Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Acum am vazut intrebarea lui Ionut.Pai cum sa fie la Vama?Cred ca am fost dupa revolutie de vreo 15 ori,cu rulota anul trecut si acum.A fost f.bine,am facut plaja-baie nu-apa avea 15 grade o sa mai mergem o data dar dupa 15 iulie,apa la robinet la Expirat sau la vilele in constructie,bere mai scumpa la mag.din apropierea plajei mai ieftina la mag.de pe str. principala(ma duceam cu bicicleta)-daca stai mai spre bulgari e liniste,de mancare gasesti si aici dar am preferat sa iau de la supermarchet-uri din Mangalia ca le gaseai toate la un loc si mai ieftin si pe desupra te mai si plimbai.Am stat 5 zile apoi am plecat la Busteni(V.Cerbului) unde am mai stat 4 zile aici timpul a fost superb.Am uitat sa va spun caa trebuit sa merg la mare pt.ca am achizitionat un cort englezesc original pt.SWIFT CHALLENGER de la Harsova(aproape nou) 200e bonus rezervor 40l AQUAROLL si scarita metalica-cu ocazia asta tin sa-i multumesc colegului Adi Iamandi.
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
Cu placere Laur ! Domnule Sorin ar trebui sa nu va suparati acum pe colegii nostri pentru ca sincer vorbind fiecare e liber sa aleaga si sa/si spuna parerea , ca de , deaia ne/am inscris in club ! Eu sunt de acord oricum cu colegii care sustin ca preturile sunt exagerate in campinguri / mai ales in cele de pe litoralul romanesc ! Da cum am mai spus asta e parerea mea si a altor colegi si dumneavoastra n/ar trebui sa va suparati !
Sorin.Sibiceanu scrie:Se pare ca am facut o impresie destul de nasoala
Sorin ...NU trebuie sa te superi. Eu acum a-si pleca dupa tine la mare dar parca nu vreau sa le bag niste bani alora in buzunare (asa ca sunt ei "frumosi'" si destepti) . O parere.... :oops:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
am fost la Vama Veche acum 3 saptamini mai spre bulgari.Nu am platit nimic ,am luat apa de la expirat ,preturile erau OK,la sfirsit de saptamina a fost mai galagie dar nu prea mare,dar nu am platit nimic si nici nu ne-a deranjat nimeni.Plaja era la 10 m
Are dreptate Ionut...nu trebuie sa ne suparam. Suntem aici pentru a ne informa si ajuta reciproc.Anul trecut ,de exemplu, am luat cea mai mare teapa de cand merg la mare in camping.Teapa se numeste Camping Pescaresc. O catastrofa dar pe bani multi.Jeg,mizerie si dezinteres din partea celor care administreaza campingul.Asa ca...e bine sa ne impartasim experientele pentru evitarea deceptiilor.
Ce ziceti de Laguna Albastra? Poate reprezenta o alternativa pentru litoral?
bratu dragos scrie:...
Ce ziceti de Laguna Albastra? Poate reprezenta o alternativa pentru litoral?
Niciodata . Laguna Albastra este STRAND si atat . Nu a fost gandit camping. Adica te poti lega la curent si poti folosi toaleta. Nu are spalator de vase.....Ma rog , in rest e OK. Il recomand pentru cateva zile dar nu in weekend...
Salutare , am revenit si nu sint suparat pe nimeni dintre forumisti sau rulotisti , problema este si ramane ca daca tot nu se leaga nimic mai bine inchis ,ok.Pe data de 25 plec la mare dupa care pe data de 03.07.2010 plec direct la Fagars la ,Laguna Albastra unda stau pana pe 7.07.2010 , de aici plec la balea lac o zi dupa care ma duc la Curtea de Arges o zi pe data de 09.07.2010 trebuie sa fiu in Bucuresti ca am ceva de rezolvat , oricum pe 12 incep munca ..
Asa ca daca sint doritori pentru Laguna ne vedem acolo ..