Al treilea an, din nou concediu Ungaria-Austria-etc...

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Ramona Danciu
Membru forum
16

Al treilea an, din nou concediu Ungaria-Austria-etc...

Mesaj de Ramona Danciu »

Desi anii trecuti am postat traseul informativ si perioada, am mers singuri, totusi ne-am intilnit pe traseu cu rulotisti din club- dnul Curelea la Viena, Calin Calugaru la Berekfurdo....Pot spune ca experientele au fost reusite,ne-am simtit super, ne-am intors odihniti si satisfacuti pe deplin.... ca urmare...continuam...
Anul acesta concediul planificat incepe in 20 iunie,de foarte multi ani mergem in iulie *august, acum vrem sa schimbam un pic.Ca de obicei vom face un traseu cu iesirea prin Ungaria, Viena, iar de acolo inca un pic , poate un pic Germania, plus alte orase din Austria.Multe le planificam in mers...in functie si de starea vremii, idei, ponturi bune....stim sa ne descurcam, o facem de mai multi ani(am umblat si cu cortul).Trasee se pot alege impreuna daca ar fi doritori in aceeasi periada de concediu.Mentionez ca nu am cheltuit,, averi,, si am stat cam 18-20 zile.
In fiecare an am ales trasee diferite dus-intors, cunosc multe statiuni- campinguri termale din Ungaria, de mai multi ani.Ca urmare stiu cam ce se merita..in Ungaria.Doritorii unei vacante linistite , de vizitare a unor orase din Austria- Germania(la Viena ne-au mai ramas multe de vazut), dar si de relaxare (ca la mare) pentru ,,incarcarea bateriilor,, in campinguri termale din Ungaria, ne vom putea intilni la Cimpul Cetatii la intrunirea anuala.Dan Danciu, 2 adulti + fetita 13 ani.
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
Geo Comanac
Membru forum
15

Re: Al treilea an, din nou concediu Ungaria-Austria-etc...

Mesaj de Geo Comanac »

As dori sa merg o saptamana intr-un camping cu ape termale in Ungaria,aproape de Oradea. Ce-mi recomandati? Prima saptamana voi merge in Apuseni. la Padis. Astea in luna iunie, nu stiu exact cand. In Apuseni, in incinta cabanei CETATILE PONORULUI sau ,,LA GRAJDURI"
RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Daca doriti un strand mare, aglomerat, camping mare, statiune ,-Hajduszoboszlo.Daca doriti ceva mai linistit, Berekfurdo, Tiszacsege...pe o raza de 100 km gasiti o multime...aproape fiecare localitate mai maricica are strand termal si camping....
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Multumesc mult! Sa vad ce gasesc pe net.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

@Geo sunt curios cum ajungi cu rulota la Padis si '' La Grajduri '' eu am fost doar cu masina mica de doua ori cu mai multi ani in urma si am stat cu cortul la ''Grajduri ''. Am urcat dinspre Rieni prin Pietroasa si am coborat pe la lacul Fantanele catre Gilau, drumul a fost destul de dificil la urcare cu cateva locuri cu panta destul de abrupta iar coborarea de la Padis pe o portiune de circa 100 m catre Fintanele foarte abrupta si cu bolovani mari. Nu vreau sa te descurajez, poate ai informatii noi referitor la traseu pe care le-am dori si noi :mrgreen: de altfel zona este superba si daca nu reusesti sa urci cu rulota incearca sa te campezi in zona ''Pestera Ursilor'' intre Rieni si Pietroasa si de acolo sa urci doar cu masina aproximativ 45 km pana sus la Padis. Concediu placut si sa ne tii la curent cu aventura ta :lol:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Am fost acum patru ani si se lucra la drum. Am urcat pe la Pietroasa cu un Golf IV.Atasez corespondenta cu proprietarul cabanei CETATILE PONORULUI(dupa Grajduri). Inainte de a pleca o sa-l sun.Corespondenta se va citi de jos in sus.

Rau, dar mai bun decat cel dinspre Huedin. Incet se poate ajunge in siguranta

From: geo comanac <geo_comanac@yahoo.com>
To: Ioana Muresan <zonapadis@yahoo.com>
Sent: Tue, June 8, 2010 11:02:45 PM
Subject: Re: campare

Multumim! Sper sa ajungem in prima parte a lunii iulie. V-as mai ruga sa-mi spuneti cum este drumul dinspre Pietroasa.Multumesc!

--- On Tue, 6/8/10, Ioana Muresan <zonapadis@yahoo.com> wrote:

From: Ioana Muresan <zonapadis@yahoo.com>
Subject: Re: campare
To: "geo comanac" <geo_comanac@yahoo.com>
Date: Tuesday, June 8, 2010, 9:50 PM

Buna ziua,

Ne bucura mult faptul ca v-ati simtit bine in Padis si la cabana noastra.
Si mai ales ca reveniti.
Nu va costa nimic ca stati in zona cabanei, ne-ar face placere sa va revedem.

Cu stima,
Petru Toma

From: geo comanac <geo_comanac@yahoo.com>
To: zonapadis@yahoo.com
Sent: Tue, June 8, 2010 9:23:53 PM
Subject: campare

Sunt unul din multii turisti care au savurat delicatesele pregatite la ceaunul din curtea pensiunii.Am fost in zona cu 4 ani in urma, dar, din pacate nu am gasit si loc de cazare la cabana.Veneam cu placere sa servesc masa. Intre timp am devenit ,,rulotist" si mi-ar face o deosebita placere sa pot campa o saptamana in incinta cabanei.
Doresc sa stiu daca mi-ati permite acest lucru, si care ar fi tariful.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Multumesc Geo pentru informatii si asteptam imagini si impresii din Apuseni (si nu numai ) referitor la drumul catre Padis si minunatiile din zona. Concediu placut !
P S Scuze colegului dandanciu ca i-am poluat topicul :oops:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Încuiat