luidort peti scrie:unde sunt ruletele?
sau am confundat forumul pescarilor cu forumul rulotistilor...
aratane unde si cum putem campa langa lac...unde ai campat tu ? cum poti intra ?mai poti iesi ?...tarif campare pentru rulota...
Deci, sa o luam sistematic:
1. Duminica 06.06.2010 nu erau rulete pe acolo, nici eu nu eram cu rulota deoarece iesisem doar de dimineata pana seara.
2. De campat, se poate campa cam unde se vad masinile in poza 060620101093.jpg (a opt-a de jos in sus), ceea ce inseamna la cativa metri de la. Chiar pe buza apei nu se poate campa datorita reliefului. Cred ca incap fara probleme cel putin 10 rulote cu masini cu tot, desi nu este un camping propriu-zis. Proprietarul este un tip foarte cumsecade, serviabil si mai ales nu este catusi de putin rechin !!!
3. Se poate intra si iesi pe orice vreme fara probleme, locul fiind la doar cateva sute de metri de la drumul national Jibou - Romanasi - Ciucea, intre localitatile Agrij si Bodia jud. Salaj.
4. Tarifele sunt la mica intelegere, oricum sunt mai mult decat rezonabile.
Locul este superb: dealuri impadurite, aer curat, balta cu peste (crap, amur, caras), liniste, drumetii, ciuperci (poate altii o sa fie mai norocosi decat mine). Daca cineva este interesat de detalii suplimentare, il rog sa ma contacteze pe mobil sau email si voi fi bucuros sa-i pot fi de ajutor.