Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Aici ai cateva: http://en.camping.info/campsites?showTab=freetext , dar parerea mea este ca mai bine mergi si stai la Postojna in Slovenia , e o pestera superba si un castel intr-o localitate alaturata ( interesant, construit in stanca). De ce sa-ti cheltuiesti banii la un lac cand o sa stai cu burta'n sus la Cote d'Azur :D , e doar o parere.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ramane stabilit, plecam pe 16 iunie seara, dar mai am cateva intrebari. In ungaria stiu ca este rovinieta, dar nu mai stiu pe Slovenia, Italia si Franta cat este rovinieta minima ?
Rovinieta in ungaria se plateste pe minim 4 zile si costa in jur de 1600 Ft
1Ft = 155 lei vechi
maxim 30 RON eu iti spun pretul la rovinieta in ungaria pt. autoturism fara rulota, dar cred ca daca nu depaseste ansamblul 3500 kg nu trebuie si pt. rulota
cand plec si eu in 17 luna asta am sa aflu
daca o cumperi in forinti iesi cel mai ieftin, adica diferenta v-a fii de 4-5 RON (mai ieftina)
rovinieta o poti cumpara cum intri in ungaria
rovinieta in ungaria nu-ti trebuie numai daca intrii pe autostrada da la cat costa eu zic sa-ti cumperi
daca nu gasesti imedeat cum intrii in inguaria te opresti la primul MOL din ungaria si iti cumperi rovinieta
forinti gasesti la orice casa de schimb din zona de granita, de exemplu daca iesi pe la Bors imedeat dupa ce ai intrat in ungaria la 200m este o parcare acolo o poti cumpara si in RON
eu stiu ca poti platii si cu cardul
ideal ar fii sa ai ceva forinti la tine ca sa-ti cumperi cand vii inapoi
In Slovenia rovigneta costa 15 euro, indiferent daca ai sau nu rulota, tariful este de autorurism. Daca nu ma insel e valabila o saptamana. In Italia in schimb, autostrada se plateste in functie de nr. de axe, eu cu rulota cu axa dubla am platit cam cu 15-20% in plus fata de masina singura.
Tavi Dragotoiu scrie:In Slovenia rovigneta costa 15 euro, indiferent daca ai sau nu rulota, tariful este de autorurism. Daca nu ma insel e valabila o saptamana. In Italia in schimb, autostrada se plateste in functie de nr. de axe, eu cu rulota cu axa dubla am platit cam cu 15-20% in plus fata de masina singura.
Scuze de intrebare, cine verifica numarul de axe?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"