11 Iulie OLANESTI(munte) - CORBU (mare)

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Sandu Toma
Membru forum
17

11 Iulie OLANESTI(munte) - CORBU (mare)

Mesaj de Sandu Toma »

Re: PROPUNERI INITIERE INTALNIRI (necotizanti)
de Mihai Gheorghe pe 10 Mai 2010, 13:00

Din 11 iulie intentionam sa reeditam plimbarea de anul trecut, respectiv Olanesti 1 saptamana poate 10 zile , apoi intoarcere in Bucuresti si plecare spre Corbu. Dupa parerea nostra a fost un concediu cu de toate si intr-o perioada buna. Acum ma voi referi doar la Olanesti, si daca se va concretiza prin participarea altor rulotisti va voi da amanunte despre ce, cum, cat, cand, fara daca...
Fac mentiunea ca daca vor fi participanti destui, spatiul pe care-l propun, Comanca, poate fi in exclusivitate al nostru..,printre altele, de aceea propun ca iesire rulotistica.., "fara culoare"
Pentru moment fac o trimitere catre un link.
viewtopic.php?f=53&t=3161&hilit=olanesti
http://www.dailymotion.com/video/xbsa0h ... -la_travel
Final Destination...http://www.dailymotion.com/video/xbrsbv ... 009_travelMihai Gheorghe
Orice problema are o rezolvare practica
eugenpopa
Membru forum
16

Re: 11 Iulie OLANESTI(munte) - CORBU (mare)

Mesaj de eugenpopa »

Buna ziua,
Arata excelent locatia.Putem avea detalii despre aceasta ?.Eu vreau sa ajung dupa 15 august pe acolo,bineinteles daca este off.
skype id:eugen.popa2
tel: 0723957924
dacia logan 1,4+ Knaus
eugenpopa
Membru forum
16

Mesaj de eugenpopa »

Vorbeam despre Olanesti (scuze)
dacia logan 1,4+ Knaus
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Eu am vrut sa propun o parte din zona Olanesti, daca ai vazut imagini cu locatia de campare ,dar si posibilitati de a petrece timpul. Se poate la rau, la piscina, excursii in rezervatie etc. Am considerat ca este interesant sa vedeti o parte din ceea ce se poate vedea stand la Olanesti. Statiunea..., putin importanta , in schimb am poze de pe traseul izvoarelor, si iata ce am vazut si simtit ca... efort :D Se poate campa off mai departe, cam 3 km de locul unde am stat noi. Este superb langa Comanca ,pe raul Olanesti (fara tantari) :D
http://www.dailymotion.com/video/xdm5iz ... hom_travel
eugenpopa
Membru forum
16

Mesaj de eugenpopa »

Nu statiunea ma intereseaza ci un loc de campare mai pustiu si pe malul riului.In statiune am fost vreo 15 ani la rind(pe vremea cealalta) an de an cu cortul.Era superb,dar era pe vremea cind nu era nici un hotel in Olanesti deci era mult mai pustiu si mai salbatic(acolo am vazut prima data licurici ).
dacia logan 1,4+ Knaus
Mihai Gheorghe

Excelent, mi-ati amintit ca asta vara copii mei aveau licurici in maini, erau incantati si evident special, chiar n-am vazut nicaieri, in alta parte. Ca noutati trebuie sa stiti ca acolo unde mergeati langa piata, in parc , s-a construit un hotel, pe aleea cu terase sunt hoteluri si preturile sunt de statiune (sa faceti piata in Rm. Valcea. Insa este si acum dom' Popa, mai putin bantuita statiunea, deloc manelisti, liniste ,si stiti... , fiecare se simte bine daca nu este deranjat. :D Locul de campare pe care vi-l sugerez este Comanca!
eugenpopa
Membru forum
16

Mesaj de eugenpopa »

Multumesc frumos pt detalii.Pacat ca la mine concediul incepe cu marea(Corbu) si apoi cu muntele(Olanesti).Daca era invers ne-am fi putut intilni.
dacia logan 1,4+ Knaus
Mihai Gheorghe

Inca n-am batut in cuie perioada, sigur vom merge intai la Olanesti si apoi Corbu sau Vadu, in functie de ceea ce putem organiza. Vorbim pe forum, (asa este normal) in felul acesta poate sunt si alti doritori, eu i-am preferat mereu pe cei pe care-i cunosc, celor pe care ii gaseam si nu le stiam "tabieturile". Am descoperit la unii... chiar mizerabile :oops:
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Imi puteti spune mai pe larg cum pot ajunge la schiturile pe care le-am vazut in postarea d-voastra.Eu sunt conducatorul unui grup de 40 de persoane care avem cazare la Olanesti si as vrea sa le propun putina miscare.Suntem cu autocarul.Pana unde se poate merge cu el din Olanesti si cat se merge pe jos .Exista in Olanesti o harta ca cea filmata,pentru a ne orienta mai usor?
Mihai Gheorghe

Nu vreau sa va descurajez dar daca sunteti cu autocarul nu veti putea vedea schiturile de care vorbesc.
1. Schtitul Jgheaburi se afla pe Muntele Cacova iar accesul pana in apropiere se poate face doar cu 4x4 sau masina personala care va "suferi", ca de altfel si pe celelalte trasee.
2. La schitul Pahomie se poate ajunge pe traseul din Comuna Cheia , treceti pe la Schitul Iezer si mai apoi Pahomie dupa care mai puteti urca in jur de 4km cu masina si stop.
3. Din locul unde puteti lasa masina (este o troita ca reper) mergeti pe jos urcand si coborand de pe o culme pe alta, si fac mentiunea unei conditii fizice bune, dupa care ajungeti la Schitul Patrunsa care se afla la baza varfurilor Vanturarita, Buila, Piatra. Este absolut impresionant, merita efortul si va asigur ca aveti ce vedea. Despre plimbare am mai scris cate ceva in alt topic la care voi face trimitere si tot acolo gasiti harti si alte date. Succes la documentare si plimbare placuta, nu veti regreta!
:D
viewtopic.php?f=53&t=3161&st=0&sk=t&sd=a&hilit=olanesti
http://www.buila.ro/uploads_ro/38659/Lo ... _Acces.jpg
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Multumesc mult! Voi incerca atunci sa ajung macar pana la schitul Pahomie. Grupul cu care merg sunt toti soferi la centrala nucleara si de aceea sunt dornici sa mearga pe jos dar sa aiba ce vizita mai ales ca sunt cu sotiile.Restul voi vizita singur cand ajung eu cu familia in luna august.Deocamdata eu nu am rulota asa ca merg cu cortul si deobicei campez la iesirea din Olanesti spre Comanca pe partea stanga pe malul raului Olanesti pana in poarta comunei Comanca.Poate ne vom intalni la plaja la Corbu.Sper ca pana in august sa pot achizitiona rulota mult dorita sigur atunci ne von intalni mai des. Pana atunci va urez calatorii si petreceri in natura cat mai placute.
Încuiat