Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cate intelesuri poate avea si limba asta romana?
Pana ...se poate face oriunde. Eu am facut-o la o trecere de nivel intr-un colt de gresie.
Repararea cauciucului se poate face la orice service sau centru specializat in astfel de servicii, asta daca e vorba de un cauciuc auto.
Daca este vorba de altfel de cauciuc ...mai subtire si transparent, acela nu se mai poate repara sau cel putin nu se recomanda, se inlocuieste, sunt automate speciale cu asa ceva
chiar si in campinguri. :oops:
Glumesc Mircea! Sper sa nu te superi.
acum dupa ce am recitit postarea ma amuz si eu...de ce sa ma supar? ma gandeam la pregatirile pentru rulota atunci cand voi pleca in concediu "afara" si mi-am dat seama ca nu am vazut niciodata o vulcanizare! si am fost pana in spania si inapoi... deci, doar in service.
multumesc pentru raspuns
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
La service am rezolvat astfel de probleme.
Necazul este sa faci o pana in weekend, dupa cum se stie cam totul este inchis in aceasta perioada.
Cum spuneam, eram in Austria si la o trecere de nivel cu calea ferata am facut o pana. Un colt de gresie mi-a taiat cauciucul ....culmea in Austria!
La primul service, am oprit, am cumparat un cauciuc pe care mi l-au montat pe janta, respectiv masina. Costul interventiei a fost
undeva la 100 euro, inclusiv pretul anvelopei noi.
Surpriza mare a fost alta; dupa ce roata a fost montata pe masina, inainte de a plati, mecanicul m-a luat intr-o proba.
Dupa ce a ajuns cu masina la 160km/h, atat el cat si eu ne-am declarat multumiti de lucrare. Am platit si am plecat.
Pe langa servisurile clasice, in Germania, Austria si nu numai, exista magazine de accesorii auto gen "NORAUTO" care fac si astfel de interventii.