Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si noi ...prezenti inca de Vineri pe la pranz..sper sa reusesc sa plec cat mai devreme din Bucuresti..
Daca mai pleaca cineva asa devreme..poate mergem impreuna...
prognoza se pare ca nu este chiar asa de rea...vineri ploua..sambata si duminica soare...dar pana vineri mai este..se va mai schimba..deci va fi soare..
dar..fie vremea cum o vrea..acolo ne vom vedea..:)
Incercam sa ajungem si noi sambata. :P
A nu se confunda pensiunea Cheile Rasnoavei cu Cabana Cheile Rasnoavei.
Locatia este la intrare pe drumul pietruit spre Cheile Rasnoavei.
Sa ne vedem cu bine. :P
Din pacate traim in Romania si asta ne toaca nervii. :oops:
Acum am venit de la Cabana Cheile Rasnoavei si am o veste trista .Saptamana aceasta, nu se poate campa in curtea cabanei.Motivul.......Cabana inchisa si implicit spatiul de campare, deoarece au loc modificari de TVA.Nu la campare :P
Am vorbit cu domnul Popescu si Bratulescu si au hotarat, locatie off mai sus de cabana.Este o poienita super.La intrare spre Cheile Rasnoavei, din dreptul cabanei, sunt vreo 2,5 Km .Drumul tinut pe stanga nu spre cheii.Drumul nu este asfaltat ci pietruit.
Pentru orice detaliu, ne puteti contacta telefonic.