops:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Mai exista alta locatie "off" Merg la mare dupa 17 Iulie si as fi dorit la Corbu dar fiind date circumstantele trebuie sa ne reorientam. :(
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Mihai Gheorghe

csizek gyula scrie:imi pare rau sa va dezamagesc , acum am venit din corbu si dupa parerea mea nu mai e de mers si nici ce a fost odata , plaja e arata cu plugul nu mai poti intra , drumul de acces de la cazemata e rupt de ploi si sau format santuri de 30-40 cm de la suvoaie , cei de la mediu trec in fiecare zi si impart amenzi , plus ca pe wichend esti terminat de manelistii consatantei care fac un gratar ,o baie si pleaca, parerea mea v-am spus-o ,alegeti fiecare !
Daca poti te rugam sa detaliezi la modul:
- santul nu era, dar a fost facut de cei de la primarie , mediu, Apele Romane si se afla de-a lungul aleii de la cazemata la...
- cei de la mediu dau amenzi pentru mizeria de langa rulota..., sau pentru ce?
- sunt multi turisti, si unde sunt campati, ai stat mult, cat, si ce ti-a placut, ce nu ti-a placut ( in afara de turistii "pasageri")?
Si alte informatii daca tu crezi ca ne sunt de folos, altfel din ceea ce ne scrii..., este ambiguu.
multumesc!
petre razvan(boby)
Membru forum
15

Mesaj de petre razvan(boby) »

Cu ce sa incep.... aseara m-am intors de la corbu dupa 4 zile de stat acolo, vremea a fost destul de buna cu putina ploaie.joi si vineri a fost super , destula liniste si calitate, sambata au inceput sa apara manelele, a disparut tot farmecul....Aaaa sa nu uit, aveti grija pe drumul de dale facut de armata la aproximativ 1 km de la intrare 2 dale s-au ridicat pur si simplu din drum formand un v de toata frumusetea in asfalt dar se poate ocoli prin dreapta fara probleme, eu am trecut cu o englezoiaca de 6 m pe acolo.Apa curata, plaja la fel, de retinut ca apa se procura de la marginea satului corbu in dreapta e o troita, dar si acolo in weekend e coada, dar e f buna si de baut.Pt gunoiul menajer e bine sa aveti saci mari si multi , nu exista containere asa ca trebuie sa-i strangem cu grija si carati pana la cel mai apropiat container.Tin sa le multumesc vecinilor mei domnilor eugen , cristi si mitica pt ajutorul si sfaturile date .ATENTIE la tantari , nu uitati solutiile contra lor, atentie si la serpisori si atentie la manelisti:d
Încuiat