Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Si eu m-am gandit ca e imposibil sa aibe doar 300 de kg. Nici din titan daca era si nu ajungeau la performanta asta. O remorca mica are peste 150 de kg. Cand o sa ma duc la identificare am sa le arat gresala, dar tinand cont ca traim in Romania cred ca e mai bine sa nu rascolesc ''problema'' prea mult.
Am rezolvat problema, spre surprinderea mea, chiar foarte usor pt Romania...
Au facut modificarile in carte, direct la autentificare si chiar dl Iosif s-a implicat... Acum nu mai e asa usoara. Are 624 de kg. :roll: :lol:
Am rezolvat si problema Trumei si a frigiderului cu marele ajutor dat de dl Sandu care ii multumesc si pe aceasta cale si tin sa-i transmit ca merge frigiderul exact ca un congelator :shock: . Inca odata MULTUMESC MULT !
Salut, sa te bucuri de ea cat mai multe drumuri cu ea ,este foarte frumoasa si spatioasa poate ne vedem sa le udam.Si eu am reusit sa o schimb dar nu am reusit sa fac poze , incerc azi daca am timp..
Sa ai drumuri bune , si cat mai mult vint din spate.
Ieri facand curatenia de primavara si pregatind rulota pt o iesire in week-end, am observat talash sub rulota. Cand bag mana sa vad despre ce e vorba....surpriza. O gaura cam de 20/10 cm chiar la roata din dreapta, sub chiuveta si un dreptul aerisirii de la frigider. Podeaua e praf...se macina tot lemnul ala. In afara de portiunea aia podeaua e ok.
Stie cineva cum se repara sau daca e vre-un service pt asa ceva?
Eu ma gandeam sa tai cu o freza (cu bormasina) tot ce e mancat si sa inlocuiesc cu o placa de lemn, sa dau la greu cu mastic(insonorizant sau cum se numeste). Acea portiune e sub chiuveta deci nu calc sau sa fie greutate pe ea...
Daca are cineva alte idei sunt bine venite.
Se taie RADICAL SI FARA MILA tot ceeste putred sau macinat.
Se refac baghetele dintre staturi, daca au fost afecate.
Se curata tot polistirenul (sau spuma expandata)
Se confectioneaza baghete de brad in mijlocul careului format prin taiere, si se imbina cu structura ramasa prin lipire si/sau asamblare cu elemnte de asamblare (holtsuruburi, ecruise, bride etc)
Se confectioneaza doua capace de forma careului rezultat.
Se imbina cu holtsuruburi mici (doar cat sa stea impreuna)
Se confectioneaza un cofrag puternic (bile de lemn si placi) cu imbinare prin traversare cu suruburi mecanice si piulite.
Se dau cateva gauri de 8mm din loc in loc (una la 200cm²) prin care se injecteaza spuma poliuretanica sau de izolatie, sau spuma de polistiren.
Acum e momentul pentru o pauza de cateva ore.
In final se demonteaza cofragul si se izoleaza cu mastic gaurile in care au traversat suruburile.
Rezultatul, este o podea dreapta, legata de podeaua originala, care nu scartaie si nu se deformeaza la sarcina.
Bafta si minuni!!!!
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Am rezolvat-o ! Am taiat tot ce era putred si a rezultat o gaura cam de 20/20 cm. Am taiat sipci de 20/5cm, de grosimea podelei si am bagat mastic la greu care se da cu pensula si la uscare ramane putin cauciucat. Peste am pus un panou de alcobond (placa de aluminiu cu straturi de poliester si plastic) si am rezolvat problema.
Buba mare e ca la 2 zile dupa reparatie am lovit-o in coltul din dreapta...noroc ca mai imi ramasese mastik... :) O sa trebuiasca sa ma ocup si de coltul asta acum pana nu vin ploile....
Sa verifici totusi si care a fost cauza ,sa nu ai cumva un furtun fisurat care trece prin zona aceea sau scurgerea de la chiuveta ,sau vasul care colecteaza apa de la frigider care este instalat pe teva de jos din spatele lui si apa curge direct jos ...azi putin maine putin si a rezultat ceea ce ai gasit .
Am cautat sa vad de unde s-a umflat dar nu am gasit. Podeaua rulotei este izolata cu un fel de hartie sau ceva carton cauciucat si cred ca s-a dezlipit iar cu timpu' a intrat apa acolo si a umflat podeaua, altfel nu-mi explic. Podeaua era roasa dinspre exteriorul rulotei spre interior...Aprope de linoleumul care e pe jos in rulota, podeaua era ceva mai tare....orce a fost sper sa se fi rezolvat.
Mai grav e ce a patit de la lovitura....sper sa nu intre apa in ea...i-am dat cu mastic la greu.
Fişiere ataşate
Imagine0069_resize.jpg (21.14 KiB) Vizualizat de 2477 ori
Imagine0070_resize.jpg (20.09 KiB) Vizualizat de 2477 ori