La sfirsitul lunii la mare

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: La sfirsitul lunii la mare

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , sint perfec de acord cu tine , unde stai in Dr. Taberei? Poate bem o bere , da-mi un nr de telefon te rog ..

Sanatate
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Laur Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Laur Stanciu »

Salut! Nu inteleg de ce nu mergeti la Vama Veche? Am venit alataieri si a fost perfect. S-a deschis Expirat-ul va da apa la discretie,sunt tomberoane care se golesc zilnic,pista biciclete,magazine cu preturi ok-cine vrea sa fie liniste campeaza mai in sus spre bulgari-gratis.Daca vreti va mai dau alte detalii.
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Multumim de informatie, Laur...este o optiune...decat sa le "umflam" buzunarele la "patronii" de camping-uri pentru...NIMIC sau prea putin ...la banii pe care-i cer :evil:
Ultima oară modificat 12 Iun 2010, 17:43 de către Bratulescu Ionut, modificat 1 dată în total.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Laur Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Laur Stanciu »

Ai dreptate Ionut
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
cristian agopian
Membru forum
15

Mesaj de cristian agopian »

Cred ca asa-zisii patroni de campinguri ar trebui lasati sa moara putin de foame,sa simta criza.Cu banii pe care ii cer pentru serviciile oferite de ei ,pentru un sejur de 7 zile intr-un camping,mai bine faci in plus 200 km-max si stai off, plus liniste in adevaratul sens al cuvantului si te bucuri de libertate.VOTEZ PENTRU OFF CAMPING.La scorul asta o sa ma duc off si eu ,nu ca anul trecut la mare sa platesc numai ptr. rulota 25 ron /zi,nu zic de persoana si masina....,iar ptr. cei cu cortul nu se plateste suprafata ocupata de cort(mentionez ca am avut un cort cu amprenta la sol mai mare decat rulota!! ).Asa ca o sa caut sa stau cat mai mult off pana cand preturile vor fi pe masura serviciilor !Mai bine investesc banii in confortul meu !!
Skoda Roomster 1,9Tdi/Chateau chiara 400.B-dul Basarabia,sect 2,Tel.0726 625 992
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Laur...da-ne te rog detalii....cum ai stat la Vama 😉...si n-ar fi rau un "boicot" 8) ....contra preturi campinguri
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Sunt de acord cu boicotarea campingurilor domnule Bratulescu.Cred ca in situatia aceasta sunt 95% dintre noi desii nu este bine sa vorbesc si in numele celorlalti.Dar oare suntem in atsre sa facem asta?vom vedea...eu oricum am dat ALT+CTRL+DELETE tuturor campingurilor....merg off ca nu m-a nascut mama la umbra de salcie sa platesc 1 mil pe zi pt rulota...
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Oricum ...fiecare decide in partea sa daca il avantajeaza sau nu (in camping)....pe mine NU...prea mult se cere....prea putin se ofera :evil:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Baieti hai sa analizam, oricum vroiam sa scriu maine. Pe litoralul romanesc exista doar doua zone de campare unde poti merge cu rulota pana aproape de APA MARII, sa zicem 10m. Acestea sunt Corbu si Vadu. Mai exista dupa Hanul Piratilor la Cherhana posibilitatea, insa este mic spatiul si cam imprastiat. Sa o luam in ordine descrescatoare, la Vama..., poti sa campezi dar nu pe plaja ci pe promontoriu ( cobori si urci la plaja), la 2 Mai avem Gelu care nu ofera destul pentru banii pe care-i cere si oricum este la 100m de plaja, Hacienda este bun de umbra si atat, la Mangalia nu se poate, la Saturn este camping departe, Jupiter la fel, Costinesti nu mai vorbesc, mergem la Tuzla unde nebunii au construit mizerii in care, si pe langa, stau, (sunt poze si pe forum),ajungem in Mamaia unde cele mai aproape de plaja sunt Pescaresc (peste gard) S la 50m, GMP ..., bla, bla, astea sunt on si cu bani cam 20 EURO. Mergem la Navoadari acelasi lucru, si apoi la Corbu 0 lei 0 bani, ne costa motorina de adus apa si mancare , benzina de generator si condition absolut natural ( eu ma asez la 10-15 m de plaja ), mai aproape nu pot dormi de zgomotul valurilor. 😉 Sigur ca avem Vadu , mai greu cu apa si mancarea (departe ).Mai avem posibilitatea sa mergem cu rulota pe vapor pana la Sulina si avem Dunare si Mare super ,dar nu recomand ca si cheltuieli decat fara masina si rulota, iesi mai bine cu cazare. :D Mai vorbim maine ,si oricum daca mi-a scapat ceva completati va rog, cu bune si rele..., analizam! :D Astept provincia... :D
Ultima oară modificat 14 Iun 2010, 14:37 de către Mihai Gheorghe, modificat de 4 ori în total.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Asa....Mihai...pune punctul pe i...ca sa stim si noi astia care nu am fost niciodata cu rulota la mare (adica iooo 😢 )...unde ,cum ,cat etc.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salutare , deci sa inteleg ca ma voi duce singur la mare , pentru confortul meu ma duc unde se plateste daca nu mai pot sta am plecat si vin la Vadu sau ma duc alt undeva off.
Daca ajungeti prin 2 Mai astept un telefon sa mai stam si noi la o vorba , in rest numai bine si distractie placuta tuturor ..

Sanatate,
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Rog moderatorii sa inchida acest topic deschis de mine , imi pare rau ca nu se mai lipeste nimic cu colegii de pe forum , nu este nimic ma voi duce singur . Se pare ca am facut o impresie destul de nasoala , multumesc colegiilor pentru incurajare ..

Rog a se inchide....

Va multumesc
Încuiat